Adam sapık mı yoksa ben mi kötü düşünüyorum.?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
Kız kardeşim 15 yaşında lise 2.sınıfa geçti.Okulunda ve çevresinde gerçekten terbiyesi ile her zaman sevilir hiç bir zaman kötü bir huyunu görmedik Allah'ıma şükürler olsun.Bunu anektot olarak buraya koydum.

Yaz tatili olduğu için bir de benim 1 ay kadar sonra düğünüm olduğu için çalışmak istedi ilk kez çalışacaktı ve bir iş yerinde işe başladı telefonlara bakıyor ortalığı topluyor yani gücünün yettiği kadarını yapıyor.
Babam ısrar ettiği halde çalışmak istedi..

Bugün sabah beni aradı abla müsait olduğunda konuşabilirmiyiz diye.Bende aradım saat 2 gibi ve duyduklarım beni korkuttu doğrusu..
Çalıştığı yerde ki adamı tanırız eşinide tanırız 2 tanede çocuğu var gayet düzgün insanlar ( ailesi )
Dün iş yerine gelirken 2 tane kutu kola almış birisini kardeşime vermiş kardeşimde bardaklara koymuş al iç diye diğerini kendisi içmiş.Sonra kız kardeşim içerken canım zahmet olmazsa bakkaldan benim sigaradan alırmısın ben yoruldum biraz demiş kardeşimde gitmiş.

Kardeşimde bana abla geldiğimde kolanın içinde tuhaf birşey oluyordu bardaktan gördüm sonra köpürmeye başladı hafif hafif dedi ve adam bana içsene diye ısrar edip durdu dedi.Bende yok amca karnım ağrır çok içmeyim yeter dedim ama ısrar etti bana dedi ve kardeşim de tamam o zaman kutuda kaldı eve giderken içerim demiş o arada adam diğer odaya girmiş bir süre sonra kırılma sesi gelmiş ve adam dışarı çıkıp canım kolanı düşürdüm kusura bakma döküldü felan diye mırıldanmış..

İşte sözüm ona ben çok kıllandım bu durumdan hiç bana masumane gelmedi.Kardeşime o iş yerine bir daha gitmiyorsun dedim hatta hemen annemle konuşuyorsun dedim..Bir daha ararsa sorarsa ben çalışmıyorum işten ayrıldım diyorsun telefonu yüzüne kapatıyorsun dedim.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa ? Sizcede ortada kötü bir şeyler sezinlenmiyormu ?

Benim kiz kardesim de gecenlerde bu tarz yere ise girdi, dokunarak konusmalar farkli bakmalar falan,hemen isten cikti kardesim, bence siz iyi yapmissiniz,bu kadar kotu insanin oldugu bi zamanda kimseye guvenmemek gerekir

Valla su bidonuna bile tecavüz eden sapıklarla dolu ortalık !!
Okuduğumuz haberler bir çoğunda tacavüzcü ailenin tanıdığı bildği hatta güvendiği kişiler..!!
Siz en doğrusunu yaptınız.. tedbir almak en iyisi!
Bu konuda bir endişem varsa babamın oğluda olsa güvenmem.. her gün tecavüz haberleri almaktan kadın cinayetlerini duymaktan yaşama sevincim gitti!
Lanet olsun böyle insanlara..

Korkutucu.
Bence olay yanlış anlaşılmış olsa bile, tedbiri elden bırakmamak en iyisi. Biz kadınlar, her zaman en kötüsünü düşünmek zorundayız, maalesef.
Adamın psikopat çıkma ihtimaline karşı, kardeşiniz o adamın olabileceği yerlerde tek başına kalmasın bile.

Valla su bidonuna bile tecavüz eden sapıklarla dolu ortalık !!
Okuduğumuz haberler bir çoğunda tacavüzcü ailenin tanıdığı bildği hatta güvendiği kişiler..!!
Siz en doğrusunu yaptınız.. tedbir almak en iyisi!
Bu konuda bir endişem varsa babamın oğluda olsa güvenmem.. her gün tecavüz haberleri almaktan kadın cinayetlerini duymaktan yaşama sevincim gitti!
Lanet olsun böyle insanlara..

