- Konu Sahibi Yasemin hale
-
Benim tecrübem bambaşka. O efendi erkeklerin altından ne cevherler çıkıyorEfendi adamlarda da zerre kadar tutku, çekicilik vs olmuyor. Çok yakışıklı olsa bile insanı heyecanlandırmıyorlar. Evlensen sorunsuz ve huzurlu bir hayata sahip oluyorsun ama gerçek anlamda mutlu olmuyorsun bence. Bunun çözümü asla piç adamlarla olmak değil tabi ki ama benim tespitim bu.
Bu da mutlu etmiyor sinir hastası ediyorrEfendi adamlarda da zerre kadar tutku, çekicilik vs olmuyor. Çok yakışıklı olsa bile insanı heyecanlandırmıyorlar. Evlensen sorunsuz ve huzurlu bir hayata sahip oluyorsun ama gerçek anlamda mutlu olmuyorsun bence. Bunun çözümü asla piç adamlarla olmak değil tabi ki ama benim tespitim bu.
Her kadının değilse de çok kadının başına bu tür erkek geliyor. Yaşadığın bir çok kişinin tecrübe ettiği bir şey ama şanslısın ki henüz hata yapmadın ve durumun başındasın. Aslında ne yapman gerektiğini biliyorsun ama ben kendimce yazayım. mümkünse elektriksel olarak bile onunla ilgilendiğini belli etme. Davranıların bakışların asslaa ona yönelik olmasın. Bunun yanında soğukluk veya tavırımsı şeylerde yapma. Gayet arkadaş canlısı ama mesafeli ve hiçbir yakınlaşmanız olmamış gibi davran. Öncelikle zamanla ve onun başkalarına ilgili şekilde salakça davranışlarından soğuyacaksın inşallah. Bu arada orjinal oyunculuk sergilersen ilgisini çekme ihtimalinde var. Adam noluyoruz diyebilir. Bu arada her zaman olduğundan daha bakımlı ve güzel ol. Ona ilgin olmasa bunları yazmazdım ama ben anlıyorum yaşadığın şeyi. Onun havalı ve cddiyetsiz oluşu seni etkileyen ama tamamen algıyla alakalı bir şey. Aslında bir b*kum değil afedersin. Pırlanta gibi ne erkekler var bizlerin hakettiği ama gidip ıssız adam kılıklı 5 para etmeyen erkekler kendilerine bağlıyorlar işte. Neysee sinirlendim yine. Allahtan sen o kadar bağlanmamışsın şimdi önünü alabilecekken al ve zerre kadar umrunda değilmişsin hayat süpermiş gibi (abartmadan) oyna. Ama olur ya tekrar gelir karşına nolur tipim değilsin havalarına gir.Bu ergen konuyu uzatma gayesinde degilim ama hâlâ düşünmeden edemiyorum bir aya geçecek muhtemeln.Simdi bu arakadas beni evine çağırdı ben de cinselligi duygusal bağ kurduktan sonra gündem yapalım dedim.O da duygusal bağ kuramadığını kimseyle olamadıgıni soyledi.Ben de beklentilerimiz farklı birbirimizin vaktiniz çalmayalım dedim.Seni tanidığıma memnun oldum saygı duyuyorum dedi ve bitirdik.Simdi beni engelleyip engelimi kaldırmıs instadan diyorum ki kesin sevgilisi var.Aman kafa yormaya değmez bu mal icin diyeceksiniz de engel olamıyorum 16 yasina döndüm.Neden böyle bir sey yaptı?
Kaliteliler, doğru seçimler kesinlikle ama genelde pasifler sanırım ya. Bana dediğin gibisi denk gelmedi ama inşallah haklısındır. Çok fena kalıplarım var benim bu konuyla ilgili. Çok şanslısınız eğer böyle biriyle birlikteysenizBenim tecrübem bambaşka. O efendi erkeklerin altından ne cevherler çıkıyorhatta bence kadınlar özellikle övmüyor bu erkeklerin talipleri artmasın diye
Evet buna rağmen piç adamlarla da olursak çok geçmeden hayatımız mahvolacaktırBu da mutlu etmiyor sinir hastası ediyorr
Yok görüşmüyoruz zaten bitti ama insanin şemalari degismiyor benim annemde hayatinda beni birinci oncelikli yapmadı hicbir zaman insan neyi gorduyse aramaya devam ediyorAdam şimdiden sana şart koşuyor .
Bence senin ölüp bittiğini anlamış işte sana sınır koyuyor işte ilerde evlenelim deme diye.
Ben olsam görüşmezdşm çok itici .
Sen kimsşn ki yani derdim sınır falan koyuyorsun kendini kabullendirecepine.
Ve sizde bu tip adama ölüyorsunuz oda çok ilginç
Kesinlikle oyle elde edememek yoksa aşkına eşkıya olanların suratina bakmiyoruzEvet buna rağmen piç adamlarla da olursak çok geçmeden hayatımız mahvolacaktırtutku ve heyecan diyorum ama geçici duygular. Olur ya piç biriyle evlense insan çok gemeden öyle bir pişman olur ki Allah muhafaza. Bence burada eşi çok sıkıntılı olan kadınların çoğu öyle adamlarla evli. Bana öyle geliyor. Ona sahip olamamak kişiyi bu hale getiren, sahip olduktan sonra çekiciliğinden eser kalmaz
Hayır bu çok yanlış bir kodlama.Yok görüşmüyoruz zaten bitti ama insanin şemalari degismiyor benim annemde hayatinda beni birinci oncelikli yapmadı hicbir zaman insan neyi gorduyse aramaya devam ediyor
Evet aldim zaten ama degismiyor oyle adami gozunden taniyip carpiliyorum resmen ilk görüşteHayır bu çok yanlış bir kodlama.
Bundan sıyrılman gerekiyor.
Terapi alabilirsin.
Seninle bu şekilde konuşan bir erkeğe sınırını koy lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?