Adam olur mu?

Ben para vermesem çok zor durumda kalır bunu çok iyi biliyor.. Tahammül göstermek zorunda oldugunu düşünüyor bu yüzden.. Bence..

Maaşınızın tamamını vermek istemediğinizi güvence olarak bir kısmını biriktirmek, bir kısmını ihtiyaçlarınıza harcamak istediğinizi sadece evin ihtiyaçları için maaşın üçte birini vereceğinizi söyleyin. Tepkisine göre adam olup olmadığını anlarsınız.

Ben gec kaldim pismanim siz de daha fazla gec kalmayin derim sadece öneri bu zararin neresinden dönsek kârdır ama karar sizin tabiki

Evet öyle.. Hep üstüme geldi hep uyuyorsun dedi karılık yapmıyorsun dedi.. Açığımı veremem zaten kullanır.

2500 veriyordum bin bana kalıyordu ona bile ne laflar ediyordu.. Ne yapıyorsun diye kendi aldıgı paranın hesabı ortada yok

Kendi hatalarım oldugu için adım atamadım. Evi çok ihmal ettim depresyon gibi bişey yaşadım bi kaç ay. Onunda mesleği stresli dedim bunlardandır

Anlamadım evi ihmal edince dayak yemeyi hak etmiş mi oluyorsunuz? Ruhen iyi değişmişsiniz ve çalışıyormuşsunuz evi ihmal etmeseniz garip olurdu. Eşiniz size destek olmak yerine maaşınızla ilgilenmiş madem siz de bunu kabullenmişsiniz. Şimdi neyi soruyorsunuz? Evet rol yapıyor sizin de gayet anladığınız gibi

Olmuyor biliyorum en başından beri de olmadı.. Ama boşanmak ta zor geliyor ruhen atlatabilir miyim bilmiyorum hassas bünyem var
Tabiki kolay degil su an aktif bu surecteyim ama cocugunuz yoksa biraz daha kolay olabilir benim iki cocugum var onlari almak istiyor eğer böyle yapmasaydi cok daha kolay olacakti benim icin

Roldur zaten.
Parayı sevdıgını biliyorsunuz rol degıldır desek gercekten bıze inanacak mısınız.

Bide anasının babasının duzeltemedıgı ilgilenmediği adamı 'adam etmekle' neden ugrasayım ki. Ben dogurmadım sonucta.
Bozuk insanlara hep böyle bakmısımdir.
Ve degısmeyeceklerını bildigimden ne enerjimi ne senelerımı heba etmemısımdır. Su saatten sonra da etmem.

Benden, omrumden daha degerlı degıl kimse.

Paramıda kimseye yedirmem. Hele para ıcın karsımda egılen adama ne saygı duyarım ne zırnık koklatırım. Ne de bana sormadan cektıgı, abisine hibe ettıgı krediyi öderim.

Sevginden emin degilim bana iyi hissettirmeni istiyorum paramida vermicem bir süre diyeceksin sinayacaksin adami çatir çatir. Aslinda kullanildigini sende biliyosunda neyse. Ayrica siddet uygulayan biri adam olmaz.İlk şiddette yol vermen lazimdi. Bana siddet uygulayan adami degil affetmek para yedirmek kapimda 5 dakika tutmam.Kadınlarımız biraz akillansa kendilerine saygi duysalar keske.

Sizdeki cesaret helal olsun.. Biliyorum değişmeyecek bunu çok iyi biliyorum.. Ama nasıl rol yapıyor bana ağız dolusu küfürler eden adam mesajda neden öyle düşünüyorsun bu çok yanlış yazıyor

Bunu yaptım bi ay hiç vermedim. Hiç muhatap olmadık. Bin lira salona koydum kira parası sonra aldım o almayınca. Barışınca diyor niye aldın o parayı vereceksin kira ödeyecem diyor.. Barışması sanki maddi olarak sıkışınca oldu

Sizdeki cesaret helal olsun.. Biliyorum değişmeyecek bunu çok iyi biliyorum.. Ama nasıl rol yapıyor bana ağız dolusu küfürler eden adam mesajda neden öyle düşünüyorsun bu çok yanlış yazıyor
Degısmeyecegını bildigin, aranızda duygusal bagın bıttıgı sadece paranızı seven, fiziksel duygusal sıddet uygulayan bu adamdan ayrılınca ruhen cokmekten korktuğunuzu yazmıssınız yukarıda.

Su durumda cokmedıysenız, bu tenyayı sılkıp attıgınızda ustunuzden emin olun hıc cokmezsınız.

Siz onun parası makınası, zor zamanda kırınız yazan ıcınde on gr camfıstıkla tek kibritin oldugu imdat cekıcı degılsınız.

Atın ustunuzden bakın hayatınıza. Calısan kadınsınız. Belki karsınıza saygıdeğer sevmeyi bilen cok iyi biri cıkacak, hayat bu herif ve turevlerınden ibaret degıl ki.

O adam olur mu bilmem ki OLMAZ OLANI GÖRMEDİM. ama siz kadın olabilirsiniz, kadın gibi hisseden sevilen saygı gören degerlı bırı olabılırsınız.
Nasıl? Bu herifi sepetleyınce.

Aynı yerdeniz biraz bunu kullanıyor. Açıklarımı söylemekle beni ailemi rezil etmekle. Ailesi kaç kere aileme demiş kızınız hep uyuyormuş hiç kalkmıyormuş dolapta meyve çürümüş fln

Allah sizden razı olsun.. Dün diyorum sen bensiz de yaparsın denemek için demiyor ki yapamam.. Susuyor. Şuan varsam sadece param için varım onda

Böyle bencil bir adamla zor yürür. Niye herşey sizden bekleniyor ? Kendisi bu evliliği ayakta tutmak için neler yapıyor ?
Siz de ailenizden birine kredi çekin ve para vermeyin bakalım kaç gün evli kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…