Adam seçmedeki zekam

Yasemin hale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
229
224
33
35
Selam
Bunları ben mi yaşıyorum yoksa ben gibi misiniz?Insanlara anlatmak istemiyorum hep aynı şey oluyor çünkü.Bu zamana kadar beni mutlu edebilecek, ağzıma bakan, etrafımda dönen erkekler oldu.Ben onlara karşı hicbir şey hissetmiyordum kendimi zorladım hatta bir keresinde fabrika sahibi biri çıktı karşıma dua ettim "Para gözümü kör etsin" diye olmadıBenim bir şey hissettiğim kişiler de ya beni tercih etmedi ya da güzel diyerek başladıgım ilişki burnumdan geldi.Tamamen aileden daha doğrusu anneden, yetiştirme tarzından kaynaklanan bir şema fark etmemi sağlayan psikoloğumdu.Cok sıķmaķ istemiyorum ama sanırım sürekli böyle adamlari seçtiğim için mutlu olamıyorum.Bunu bilinçaĺtım yapıyor mesela tanısıyorum çok düzgün biri bu onlar givo değil diyorum, tıpkısı çıkıyor veya engel olamıyorum bile bile kapılıyorum öyle birine.Inanın kendimi çok zorladım bir kere de bana değer vereni seveyim diye ama yanında zaman geçmiyor kesinlikle etkilemek, kendimden bahsetmek hele ki en ufak bir temas içimden gelmiyor.Son mevzuya geliyorum.Biri ile tanıştım prestijli bir mesleği var arkadaşlarım bir şeye benzemiyor deseler de ben acayip yüceltiyorum2. Buluşmada beni eve bıraktı lavaboyu kullanabilir miyim dedi.Tabii dedim o zamana kadar birlikteyken sadece sohbet ettik elimi bile tutmadi.Ortamda tanıştığımız için de zaten sevgililik için buluşmadık.Neyse geldi, sohbet muhabbet falan birden beni öptü ben de karşılık verdim.Sonra bir ara durduk saçma bir şekilde bu nasıl bir öpüsmeydi? Arkadaş olarak mı sevgili olarak mı devam edeceğiz dedi.Ben de bozuldum elti olarak dedim.Sonra ben ilişkide şeffaflıktan yanayım, çok yoğun çalışıyorum vakit ayiramayabilirim, beklentini karşılayamayabilirim dedi.Ben de güzel bir uyumumuz var devam ederse bakarız etmezse yollarımızı ayırırız dedim.Senden beklentiye girmiyorum korkma gelinlik bakmayacağım dedim.Şakaya vuruyorum ama baya bozuldum.Cunku muhteşem ötesi taktiklerde trip atmama, eleştirmeme, umursamama gibi şeyler söylüyordu.Kendimden bahsetmiyorum karşi tarafı yüceltmeye bir yandan da umrumda değilsine getirmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli bir gün beni seveceği fantezisini kurup g.t oluyorum.Bu bey de bir gun mesaj attı bugün ölü taklidi yapıyor kesinlikle hicbir sey yapmayacağım.Bütün bunlar bazen sevilmeye layık bir insan olmadığımı düşündürüyor.Ayrıca günümüzün laçka , cinsellik temelli çok eşli iliskileri midemi bulandırıyor ama yalnizlik da olmuyor.Siz nasıl yapıyorsunuz bu ikili ilişkileri

Valla ben yapamiyorum hep bana ve etrafına kibar davranan beyefendi olan bana prenses gibi davranan kişileri tercih ederim ama sonuç fos :) ama etrafımda gözlemlediğim kadarıyla problemli,erkeğin istediğini vermeyen, trip atan, sürekli zoru oynayan kadınlar mutlu.

Seninki neden olmuyor pekibenimkiler de kibar ben de ona aldatıyorum ya ama gözü disarda ve beni sallamayan tipler genelde

Seninki neden olmuyor pekibenimkiler de kibar ben de ona aldatıyorum ya ama gözü disarda ve beni sallamayan tipler genelde
Çünkü ben zoru oynamayı sevmiyorum kavga etmeyi sevmiyorum sorunum varsa trip atmak yerine konuşup çözmeye çalışıyorum, içimden geldiği gibi davranıyorum muhtemelen bir süre sonra benden sıkılıp gidiyorlar. Ya işte bunda aslında karşındakinin niyeti çok alakalı mesela adamın aklında evlilik varsa birçok şeyi sineye çekip düzgün bir ilişki yaşamak istiyor ama adamın aklında eğlenmek varsa seni elde ettiğini düşündüğü an sıkılıp gidiyor

Ama sağlıklı olan bu degil mi? Kim ister kk ergen biriyle olmak surekli trip cekmek

En azindan sadcee bende degilmis

Zaten umrumda degilsinn anlamında demiştim

Kendi deneyimime göre biri size bu ilişki olsun olmasın, süreklilik içeren bir nedenle vakit ayıramayacağını söylüyorsa, sizin hayatında olup olmamanızın bir önemi yok anlamına geliyor bence, hiç olursa olur, olmazsa olmaz, akışına bırakalım moduna girmeyin bana kalırsa. Çünkü bu şahıslar kendi uygun zamanları/keyifleri geldiğinde, o an karşılarına çıkanla bir güzel ilişki yaşıyorlar. Bizzat başıma geldi. Size özensiz davranan kişinin hayatınızda yeri olmamalı. Hayatınızda size değer verecek birine yer açmaz da böyle insanlarla alanı işgal ederseniz, gelecek olan da gelemez. Umarım yüzünüzü güldürecek kişi en kısa zamanda çıkar karşınıza.

Evet ben de ne yazık ki tecrübe ettim.Iliski yasayacaklarınla çok guzel yaşıyorlar çok güzel vakit ayırıyorlar

Günümüzdeki erkeklerin bir çoğu öyle maalesef. Üstelik bu Türkiye’ye özgü değil dünyanın her yerinde öyle oldu. Ciddi adam gibi adam parmakla sayılacak kadar az. Ama pes etmeyin bence doğru insanı bulana kadar ne istediğinizi açık açık belirtin.

Zaten umrumda degilsinn anlamında demiştim
Onu diyorum işte ordan umrumda değilsin anlamı çıkmıyor. Erkek zaten evlenmek istemez kadın ister ama bak ben istemiyorum anlamı çıkıyor. Eskiden erkekler kadınların peşinde koşardı evlenmek için, ne ara erkek ıssız adam kadınlar da evlenme meraklısı konumuna düştü hiç anlamadım.

Bilmiyorum ama ben gercekten evlilik düşünmüyorum zaten tek istedigim sevmek sevilmek

Cok uzun zamann oldu inanın hep hayal kırıklıĝına uğramaktan da bikkınlık geldi.Artık ne üzüleniliyorum ne de hevesim kaldı

Cok uzun zamann oldu inanın hep hayal kırıklıĝına uğramaktan da bikkınlık geldi.Artık ne üzüleniliyorum ne de hevesim kaldı
Valla bende de tam tersi. Ben ne kadar evlilik karşıtıysam erkek arkadaşımda okadar evlilik istiyor. Sanırım kaçan kovalanır gibi bir şey bu. Bence bide bu taktiği deneseniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…