Kesinlikle öyle benim kardeşim 15 yaşında ve daha ilk kez aşık olduğunu bahsediyor bana hayalleri var ve bir hayvanın hadi yapmayacağı şeyleri yapan insanlarla karşı karşıya olması beni çok korkuttu..

Korkutucu.
Bence olay yanlış anlaşılmış olsa bile, tedbiri elden bırakmamak en iyisi. Biz kadınlar, her zaman en kötüsünü düşünmek zorundayız, maalesef.
Adamın psikopat çıkma ihtimaline karşı, kardeşiniz o adamın olabileceği yerlerde tek başına kalmasın bile.

Asla ben annemlede görüşeceğim bu durumu..
Yanıma gönder diye kardeşimi.

Ortada net bi şey yok kanıt yok belki gerçekten kırdı diyelim ki bu işi yaptı ve kardeşiniz susacak mıydı evli biri düzgün aile patron göze alır mıydı sizce
huylanmışsınız önlem amaçlı işten çıksın en güzeli..

Ortada net bi şey yok kanıt yok belki gerçekten kırdı diyelim ki bu işi yaptı ve kardeşiniz susacak mıydı evli biri düzgün aile patron göze alır mıydı sizce
huylanmışsınız önlem amaçlı işten çıksın en güzeli..

Kardeşim susacak olsaydı bu konuyu bize açmazdı öyle pasif bir çocuk değil.
Ayrıca evet böyle bir durumdan rahatsız olduysa bizim yapabileceğimiz tek şey risk almamak ve uzak tutmak olur..
Öyle bir ihtimalin varlığı dahi beni huylandırdı.En iyi dediğin insan bile kelek çıkıyor kusura bakmayın ama kimseye güvenilmez bu devir o devir değil.

Bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin. Ayıptır söylemesi, İt gözlü kişiler çok ve gittikçe çoğalıyor. Evli, çocuklu olmalarıda engellemiyor bunu. Bence en iyisini yapar gitmemekle... Yemişim ordan kazandığı 3-5 kuruşu...

Bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin. Ayıptır söylemesi, İt gözlü kişiler çok ve gittikçe çoğalıyor. Evli, çocuklu olmalarıda engellemiyor bunu. Bence en iyisini yapar gitmemekle... Yemişim ordan kazandığı 3-5 kuruşu...

İhtiyacı olduğundan değil ki gitmesi o kadar söyledik lazım olursa biz veririz babam verir..
Ama tutturdu bütün arkadaşlarım çalışıyor bende çalışacağım diye..
Ama ben göndermeyeceğim ne olur ne olmaz.

İhtiyacı olduğundan değil ki gitmesi o kadar söyledik lazım olursa biz veririz babam verir..
Ama tutturdu bütün arkadaşlarım çalışıyor bende çalışacağım diye..
Ama ben göndermeyeceğim ne olur ne olmaz.

Gönderme tatlım, en iyisi... Lafın gelişi dedim zaten, illa para ihtiyacı var diye çalışmaz ki İnsan. Ama kardeşini taktir ettim, 15 yaşında çoğu kişinin aklı çalışmaktan ziyade başka şeylerde oluyor. Daha başka işlere yönelsin, sanırım bu sekreterlik gibi bişey...

Gönderme tatlım, en iyisi... Lafın gelişi dedim zaten, illa para ihtiyacı var diye çalışmaz ki İnsan. Ama kardeşini taktir ettim, 15 yaşında çoğu kişinin aklı çalışmaktan ziyade başka şeylerde oluyor. Daha başka işlere yönelsin, sanırım bu sekreterlik gibi bişey...

Canım yanıma çağıracağım burada benim yanımda kalsın düğünüme kadar zaten sonra okulları açılıyor.
Uzak kalması en iyisi.

X