• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam sapık mı yoksa ben mi kötü düşünüyorum.?

Allah korusun kiz kolayi icse ölebilirdi bile icinde ilac varsa. Bu ne sahiplik bu ne vahsilik. 15 yasinda bi kiz da o saf bakisiyla bu durumu yanlis anlamis olamaz bence. Demekki gercekten var bi gariplik. Benim o yasta boyle bi suphe aklima gelmezdi zira. Allah korumus kardesini
 
Sağolun arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi bir daha işe gitmeyecek ve yanıma izmire gelecek bir süre tatil yapar kafasını dağıtır.
ihtimaller bile kötüdür.
 
15 yaşındaki çocuğu sigara almayamı gönder di ? ve o bakkal o çocuga sigarayı satmış mı ? Ben mi kanunu yanlış biliyorum 18 yaşından küçük çocuklara sigara satışı yasak hapis cezası var. Diğer konudada kardeşin iyiki görmüş , verilmiş sadakası varmış diyelim, çalışmasın artık tabi ki de zaten çok küçük ben olsam bu devirde kimseye güvenipte çocugumu yanına vermezdim isterse amcamın oğlu olsun.
 
bu gibi durumlarda sessiz kalmayın, adamı arayıp sorun. ses tonundan, konuşmasından az çok anlarsınız. bugün sizin kardeşiniz kurtulur ama yarın haberlerde bir başkasının kardeşini okuruz.
 
Kardeşin gerçekten akıllıymış iyiki içmemiş kolayı...Allahım ne günlere kaldık...15 yaşında bir çocuk ya
Temkinli olun kardeşini hiç yanlız başına bırakmamaya çalış nişan fotoğraflarından görmüştüm maşallah kuzu çok ta güzel
Dikkatli olmalıyız heryer namuzsuz kaynıyor :(
 
Kardeşin gerçekten çok akıllı, çok bilinçliymiş. Tebrik ederim sizi ne güzel yetiştirmişsiniz. 15 yaşında ne kızlar görüyoruz dünya umurlarında değil herkese her şeye hemen güveniyorlar.

Bende iyi niyetli görmedim adamı. Sigara almaya göndermesinin peşine geldiğinde kolanın köpürmesi, iç diye ısrar edip içmeyince döktüm demesi falan. Allah böyle adamları ıslah etsin. Gerçi damacanaya, ördeğe falan hallenen adamların olduğu ülkede böylesine şaşmamak lazım.
 
Kız kardeşim 15 yaşında lise 2.sınıfa geçti.Okulunda ve çevresinde gerçekten terbiyesi ile her zaman sevilir hiç bir zaman kötü bir huyunu görmedik Allah'ıma şükürler olsun.Bunu anektot olarak buraya koydum.

Yaz tatili olduğu için bir de benim 1 ay kadar sonra düğünüm olduğu için çalışmak istedi ilk kez çalışacaktı ve bir iş yerinde işe başladı telefonlara bakıyor ortalığı topluyor yani gücünün yettiği kadarını yapıyor.
Babam ısrar ettiği halde çalışmak istedi..

Bugün sabah beni aradı abla müsait olduğunda konuşabilirmiyiz diye.Bende aradım saat 2 gibi ve duyduklarım beni korkuttu doğrusu..
Çalıştığı yerde ki adamı tanırız eşinide tanırız 2 tanede çocuğu var gayet düzgün insanlar ( ailesi )
Dün iş yerine gelirken 2 tane kutu kola almış birisini kardeşime vermiş kardeşimde bardaklara koymuş al iç diye diğerini kendisi içmiş.Sonra kız kardeşim içerken canım zahmet olmazsa bakkaldan benim sigaradan alırmısın ben yoruldum biraz demiş kardeşimde gitmiş.

Kardeşimde bana abla geldiğimde kolanın içinde tuhaf birşey oluyordu bardaktan gördüm sonra köpürmeye başladı hafif hafif dedi ve adam bana içsene diye ısrar edip durdu dedi.Bende yok amca karnım ağrır çok içmeyim yeter dedim ama ısrar etti bana dedi ve kardeşim de tamam o zaman kutuda kaldı eve giderken içerim demiş o arada adam diğer odaya girmiş bir süre sonra kırılma sesi gelmiş ve adam dışarı çıkıp canım kolanı düşürdüm kusura bakma döküldü felan diye mırıldanmış..


İşte sözüm ona ben çok kıllandım bu durumdan hiç bana masumane gelmedi.Kardeşime o iş yerine bir daha gitmiyorsun dedim hatta hemen annemle konuşuyorsun dedim..Bir daha ararsa sorarsa ben çalışmıyorum işten ayrıldım diyorsun telefonu yüzüne kapatıyorsun dedim.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa ? Sizcede ortada kötü bir şeyler sezinlenmiyormu ?
Kulaklarım çınladı geldim,benden mi bahsediyorsunuz:KK53:

Şaka bir yana tedbirli olmakta fayda var,gerçekten çok film izlediğimiz için belki biz öyle düşünüyoruz ve belki de gerçekten de bizim düşündüğümüz gibi bilemiyorum ama birşeyden huylandınmı yapmamakta fayda var,kardeşin nasıl olsa çalışmak zorunda değil,gitmesin.
 
Allah korumuş kardeşinizi, akıllı kızmış o da saf gibi kanmamış çok şükür. Göndermeyecekmişsiniz zaten bir daha, en iyisini yapıyorsunuz.
 
hayvanoğlu hayvan herif!!
Bir düşün şu kadınların yakasından, rahat bırakın saf genç kızlarımızı. Sizden zarar gelecek diye hayatımızı yaşıyamıyoruz...
Kardeşin çok akıllı bir kızmış, umarım bir daha böyle bir durumun yakınından bi geçmez.
Annene de bahset durumdan adama selam dahi vermesinler bence..
 
Rabbim masumların yardımcısı olsun inşallah kız yetiştirmek çok zor bi hal almaya başladı artık yazık bu nefsi uğruna yanlışa düşenlere:(
 
ben okurken korktum açıkçası sende korkmakta haklısın bu adam niyeti bozmuş gencecik kızı gördü tabii evli olsa ne değişir bildiğinden şaşmıyor bu tipler orada çalışması çok sakıncalı
 
okurken kanim cekildi resmen. Hayattan sogudum,
bence kesinlikle supheye maal verecek bir durum yok, direk tecavuzcu gordum okuduklarimda.
ne akilli kizmis kardesiniz, boyle akilli kendini savunabilen evlatlar yetistirelim umarim. En Büyük KK
 
Kızım 5 aylık ve korkuyorum. Allah hepimizin çocuğunu, kardeşini korusun; kötülerle karşılaştırmasın.
 
Kardeşiniz çok akıllı bir kızmış tebrik ederim , benim kızkardeşlerim de büyüyor üniversiteye gidecekler sınava hazırlanıyorlar tek dileğim bulunduğumuz şehirde okumaları... Rabbim kötü insanlardan uzak tutsun inşallah
 
Back
X