- 26 Ekim 2020
- 229
- 224
- 33
- 35
- Konu Sahibi Yasemin hale
-
Seninki neden olmuyor pekiValla ben yapamiyorum hep bana ve etrafına kibar davranan beyefendi olan bana prenses gibi davranan kişileri tercih ederim ama sonuç fos :) ama etrafımda gözlemlediğim kadarıyla problemli,erkeğin istediğini vermeyen, trip atan, sürekli zoru oynayan kadınlar mutlu.
Çünkü ben zoru oynamayı sevmiyorum kavga etmeyi sevmiyorum sorunum varsa trip atmak yerine konuşup çözmeye çalışıyorum, içimden geldiği gibi davranıyorum muhtemelen bir süre sonra benden sıkılıp gidiyorlar. Ya işte bunda aslında karşındakinin niyeti çok alakalı mesela adamın aklında evlilik varsa birçok şeyi sineye çekip düzgün bir ilişki yaşamak istiyor ama adamın aklında eğlenmek varsa seni elde ettiğini düşündüğü an sıkılıp gidiyorSeninki neden olmuyor pekibenimkiler de kibar ben de ona aldatıyorum ya ama gözü disarda ve beni sallamayan tipler genelde
Ama sağlıklı olan bu degil mi? Kim ister kk ergen biriyle olmak surekli trip cekmekÇünkü ben zoru oynamayı sevmiyorum kavga etmeyi sevmiyorum sorunum varsa trip atmak yerine konuşup çözmeye çalışıyorum, içimden geldiği gibi davranıyorum muhtemelen bir süre sonra benden sıkılıp gidiyorlar. Ya işte bunda aslında karşındakinin niyeti çok alakalı mesela adamın aklında evlilik varsa birçok şeyi sineye çekip düzgün bir ilişki yaşamak istiyor ama adamın aklında eğlenmek varsa seni elde ettiğini düşündüğü an sıkılıp gidiyor
En azindan sadcee bende degilmisBen olsam görüşmezdim bu adamla konu sahibesi. Adam dimdirekt söylemiş. Öpüşelim yiyişelim ama adımız arkadaş olsun benden sevgililik falan bekelem demiş. Maalesef bir önerim yok, günümüz erkekleri bu şekilde yaklaşıyor varsa yoksa boş, yüzeysel ilişkiler.
Erkeklerin yüzde doksanı istiyor. Gerçekten sağlıklı bir ilişki evlilik yaşayan kişi sayısı çok az.Ama sağlıklı olan bu degil mi? Kim ister kk ergen biriyle olmak surekli trip cekmek
Artık piyasa böyle oldu degil mi? Gerçekten kendimde aramaya başlamıştım sorunuErkeklerin yüzde doksanı istiyor. Gerçekten sağlıklı bir ilişki evlilik yaşayan kişi sayısı çok az.
Zaten umrumda degilsinn anlamında demiştimYa bir erkeğe, merak etme gelinlik bakmayacağım demek kadar ezik bir şey yok bence. O kim köpek ki ben evlenmek için can atayım zaten? Bunu söylemeye bile gerek yok. Biraz ağır olun gerçekten böyle değer görme şansınız yok.
Evet ben de ne yazık ki tecrübe ettim.Iliski yasayacaklarınla çok guzel yaşıyorlar çok güzel vakit ayırıyorlarKendi deneyimime göre biri size bu ilişki olsun olmasın, süreklilik içeren bir nedenle vakit ayıramayacağını söylüyorsa, sizin hayatında olup olmamanızın bir önemi yok anlamına geliyor bence, hiç olursa olur, olmazsa olmaz, akışına bırakalım moduna girmeyin bana kalırsa. Çünkü bu şahıslar kendi uygun zamanları/keyifleri geldiğinde, o an karşılarına çıkanla bir güzel ilişki yaşıyorlar. Bizzat başıma geldi. Size özensiz davranan kişinin hayatınızda yeri olmamalı. Hayatınızda size değer verecek birine yer açmaz da böyle insanlarla alanı işgal ederseniz, gelecek olan da gelemez. Umarım yüzünüzü güldürecek kişi en kısa zamanda çıkar karşınıza.
Onu diyorum işte ordan umrumda değilsin anlamı çıkmıyor. Erkek zaten evlenmek istemez kadın ister ama bak ben istemiyorum anlamı çıkıyor. Eskiden erkekler kadınların peşinde koşardı evlenmek için, ne ara erkek ıssız adam kadınlar da evlenme meraklısı konumuna düştü hiç anlamadım.Zaten umrumda degilsinn anlamında demiştim
Bilmiyorum ama ben gercekten evlilik düşünmüyorum zaten tek istedigim sevmek sevilmekOnu diyorum işte ordan umrumda değilsin anlamı çıkmıyor. Erkek zaten evlenmek istemez kadın ister ama bak ben istemiyorum anlamı çıkıyor. Eskiden erkekler kadınların peşinde koşardı evlenmek için, ne ara erkek ıssız adam kadınlar da evlenme meraklısı konumuna düştü hiç anlamadım.
Cok uzun zamann oldu inanın hep hayal kırıklıĝına uğramaktan da bikkınlık geldi.Artık ne üzüleniliyorum ne de hevesim kaldıGünümüzdeki erkeklerin bir çoğu öyle maalesef. Üstelik bu Türkiye’ye özgü değil dünyanın her yerinde öyle oldu. Ciddi adam gibi adam parmakla sayılacak kadar az. Ama pes etmeyin bence doğru insanı bulana kadar ne istediğinizi açık açık belirtin.
Çok afedersin burada koptum yaArkadaş olarak mı sevgili olarak mı devam edeceğiz dedi.Ben de bozuldum elti olarak dedim.
Valla bende de tam tersi. Ben ne kadar evlilik karşıtıysam erkek arkadaşımda okadar evlilik istiyor. Sanırım kaçan kovalanır gibi bir şey bu. Bence bide bu taktiği deneseniz acaba ?Cok uzun zamann oldu inanın hep hayal kırıklıĝına uğramaktan da bikkınlık geldi.Artık ne üzüleniliyorum ne de hevesim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?