- 4 Mart 2014
- 854
- 440
öğüre öğüre okudum.
siz bu adamı iki gün suda bekletin.
yapacak başka ney var takipteyim benim beyin error verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğüre öğüre okudum.
siz bu adamı iki gün suda bekletin.
yapacak başka ney var takipteyim benim beyin error verdi
Aaa ciddimisin canim gectimi tamamen suan...ne kullandi hap mi...ya nolur ikna olllll da git su hastaneye yaaaa lutfennnn (esim)Benim eşim duş, diş temizliğinde hassastır
Hatta şöyle diyeyim sıcaklardan dolayı günde 3 kez bile dus aldığı olur
Dişleri saymıyorum bile 4, 5 kez fırçalar
Ama ilk evlendigimiz zaman aman Allahım eşimin ağzı bir kokuyor anlatamam
Kendisi hissetmiyor ama ben ölüyorum resmen
En sonunda utana çekile söyledim hemen gitti
Gastrit varmış o koku yapıyormuş
Çok şükür ilaçlarını kullandi iyi
Evet geçti canımAaa ciddimisin canim gectimi tamamen suan...ne kullandi hap mi...ya nolur ikna olllll da git su hastaneye yaaaa lutfennnn (esim)
Evet acken felaket kokuyor zaten tokken pek yok demekki midedn gelen bisey bununki..parfum herseymi diyo yaa benim.gibi parfum koku takintili biri icin evet hersey de olabilir...kullandigim parfum asiri kalici ve o kalici parfumu bile oyle bi bosaltiyorumki ustime ohhh baska bisey istememKarnı aç oldugu zaman insanın,agzı kokar mesela benım hafıf kokuyor hıssedıyorum ama dıslerımı fırcaladıgım halde bende agız spreyı aldım.watsonstan.
Sırf ağız kokusu yüzunden bosananlar bıle varmış
Senın de imtihanın bu güzelim sen güzelsın bakımlısın o düz adam
Hersey parfüm mü diyormuş
Hic anlamıyor seni
Midesi falan agriyomuydu ki midemde hoc sikinti yok benim.deyip duruyodaEvet geçti canım
Haptı evet
Hemde kullanmaya başladığı hafta geçti
Asitli şeyler içirme baharattan uzak dur
Bende cok severım parfüm ve kokuları ama güzel olması kaydıylaEvet acken felaket kokuyor zaten tokken pek yok demekki midedn gelen bisey bununki..parfum herseymi diyo yaa benim.gibi parfum koku takintili biri icin evet hersey de olabilir...kullandigim parfum asiri kalici ve o kalici parfumu bile oyle bi bosaltiyorumki ustime ohhh baska bisey istemem
Sesli güldümRencide edeceksiniz herkesin içinde hemde utansın yüzü kızarsın
Hiç tahammül edemiyorum ya böyle insanlara
Koltukta otururken üzerine kalıp sabun,diş macunu,diş fırçası,ağız gargarası filan atın
Tek başına yaşamıyor efendim temiz olmak güzel kokmak zorunda
Pis herif
benim esimde tam tersi hijyen hastasi süslü
ama suan esimi takdir ettim .
bu adami belediyeye verin
imha etsinler
Ayaklari kokmuyor bende anlamadim les gibi terde kokmaz cunku hergun ayaklari yikar hergun farkli corap giyer atlet don degistirir..ama agiz bakim yetersiz ekstra seyler kullanmaso doktora gitmesi lazimBende cok severım parfüm ve kokuları ama güzel olması kaydıyla
Gerçı benım arkadasımın olsun yengemın olsun kaynanamın olsun ınsanların ağızları kokar.
Eşinın ayakları nasıl kokmuyor buna şaşırdım burnuna dayasın bak nasıl kokuyor :)
Valla denedim bunu kendimden utandim sarimsagi cig cig yedim gittim yanina yattim yuzyuze konusuoz cok yakiniz burun buruna ..bebegim sarimsagin dibine vurmussun galiba deyip baya bi gulmustu aha dedim anlar beni dikkat eder dedim dudagimdan optu gogsume yatip uyudu onun agizinin kokusunun yaninda sarimsak parfum gercibir akşam soğan sarmısak yiyip gidin dibine hohlaya hohlaya konuşun bakalım tepkisi ne olacak
Anlil utaniyor sonra devam ...Ya bana birisi dese ağzın kokuyor diye asırı takarım. Utanırım onla konusurken. Niye önem vermiyor eşiniz anlamıyorum.
Agiz bakim urunleri alinca ilk isim banyoya koymak olucak onlari en cok kulla digi alanlara birde..bence ise yarar zorlada olsa fisfislicam onu gorurDış kapının kulpuna bir poşet içerisinde ağız bakım spreyi,rollon,deodorant asın.Böylece "unuttum" bahanesi de ortadan kalkmış olur