• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam sapık mı yoksa ben mi kötü düşünüyorum.?

işi bıraksın. günah almak istemem ama,herşey olabilir.
tedbir çok çok önemli. en ufak bir ihtimali bile düşünmek lazım.
olmamışı önlemek için.
varmıdır kötü niyet yokmudur ,net birşey söylemesemde o işe gitmesin.
gerek yok riske.

işi bıraksın. günah almak istemem ama,herşey olabilir.
tedbir çok çok önemli. en ufak bir ihtimali bile düşünmek lazım.
olmamışı önlemek için.
varmıdır kötü niyet yokmudur ,net birşey söylemesemde o işe gitmesin.
gerek yok riske.

Kesinlikle öyle düşündüm.
Kumar değil risk alınmaz bir durum bu.
Bende bilmiyorum günahını almak istemem ama davranışları kardeşimi rahatsız etmiş.
En iyisi gitmemesi.

Bu konudan da anliyoruz ki etraf pislik dolu ve ben bu pisliklerle dolu dünyaya salak gibi 3 çocuk getirdim.

kola durduk yere neden birden köpürsün ki ?

llk dolduruşta evet köpürür hatta bazen taşabiliyor bile bardaktan ama doldurulmuş halde olan kola sigara almaya gidip geldikten sonra kardeşiniz eğer durduk taşıyorsa ben bu duruma çok iyi niyetli bir gözle bakamam,bir de sürekli ısrar ediyorsa iç diye artık durum gerçekten korkutucu bir hal almış demektir.

bir de kolayı devirmesi de ayrı bir ilginç

kola durduk yere neden birden köpürsün ki ?

llk dolduruşta evet köpürür hatta bazen taşabiliyor bile bardaktan ama doldurulmuş halde olan kola sigara almaya gidip geldikten sonra kardeşiniz eğer durduk taşıyorsa ben bu duruma çok iyi niyetli bir gözle bakamam,bir de sürekli ısrar ediyorsa iç diye artık durum gerçekten korkutucu bir hal almış demektir.

bir de kolayı devirmesi de ayrı bir ilginç

Ben iyi niyet görmüyorum eğer kolayı devirmesi ya da ısrar etmesi olmasaydı belki kardeşim yanıldı diyecektim ama adamın her hareketi garip.

İşten çıksın kesinlikle.
Pislik dolu ortalık.
Allah'ım sen koru.
Bu ülkede ördeğe tecavüz eden var ama.
Niye şaşıyoruz ki hala..

Böyle konularda risk alınmaz.

Tamen yanlış anlamış da olabilir kardeşiniz, hiç fark etmez yine de.

Ama adamı suçlayamazsınız bu durumda.

Kız kardeşim 15 yaşında lise 2.sınıfa geçti.Okulunda ve çevresinde gerçekten terbiyesi ile her zaman sevilir hiç bir zaman kötü bir huyunu görmedik Allah'ıma şükürler olsun.Bunu anektot olarak buraya koydum.

Yaz tatili olduğu için bir de benim 1 ay kadar sonra düğünüm olduğu için çalışmak istedi ilk kez çalışacaktı ve bir iş yerinde işe başladı telefonlara bakıyor ortalığı topluyor yani gücünün yettiği kadarını yapıyor.
Babam ısrar ettiği halde çalışmak istedi..

Bugün sabah beni aradı abla müsait olduğunda konuşabilirmiyiz diye.Bende aradım saat 2 gibi ve duyduklarım beni korkuttu doğrusu..
Çalıştığı yerde ki adamı tanırız eşinide tanırız 2 tanede çocuğu var gayet düzgün insanlar ( ailesi )
Dün iş yerine gelirken 2 tane kutu kola almış birisini kardeşime vermiş kardeşimde bardaklara koymuş al iç diye diğerini kendisi içmiş.Sonra kız kardeşim içerken canım zahmet olmazsa bakkaldan benim sigaradan alırmısın ben yoruldum biraz demiş kardeşimde gitmiş.

Kardeşimde bana abla geldiğimde kolanın içinde tuhaf birşey oluyordu bardaktan gördüm sonra köpürmeye başladı hafif hafif dedi ve adam bana içsene diye ısrar edip durdu dedi.Bende yok amca karnım ağrır çok içmeyim yeter dedim ama ısrar etti bana dedi ve kardeşim de tamam o zaman kutuda kaldı eve giderken içerim demiş o arada adam diğer odaya girmiş bir süre sonra kırılma sesi gelmiş ve adam dışarı çıkıp canım kolanı düşürdüm kusura bakma döküldü felan diye mırıldanmış..

