• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam kapıyı üstüme kitleyip gitti

Naznazli672

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
147
44
13
35
Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam

Valla seni kıskanması iyi olmuş şahsen ben esime bekar hayatı yasayalim desem git yasa dese daha zoruma giderdi dememkki beni hiç önemsemiyor falan diye düşünürdüm tabi ki kitlemesi yanlış ben bunu savunuyorum sonuçta ne yapacağım belli olmaz demeden ayıp kaçmış sana

Ben bu konuyu okuyunca bi gülümsedim fln anlamadım:oops: Kapıyı kilitlemesi hoş değil aslında ama ne halin varsa gör fln dememiş en azından. Tabi sürekli bu olayı yapmazsa şirin bi hatıra olarak kalabilir. Akşam bişey yapmayın bence kavga etmeden konuşmayı deneyebilirsiniz.:KK31:

Evden cikip ne yapacağınizi düşünüyor acaba? Kapı kitlemek nedir?
Eşim biraz takıntılı aramız iyiykende o şehir dışındayken dışarı çıkmamı yani arkadaşlarımla gezip tozmamı istemiyor şimdi küsüz kesin çıkacagımdan emindi nitekim arkadaşlarımla cidden de program yapmıştım gezip sitres atacaktım yalan oldu malesef

Ben bu konuyu okuyunca bi gülümsedim fln anlamadım:oops: Kapıyı kilitlemesi hoş değil aslında ama ne halin varsa gör fln dememiş en azından. Tabi sürekli bu olayı yapmazsa şirin bi hatıra olarak kalabilir. Akşam bişey yapmayın bence kavga etmeden konuşmayı deneyebilirsiniz.:KK31:
Ben okadar yorgun hissediyorum ki konuşurken daha büyük kavga etmekten korkuyorum ama onu ciddi ciddi karsıma alıp bida böyle birsey yaparsa çilingir cagıracagımı söyliycem

Yaşadıgımız yer küçük dedikodusu bol olan bir yer çilingir çağırsam olay büyüyecek ama uyarıcam tekrarlanırsa ne pahasına olursa olsun çilingir çağırıcam diye

O takıntılık değil kusura bakmayin ama hastalık.
Allah yardımcınız olsun.

Eşim biraz takıntılı aramız iyiykende o şehir dışındayken dışarı çıkmamı yani arkadaşlarımla gezip tozmamı istemiyor şimdi küsüz kesin çıkacagımdan emindi nitekim arkadaşlarımla cidden de program yapmıştım gezip sitres atacaktım yalan oldu malesef

Yorumlari okurken gülmekten gözümden yaş geldi. Ama arkadaşlar haklı br nevi en azından umursamis seni . Tanıyor eşini çıkıp gezeceğini biliyor inadına yapms ama çok saçma :) kavga etmeyin.

ben olsam gelince onu odanın birine kilitlerdim n :KK70:

Yorumlari okurken gülmekten gözümden yaş geldi. Ama arkadaşlar haklı br nevi en azından umursamis seni . Tanıyor eşini çıkıp gezeceğini biliyor inadına yapms ama çok saçma :) kavga etmeyin.

ben olsam gelince onu odanın birine kilitlerdim n :KK70:
Aslında çok mantıklı ama malesef odalarda anahtar yok :)

Back
X