• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam evlenme teklifi etti

adama bak bee bır gun yılan gönderıyor bır gun yüzükle geliyor bence kabul etme bakalım daha sonra neyle gelecekk :27::27::27::27:

adama bak bee bır gun yılan gönderıyor bır gun yüzükle geliyor bence kabul etme bakalım daha sonra neyle gelecekk :27::27::27::27:

valla bende merak ediyorum bir düşünsenize dondurulmuş timsah:27::27:
ya da fare kafası:27::27:
ya da kurbağa gözü:27::27:
ya da vazgeçtim mumyalanmış bir insan cesedi:18::18::18::18:
tırstım:18::18:

Şimdi ;
1.si yılanı kapınıza koyan kişi kimmiş, neden yapmış?
2.si evlenme teklifi eden adamla önceden sevgilimiydiniz?
3.sü yılanı koyduranın o adam olduğunu nerden anladınız?
4.sü madem evlenme teklifi edicek kapınıza yılan koymasının amacı neymiş?
5.si Kadın neden rus :52:
6.sı neyse artık uzatmıyım 100.cü'süne kadar gider bu :27:

Kusura bakmayın konularınızı okudumda okadar sayfayı okumaya üşendim, biri allah aşkına açıklasın deliricem :52:

Bir dahaki sefere AT çıkar o kutudan bak demedi demeyin... Tesadüfler zinciri ya oda olur olmaz demeyin:19:

yılan meselesınden hatırlarsınız diyebiliyorsun
ama bu konuyu açtığın zaman ''şu nedenle yapmış'' nıye diyemıyorsun?

açıklama yapmadan ,etmeden direk konuya gırdın , yazdın ve kaçtın.

havan kime arkadaşım? amacın nedir?

belkı adam sana yılanlı bir msj göndermiştir ''benimle ömür boyu düşman olur musun?'':52::52:

nasıl üşeniyorum eski konuyu okumayaaa anlatamam :51:

nasıl üşeniyorum eski konuyu okumayaaa anlatamam :51:

Sevgili olmayıp ateşli bir gece geçirdiği(kendi ifadesi) adam ; kapısına ölü yılan koymuş(o bu adam mıydı ,rus kadın kimdi:52:,eski aşk acısı geçti mi) şimdi aynı adam kapısına gelip evlenme teklifinde bulunmuş;

Ne yapsın mış?

Sevgili olmayıp ateşli bir gece geçirdiği(kendi ifadesi) adam ; kapısına ölü yılan koymuş(o bu adam mıydı ,rus kadın kimdi:52:,eski aşk acısı geçti mi) şimdi aynı adam kapısına gelip evlenme teklifinde bulunmuş;

Ne yapsın mış?

sagol canım
cok karmaşık bir durummuş:27:
beni aşar yorum yapmak:52::52:

Ne yapsın mış?

Ne yapacağını söylesene ona lokum:53:

[sıze=3]yılan meselesınden hatırlarsınız diyebiliyorsun
ama bu konuyu açtığın zaman ''şu nedenle yapmış'' nıye diyemıyorsun?

Açıklama yapmadan ,etmeden direk konuya gırdın , yazdın ve kaçtın.

Havan kime arkadaşım? Amacın nedir?
[/sıze]

konuyu düzgün oku arkadaşım atlama eski sevgilimle barıştıgım için yapmış böyle bişey !

Bu arada başlıktada yazdıgım gibi saçma saçma yorum yazanlar yazmasın karın agrınız ne okkuyup gidinn adam gibi soru soranlara cvp veriyorum zaten !

Bence kabul etmelisin
İkiniz kafakafaya verip bu hayal gücünüzle muhteşem senaryolar yazabilirsiniz:10:

Son düzenleme:
çok parça parça oldu ,algılayamadım ,şimdi en son polise gitmiştiniz ,zanlıyı bulmuştu değil mi ,şu rus olan kadını ,kadın ifadesinde mi söyledi şu yaptırdı diye ,öyle mi öğrendiniz bu adam olduğunu yoksa gelip size bunu ben yaptım mı dedi ,
yani adam dengesiz mi ne ,eski sevgilinle barıştığını sanıp neden böyle bir yola başvurmuş ki ,gelip adam gibi sorsaymış ,ben seninle ciddi düşünüyorum ,varmı böyle bişey eğer yoksa benimle evlen filan deseymiş ,bu ne saçma yöntem
bence teklifini kabul filan etme adam bi tuhaf .beğenmedim yani tavrını..

Mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
Back
X