İşte sözüm ona ben çok kıllandım bu durumdan hiç bana masumane gelmedi.Kardeşime o iş yerine bir daha gitmiyorsun dedim hatta hemen annemle konuşuyorsun dedim..Bir daha ararsa sorarsa ben çalışmıyorum işten ayrıldım diyorsun telefonu yüzüne kapatıyorsun dedim.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa ? Sizcede ortada kötü bir şeyler sezinlenmiyormu ?
şüphesi bile kötü, çıkarın işten bence

önlem amaçlı çıksın işten ki zaten göndermiceksiniz sanırım ama bu konuyu dillendirmeyin bence.iş uzar.yok çocuk yanlış anlamış falan diye kendini savunur adam.ablam evlenicek az kaldı düğüne, ona yardım etmem gerekiyor falan ya da yoruluyorum falan diye bir bahaneyle kestirip atsın konuyu

Kız kardeşim 15 yaşında lise 2.sınıfa geçti.Okulunda ve çevresinde gerçekten terbiyesi ile her zaman sevilir hiç bir zaman kötü bir huyunu görmedik Allah'ıma şükürler olsun.Bunu anektot olarak buraya koydum.

Yaz tatili olduğu için bir de benim 1 ay kadar sonra düğünüm olduğu için çalışmak istedi ilk kez çalışacaktı ve bir iş yerinde işe başladı telefonlara bakıyor ortalığı topluyor yani gücünün yettiği kadarını yapıyor.
Babam ısrar ettiği halde çalışmak istedi..

Bugün sabah beni aradı abla müsait olduğunda konuşabilirmiyiz diye.Bende aradım saat 2 gibi ve duyduklarım beni korkuttu doğrusu..
Çalıştığı yerde ki adamı tanırız eşinide tanırız 2 tanede çocuğu var gayet düzgün insanlar ( ailesi )
Dün iş yerine gelirken 2 tane kutu kola almış birisini kardeşime vermiş kardeşimde bardaklara koymuş al iç diye diğerini kendisi içmiş.Sonra kız kardeşim içerken canım zahmet olmazsa bakkaldan benim sigaradan alırmısın ben yoruldum biraz demiş kardeşimde gitmiş.

Kardeşimde bana abla geldiğimde kolanın içinde tuhaf birşey oluyordu bardaktan gördüm sonra köpürmeye başladı hafif hafif dedi ve adam bana içsene diye ısrar edip durdu dedi.Bende yok amca karnım ağrır çok içmeyim yeter dedim ama ısrar etti bana dedi ve kardeşim de tamam o zaman kutuda kaldı eve giderken içerim demiş o arada adam diğer odaya girmiş bir süre sonra kırılma sesi gelmiş ve adam dışarı çıkıp canım kolanı düşürdüm kusura bakma döküldü felan diye mırıldanmış..

İşte sözüm ona ben çok kıllandım bu durumdan hiç bana masumane gelmedi.Kardeşime o iş yerine bir daha gitmiyorsun dedim hatta hemen annemle konuşuyorsun dedim..Bir daha ararsa sorarsa ben çalışmıyorum işten ayrıldım diyorsun telefonu yüzüne kapatıyorsun dedim.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa ? Sizcede ortada kötü bir şeyler sezinlenmiyormu ?
Kardesin suphelendiyse, kesin bi anormallik vardir. Boyle durumlarda sadece kadinin sozune bakarim. Ciksin isten, boyle pisliklerin de Allah belasini versin.
Kardesin de akilliymis ama, adami suphe uyandirmadan kizdirmadan atlatmis. Allah korusun...

İşten çıkması en güzeli
Evli çocuklu ve tanıdık olması sapık olmiycagi anlamına gelmiyor
İyiki akillilik edip içmemis

Annem bana dışarda içtiğin hersey kapalı kutuda olsun derdi paranoya derdim ama haklıymış meğer ki anne olunca da anladım ben paranoya kare oldum

Helal olsun kardesine. Tebrik ediyorum. Aferin. Adamin niyeti belliymis, serefsiz adi. Sakin gitmesin bir daha sakin..

Back
X