- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Yarınsı Bosanma davası açarBöyle bencil bir adamla zor yürür. Niye herşey sizden bekleniyor ? Kendisi bu evliliği ayakta tutmak için neler yapıyor ?
Siz de ailenizden birine kredi çekin ve para vermeyin bakalım kaç gün evli kalacaksınız.
Canim farkindasin iste sende ne güzel.Bak kendi ellerinle yaziyorsun.Kirayi odeyeceksin evi besleyeceksin e bu adam ne ise yariyor. Sevmez saymaz yeri geldimi siddet uygular kirayi senden alir.E bu bildigin dilli budakli yük sana.1 ay para vermesen ne olur hic vermeyeceksin emin degilsen adamdan.Parani kimseye yedirme herkesin parasi kendine bundan boyle de.Siddete vs meyil ederse calisan kadinim basar giderim darp raporumu alir bosar ustune nafakami alirim ayagini denk al dersin.Umarim dogru karari verirsin.dunyaya elin hanzosunun kufurunu dayagini yiyip birde beslemeye mi geldin tatlim dusun etraflica.Bunu yaptım bi ay hiç vermedim. Hiç muhatap olmadık. Bin lira salona koydum kira parası sonra aldım o almayınca. Barışınca diyor niye aldın o parayı vereceksin kira ödeyecem diyor.. Barışması sanki maddi olarak sıkışınca oldu
Bile bile hala adam olur mu diye soruyor. Adamın borçları bitsin zaten kendisi iki gün sonra kapı önüne koyar.Yarınsı Bosanma davası açar
Çok büyük sorun olur.. Ve hala bana diyor ki sen sorumluluklarını yerine getirmiyorsun.6 gün çalışıyorum. Kendisi kirayı faturayı yatırıyor diye ona laf ediyorBöyle bencil bir adamla zor yürür. Niye herşey sizden bekleniyor ? Kendisi bu evliliği ayakta tutmak için neler yapıyor ?
Siz de ailenizden birine kredi çekin ve para vermeyin bakalım kaç gün evli kalacaksınız.
Paran için sana iyi davranıyor, anlamak için maaş kartını alıp hiç vermeyeceksinÖncelikle herkese merhaba.. Arkadaslar epeydir konu açmıyorum ama uzaktan ds hep takip ediyorum. 3 yıllık evliyim lakin evliliğim hep sıkıntılıydı.. İlk yıl şiddet olan kavgalar oldu seslerin yükseldiği eve polis bile geldi.. İkinci yıl daha sakindi ama ben çalışmaya başladım ve eşimle aramda uzaklık başladı.. Eşim zaten yogun çalışıyordu ve uzaklaştık biraz. Ben de evdeki sorumluluklarımı epey ihmal ettim hem işim cok yoğundu hemde ruhen zor günler yaşıyordum. Ama eşim ne halde oldugumla değilde hep maaşımla alakadardı.. Sonra yazın kredi çekmiş abisine. Bunu öğrenince para mı vermedim bi ay fln.. Sonra barışmak istedi kabul ettim. Şimdi çok iyi ama eşime güvenemiyorum rol yapıyor olabilir para için. Ve duygusal anlamda da ikimizde birbirimize hissiyatımız kalmadı adeta.. Daha önce bana rol yaptıklarını biliyorum ailecek.. Ya şimdi de rolse..
Çok mu çaresizsiniz, ezilmek hoşunuza mı gidiyorÇok büyük sorun olur.. Ve hala bana diyor ki sen sorumluluklarını yerine getirmiyorsun.6 gün çalışıyorum. Kendisi kirayı faturayı yatırıyor diye ona laf ediyor
Aynı yerdeniz biraz bunu kullanıyor. Açıklarımı söylemekle beni ailemi rezil etmekle. Ailesi kaç kere aileme demiş kızınız hep uyuyormuş hiç kalkmıyormuş dolapta meyve çürümüş fln
Him kotu bir durum.Cektigi parayi baskasi icin cekmis peki cekilen kisi ödeme yapiyor mu?Ben para vermesem çok zor durumda kalır bunu çok iyi biliyor.. Tahammül göstermek zorunda oldugunu düşünüyor bu yüzden.. Bence..
Hayır kendisi yapıyorHim kotu bir durum.Cektigi parayi baskasi icin cekmis peki cekilen kisi ödeme yapiyor mu?
Demişler bozmuşlar ondan sonra ailesi çenesini kestiAileniz de bundan size ne, sizi neresi ilgilendiriyor diyememiş mi?
Yok sadece ezik bir ruhum var. Haklı da olsam pısıyorum. Ama pısmak istemiyorum artıkÇok mu çaresizsiniz, ezilmek hoşunuza mı gidiyor
Bu adamı çekmek için bir sebep söyleyin bana.
Hadi ya hibe etti yani.Ne guzel kardesine ceksin sizden gecinsin valla herkes kabul etmez.Allah sabir versin ve bence sordugunuz sorunun cevabini biliosunuzHayır kendisi yapıyor
O zaman eşinize şöyle bir teklifle gidin. Bu çektiğin kredi bitene kadar eve hiçbir şekilde katkıda bulunmayacağım, buna mutfak masrafları da dahil.Yok sadece ezik bir ruhum var. Haklı da olsam pısıyorum. Ama pısmak istemiyorum artık
Kabul etmez adim gibi eminim hatta der o zaman boşanalımO zaman eşinize şöyle bir teklifle gidin. Bu çektiğin kredi bitene kadar eve hiçbir şekilde katkıda bulunmayacağım, buna mutfak masrafları da dahil.
Eğer kabul ederse de yine kârlı olarak bir kaç kuruş köşeye atmış olursunuz.
Büyük ihtimalle kabul etmeyecektir( bu adam bencil) o zaman siz de artık bir yol çizin.
Temizlik fln ihmal ettim baya yemek yapamadım hiç.."Sorumluluklarimi ihmal ettim" sorumluluğunuz ne ki ihmal edesiniz. Maaşınızı da vermişsiniz. Abisine kredi cekmis sizin paranızla ödüyor tabi barışır sizinle
İyi de ikiniz de çalışıyorsunuz. Adam kazandığınız parayı almayı biliyor ev işine niye ortak olmuyor?Temizlik fln ihmal ettim baya yemek yapamadım hiç..
O yapiversin. Dışarıdan söyleyin. O şıh torunu muTemizlik fln ihmal ettim baya yemek yapamadım hiç..
Sizin konunuz aklıma geldi. Kazanılan parayı paylaşmayı biliyorsa ev işini de paylaşacak.O yapiversin. Dışarıdan söyleyin. O şıh torunu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?