• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam kapıyı üstüme kitleyip gitti

Bu konu beni hiç gülümsetmedi. Tatlı da gelmedi. Eşin yaptığı zorbalık ve güvensizlik. Ne yapacağın belli olmaz lafı istediğin yere çekilecek bir laf. Hayır ne yapabilirsiniz. Alt tarafı arkadaşınızla oturursunuz. Eş ya böyle düşünmüyor. Ya da sadece onu kastediyorsa doktora gitmesi gerek.

Ne yapmalısın bilemem ama aranızdaki saygı tartışılır ne demek kapıyı kilitlemek ne demek bekar hayatı yaşamak omrümde duymadıgım bisey

Ben böyle kilitli b8rakilma durumunu kesinlikle kabule edemem . Bide tasma tak boynuma diye mesaj atardım .. ve akşam essekler gibi özür diletip aylarca surundururdum ve sonra hiç kimse kıskançlık için bile olsa beni mahkum edemez . Edecekse gözlerine mahkum etsin aşkına güvensin . Gitmek isteyeni bir kilit tutamaz yüreği o evde kalmadıkça

Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam
Yemek de hazırlama kavga da çıkarma. Ne gerek var. Sonuçta senin gönlünü almaya çalışmamış. Üstüne kapı kitlemis. Tepkisiz kal.

Ya adam kapıyı üstünüze kilitlemiş tövbe yarabbim evde yangın çıksa deprem olsa dışarı çıkamayacaksınız siz kavga mı etsem pozitif enerjiyle yemek mi yapsam diye soruyorsunuz. Çağırın çilingiri kapıyı açtırın önce. Bunu yapan adamla da trip kavgası değil ciddi bir konuşma yapın.

Secenek1: Cilingir cagirir kapiyi actirir kilidi de degistiririm.
Secenek2: polis cagirir kapiyi actirir esimin beni zorla alikoyduguna dair tutanak tutturur pazartesi de savciliga basvururdum.
Karisini zerre kadar seven, dusunen bir adam bunu yapar mi? Yangin ciksa cayir cayir yanmanizi, arkadasinizla disari cikmaniza tercih edecek kadar sevgi dolu bir koca, ne hoş...
Kapiyi kitlemese eve erkek alacaginizi falan dusunuyor demek ki...

Ne yapacağın belli olmaz mı?

Bekar hayatı yaşayalım demek yerine artık iki yabancı gibi olalım deseydin bari.
Artık bekar hayatı yaşayalım ''Boşanacak popo yok ben de. '' demek oluyor sanki :)

Ben boşuna demıyorum bazı kadınlar doğuştan köle ruhlu diye. Kapıyı kilitlemesi nasıl şirinlik olabiliyor? Nasıl önemsemek olabiliyor?
Ben eşime bekar hayatı yasayalım bile desem ki böyle bır sacmalık yapmam ama eşim ciddiye alıpta kapıyı üstüme kilitlemez. Neden? Önemsemediğinden değil. O işe gıdınce, arkasında cıkıp baska erkeklerle birşeyler yaşayabilecek türde bir kadın olmadığımı bildiği için. Bekar hayatı yasayasım varsa boşanırım. Konu sahıbı sızede böyle yapmanızı tavsıye ederım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok daha neler.İnsan çocukların üstüne bile kapıyı kilitlemez muhahhahahaha :D Resmen seni bebek yerine koymuş.Birde üstüne yemek mı yapacaksın :D

Bekar hayatı yaşamak nasıl oluyor o eve kadın sen adam mı atıyosunuz o saatlerde karsı taraf eve gelmiyor falan mı?

Dünkü konunuzu da okudum. Sanıyorum eşiniz de siz de genç evlendiniz ve evliliğiniz tam oturmamış bu da bir süreç. Ağır şeyler söylerseniz ağır şeyler yaşarsınız, sakin kafayla belki bir iki çay içtikten sonra, birbirinizi sevdiğinizi ama anlayış, saygı, özveri gibi konularda sevginize yaraşır bir çaba gösterilmesi gerektiğini vs konuşup kapatın. Elbette siz bilirsiniz ama boşanmayacaksanız iki tarafın da kuyruğunu kıstırıp boyun eğmesi gerek..

328x287.webp

Bekar hayatı yaşamak şöyle oluyor eğer adam sokaklarda sürtüp sürtüp evine gelmiyorsa arkadaşlarıyla takılıyorsa eve uğramıyorsa ailesiyle ilgilenmiyorsa bekar gibi takıkıyor demek oluyo tabi kadının da bir şeyler yapması lazım saksı gibi evde bekleyemez değil mi o da can.. O da arkadaşlarıyla takılsın.. Gezsin tozsun... Falan filan oluyo yani arkadaşlar.. Bekar hayatı yaşamaktan kasıt bu yani.. Konu sahibine gelince eşiniz sizi eve kapattıysa bunuun hesabını elbette sorun.. İğneleye iğneleye ama sinirle değil.. Nasıl oluyomuş? Düşüncesi bile sıktı di mi?..... Gibi..

Yalnız yaptığı şey çok riskli. Acil bir durumda oradan çıkmanız gerekirse ne olacak?
Kapıyı kilitleme zorba, düşüncesiz bir hareket ama aynı zamanda çok riskli de.

Aynen ya. Esim dedi ki ise giderken kapiyi disaridan kitliyim sen kalkinca icerden acarsin. Yemin ediyorum bin turlu sey geldi aklima. En basiti deprem olsa yangin ciksa evden cikamasam kafayi yerim herhalde.

Aynen ya. Esim dedi ki ise giderken kapiyi disaridan kitliyim sen kalkinca icerden acarsin. Yemin ediyorum bin turlu sey geldi aklima. En basiti deprem olsa yangin ciksa evden cikamasam kafayi yerim herhalde.
:) Valla benim düşünme şeklim böyle.
Yok kıskandı da kilitledi, yok öküzlük etti, yok özgürlüğümü kısıtladı demeden önce hayatıma kast ediyor diye düşünürüm yani. :KK14:
Depremi, zelzeleyi geçelim hadi, olasılığı az diyelim ki bence değil her an olabilir. Apartmanda yangın çıksa dumandan zehirlenip ölmek işten bile değil. :olamaz:
Hem eve kilitlemek ne ya, ortalık iyice bad boy kaynar oldu he! :işsiz:

:) Valla benim düşünme şeklim böyle.
Yok kıskandı da kilitledi, yok öküzlük etti, yok özgürlüğümü kısıtladı demeden önce hayatıma kast ediyor diye düşünürüm yani. :KK14:
Depremi, zelzeleyi geçelim hadi, olasılığı az diyelim ki bence değil her an olabilir. Apartmanda yangın çıksa dumandan zehirlenip ölmek işten bile değil. :olamaz:
Hem eve kilitlemek ne ya, ortalık iyice bad boy kaynar oldu he! :işsiz:

O bad heriflere pozitif sekilde yemek yapmayi dusunenler oldukca da cogalmaya devam ediyorlar zaten..

Back
X