- 18 Ekim 2014
- 7.861
- 36.295
- 748
- Konu Sahibi HilalDeren
-
Eğer gerçekse ki sanmıyorum. Leş olan kısım orası değil. Hilal 21 Mert 40 yaşındaymış.insan sevgilisine yerim falan der bu ne ya bi de seninle ilgilenmeyen adama sozde sirinlik yapiyosun ODUN falan diyosun ufff les
Baban yasindaki adamdan ne istiyosun?benim 21. onun 40
Bi numara versem ona da boyle musallat olur musun?
Yap bi kıyak be.
benim 21. onun 40
40 yasinda mert mi olur ya mehmettir o evli ve 2 cocuk babasidir karisiyla ayda bir sevisip kalan zamanlarda sanaldan kiz dusuruyodur ahahaEğer gerçekse ki sanmıyorum. Leş olan kısım orası değil. Hilal 21 Mert 40 yaşındaymış.
Kızı anlasa düşürecekti belki de anlayamamış ki40 yasinda mert mi olur ya mehmettir o evli ve 2 cocuk babasidir karisiyla ayda bir sevisip kalan zamanlarda sanaldan kiz dusuruyodur ahaha
40 yasinda mert mi olur ya mehmettir o evli ve 2 cocuk babasidir karisiyla ayda bir sevisip kalan zamanlarda sanaldan kiz dusuruyodur ahaha
Konu sahibi yerim deyince mert yiyiselim diyecek sanmis ama mert soru isareti yollamis aradan zaman gecmis konu sahibi kiz whatsapp grubundan aldigi akilla seksapelin tutmadigi merte sirin asabilikten girmek istemis SENI DOVERIM ODUN demis mert yine soru isareti ozet buBen ortada bir sohbet göremedim yalnız nesi ilerleyecek bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?