Adam olur mu?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Öncelikle herkese merhaba.. Arkadaslar epeydir konu açmıyorum ama uzaktan ds hep takip ediyorum. 3 yıllık evliyim lakin evliliğim hep sıkıntılıydı.. İlk yıl şiddet olan kavgalar oldu seslerin yükseldiği eve polis bile geldi.. İkinci yıl daha sakindi ama ben çalışmaya başladım ve eşimle aramda uzaklık başladı.. Eşim zaten yogun çalışıyordu ve uzaklaştık biraz. Ben de evdeki sorumluluklarımı epey ihmal ettim hem işim cok yoğundu hemde ruhen zor günler yaşıyordum. Ama eşim ne halde oldugumla değilde hep maaşımla alakadardı.. Sonra yazın kredi çekmiş abisine. Bunu öğrenince para mı vermedim bi ay fln.. Sonra barışmak istedi kabul ettim. Şimdi çok iyi ama eşime güvenemiyorum rol yapıyor olabilir para için. Ve duygusal anlamda da ikimizde birbirimize hissiyatımız kalmadı adeta.. Daha önce bana rol yaptıklarını biliyorum ailecek.. Ya şimdi de rolse..

Bunu biz bilemeyiz ki sen bilirsin madem kullanildigini biliosun ne bileyim kendinde kazanion aranda pek bağ kalmadiysa ufak bir sinav yaparsin onu kaybederse zaten yol verirsin.

Duygusal olarak uzaklaşmışsanız zaten evlilik bitmiş olmuyor mu?

Adam olur mu diye sormuşsunuz fakat kullanıldığınızın da farkındasınız? Yani adam olur mu derken sizin de içinizde az da olsa bir umut kırınıtısı var anladığım kadarıyla.
Bana sorarsanız yanlış yapıyorsunuz. Zaten sevgi de kalmadı diyorsunuz....

Beni para için kullandığından emin olamıyorum. Belkide düzeltmek istiyor bi şeyleri ama kalbim bunada pek inanmıyor

Kendi hatalarım oldugu için adım atamadım. Evi çok ihmal ettim depresyon gibi bişey yaşadım bi kaç ay. Onunda mesleği stresli dedim bunlardandır

Geç bile kalmışsın

Emin olamıyorum ki belki de düzeltmek istiyor samimiyetini bu adama güveneceğimi nasıl anlayacağım
Canim bende esimle siddetli kavgalardan sonra bosanma davasi acildiktan sonra baristim.Bu sirada bana miras kaldi (cok bisey degil) inan aklima neler neler gedi acaba dedim bunu biliodu ondan mi pisman oldu acaba satarsam eline gecerse ne olur?Bende onu sinadim kardesimin ustune tapu yapacam dedim mahkeme bekliom yapacamda hic ses cikarmadi ilgilenmedi bile.Sende sina bakalim bir seyle cok cirkin bi durum ama kara kara dusunmekten iyi

Kendi hatalarım oldugu için adım atamadım. Evi çok ihmal ettim depresyon gibi bişey yaşadım bi kaç ay. Onunda mesleği stresli dedim bunlardandır
Depresyona girmek evi ihmal etmek senin hatan değil. Depresyona keyfinden girmedin sonuçta. Neden sürekli herşeyin sorumlusu senmişsin gibi düşünüyorsun? Her şeyde seni mi suçladılar?

Beni para için kullandığından emin olamıyorum. Belkide düzeltmek istiyor bi şeyleri ama kalbim bunada pek inanmıyor
Iç sesinize güvenin insan durduk yere öyle hissetmez. Bu yılda şiddet uyguladı demişsiniz. Isiniz var kendinize güvenin. Boşanmak istiyorsanız boşanın. Kimseye muhtaç değilsiniz. Eşinizin sizle zor zamanlarinizda destek olması gerekirdi. Yanınızda olmayan birini hayatınızda tutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…