• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam evlenme teklifi etti

cerrah harbi adammış...
ne kadar ince mesajlar veriyor :53:

işte bu yılan da evlilik teklifinin bir parçasıydı
orada bir mesaj vermek istemişti size..

:24:
adam belli ki ölü yılanın üstüne koydu tek taşı, sizde onu alıp parmağınıza takacaktınız ve birden kendisi gelip, asıl kobrayla tanışmak ister misin diyecekti...

sürprizi bozdunuz...
illa ha pastanın içinden çıkacak değil ya, adam fantezi sever, yılandan çıkarmak istemiş..

ee siz fark edemeyince,
mecbur geldi baştan teklif yapıyor...
o ölüsüydü, tak da canlısını gör diye :27:

hadi artık siz de uğraştırıp durmayın, takın yüzüğü de ölü yılana hayat verin :52:

daha önceki konularımıda okursanız anlarsınız ;bi kaç gün önce başıma çok kötü bi olay geldi yeni yeni etkisi altından kurtulurken bunu yaptıran x cerrahi dün yüzügüyle kapıma gelip evlenme teklifi etti( bu arada sevgilim olmadan birlikte oldugum adam bu )ben aylarca sevgilim olurmusun lafını beklerken karım olurmusun dedi neler oluyor hayatta neler yaşıyorummm napıcam hiç bilmiyorum bu şekilde bişey yapan bi adamla evlenmek ne kadar dogru inanın karma karışıgım cümle kurarken bile zorlanıyorumm (b arada diger açtıgım konuma saygısızca yorum yapan arkadaşlar yapmasın)) yorumlarınnızı bekl,yormmmm lokumlarımmm

Lokumlarımmmmm derken :9::9::9:
Evlenme sen bu adamla bosver kocamı yok sankı delı o delı :9::9::9:

cerrah harbi adammış...

adam belli ki ölü yılanın üstüne koydu tek taşı, sizde onu alıp parmağınıza takacaktınız ve birden kendisi gelip, asıl kobrayla tanışmak ister misin diyecekti...

sürprizi bozdunuz...
illa ha pastanın içinden çıkacak değil ya, adam fantezi sever, yılandan çıkarmak istemiş..

ee siz fark edemeyince,

hadi artık siz de uğraştırıp durmayın, takın yüzüğü de ölü yılana hayat verin :52:

Ayrı kaldıkları donem de ölmus yılan hahahhah :)))))))))))))))))))))))

cerrah harbi adammış...

sürprizi bozdunuz...

ee siz fark edemeyince,

Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın ne kahkaha attırdın bana şirkette ya :52:
Öyle deme ama günah.
Kobrayı öldürebilmekte bi marifet netice de :37:

Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın ne kahkaha attırdın bana şirkette ya :52:
Öyle deme ama günah.
Kobrayı öldürebilmekte bi marifet netice de :37:

bende evlenme teklifini duyunca aynı kahkahayı attım :1:

tabiii canım, gencecik adam tam tıkırındayken ölüp kalmış,
hatun fena fena :27:
geçtiği yeri kurutuyor maşallah :nazar:

Son düzenleme:
bende evlenme teklifini duyunca aynı kahkahayı attım :1:

tabiii canım, gencecik adam tam tıkırındayken ölüp kalmış,
hatun fena fena :27:
geçtiği yeri kurutuyor maşallah :nazar:

Yürü gidelim banlanmadan :52: :96:

bu yılan konusunu okudukça kill bill filmindeki bavuldan çıkan black mamba yılanı aklıma geliyor bavulu açan adamın yüznü ısırmıştı da adam ölmüştü :53:

Aaa o yılanı bahsettiğin bu cerrah mı göndermiş :53:
Sonra da evlenme teklif etmiş :53:
Pess valla ne insanlar var şu dünyada, ne dengesiz insanlar var :52:

even lokumum evlen
senin estetikçi rus mafyası falan tutuyor
şimdi biz sana kabul etme dersek adamın eli kolu uzun, ıp adresimizden bizi bulur öldürüp öldürüp kapına atar
bize kıyma

even lokumum evlen
senin estetikçi rus mafyası falan tutuyor
şimdi biz sana kabul etme dersek adamın eli kolu uzun, ıp adresimizden bizi bulur öldürüp öldürüp kapına atar
bize kıyma

ayyyy Allah seni emiii.su hasta halimle güldürdün beni :1::1:

iki gündür konularınızı okuyorumda sizin hayatınız kadar hızlı ve renkli bir hayat görmedim
2 gün içinde neler yaşadınız hayret ben sizin yerinizde olsam daha kutudan çıkan yılanın etkisinden daha çıkamamıştım neyse şimdiki konunuza gelirsek zaten sizde estetik doktoru sizin tabirinizle sevgiliniz olmayan özel arkadaşınızla ne yapmaya karar verdiniz , siz daha sevgili olalım demesini beklerken adam karım olurmusun demiş
bence evlenin çünkü adam çok atraksiyonlu ,hem zengin,hem sizin dediğiniz gibi yataktada iyiymiş bence fırsatı kaçırmayın evlenin
gördüğüm kadarıyla şuan cezalısınız inş cezanız bitmeden evlenmezsiniz ,evlilik mecaralarınıza bizlerde tanık oluruz gerçekten çok değişik eglenceli bir çiftsiniz şimdiden mutluluklar

bende niye cezalisin onu merak ettim

evlen gitsin, nasilsa kiz deilsin :27:
begenmezsen ayrilirsin :37:

evlen başka şansın yok zaten,zeka düzeyine göre birini bulmuşken kapakla hemen :)
karı koca oturur yeni senaryolar yazarsınız

Back
X