- Konu Sahibi Yasemin hale
-
Beni kovalayanlardan tiskiniyorum iste sorun buValla bende de tam tersi. Ben ne kadar evlilik karşıtıysam erkek arkadaşımda okadar evlilik istiyor. Sanırım kaçan kovalanır gibi bir şey bu. Bence bide bu taktiği deneseniz acaba ?
Ben de sizin gibi bir ortamda yetistim muhtemelen de yaşitız ve doğru olan da bu.Peki bundan sonrasi hamlesi beni eve davet edmek olacak ben de sizinkine benzer hir konusma yapmak istiyorum ve dediginiz gibi Kezban olarak algilanacağimbeni fazlasıyla demode bulabilirsiniz çünkü z kuşaktan değilim. ben kadını nazlı, görgü kurallarını önemseyen emrivaki ve son anda davet eden adamla gitmeyen ilk adımı atmayan duygularını geç söyleyen kültürüyle yetiştim o yüzden bir adam bana ilgisi varsa adabıyla davet etmeli kaliteli kibar sohbet edebilmeliyiz sonra elele yürüme öpüşme vs olabilir. her şey sırayla. ekşide kezban kız diyorlar ya. o işte. ahahhahah. bedeli bu asil adam gelinceye kadar yalnız kalmak yalnızlıktan korkmamak oluyor. evliyim ama sizin yaşlarda 4-5 yıl yalnız kaldım. çünkü beğenmediğim kaba saba hanzoları eledim.
daha flört etmediğiniz biri sizi gelip öpüyorsa şimdi ne olacak diyorsa aklı karman çormandır. çünkü siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz. bir adama asla ben evlenmeyi düşünmüyorum demeyin. evlenmek zorunda olmasanız da böyle itiraflar karşı cinste başka algılanır. bizim toplumda en moderni bile muhafazakar kodlarla haşır neşir.geçici ilişki arayan biri gibi algılanabilirsiniz. ilişkiniz gerçekten 6 yıl sürer fikriniz değişir evlenmek istersiniz o zaman alacağınız cevap sen evlenmek istemiyordun ki böyle anlaşmamıştık olur. sizden sonra da 6 ay içinde evlenir. en marjinal teoman bile evlendi konu sahibi. herkes evleniyor yani. adamın kafasında bu kız birine bağlanamaz algısı yaratmayın. ağırlığınızı koyun. biri gelip sizi öpmesin. size yanaşırken desturla gelsin. bu kız başka kız saçma sapan davranmayayım yoksa kaybederim korkusunu hissetsin.
Yani efendi erkeklerin bu özelliği olmadığı için mecburen efendi olmak zorunda mı diyorsunuz ?Neden piç erkek tercih ediyoruz: çünkü piç erkekler durduk yere piç olmuyor, iyi sevişiyorlar, seksiler, penisleri normal veya büyük, erken boşalmiyorlar.
Efendi erkekte mecburen efendi oluyor, başka şansı yok.
O kadar aşırı yanlış ki bu anlatamamNeden piç erkek tercih ediyoruz: çünkü piç erkekler durduk yere piç olmuyor, iyi sevişiyorlar, seksiler, penisleri normal veya büyük, erken boşalmiyorlar.
Nejjwbqkkwj ayy ağlanacak halimize gulüyoruz ama maalesef böyle bir gercek varNeden piç erkek tercih ediyoruz: çünkü piç erkekler durduk yere piç olmuyor, iyi sevişiyorlar, seksiler, penisleri normal veya büyük, erken boşalmiyorlar.
Adam oyalanacak kişi istemişSelam
Bunları ben mi yaşıyorum yoksa ben gibi misiniz?Insanlara anlatmak istemiyorum hep aynı şey oluyor çünkü.Bu zamana kadar beni mutlu edebilecek, ağzıma bakan, etrafımda dönen erkekler oldu.Ben onlara karşı hicbir şey hissetmiyordum kendimi zorladım hatta bir keresinde fabrika sahibi biri çıktı karşıma dua ettim "Para gözümü kör etsin" diye olmadıBenim bir şey hissettiğim kişiler de ya beni tercih etmedi ya da güzel diyerek başladıgım ilişki burnumdan geldi.Tamamen aileden daha doğrusu anneden, yetiştirme tarzından kaynaklanan bir şema fark etmemi sağlayan psikoloğumdu.Cok sıķmaķ istemiyorum ama sanırım sürekli böyle adamlari seçtiğim için mutlu olamıyorum.Bunu bilinçaĺtım yapıyor mesela tanısıyorum çok düzgün biri bu onlar givo değil diyorum, tıpkısı çıkıyor veya engel olamıyorum bile bile kapılıyorum öyle birine.Inanın kendimi çok zorladım bir kere de bana değer vereni seveyim diye ama yanında zaman geçmiyor kesinlikle etkilemek, kendimden bahsetmek hele ki en ufak bir temas içimden gelmiyor.Son mevzuya geliyorum.Biri ile tanıştım prestijli bir mesleği var arkadaşlarım bir şeye benzemiyor deseler de ben acayip yüceltiyorum 2. Buluşmada beni eve bıraktı lavaboyu kullanabilir miyim dedi.Tabii dedim o zamana kadar birlikteyken sadece sohbet ettik elimi bile tutmadi.Ortamda tanıştığımız için de zaten sevgililik için buluşmadık.Neyse geldi, sohbet muhabbet falan birden beni öptü ben de karşılık verdim.Sonra bir ara durduk saçma bir şekilde bu nasıl bir öpüsmeydi? Arkadaş olarak mı sevgili olarak mı devam edeceğiz dedi.Ben de bozuldum elti olarak dedim.Sonra ben ilişkide şeffaflıktan yanayım, çok yoğun çalışıyorum vakit ayiramayabilirim, beklentini karşılayamayabilirim dedi.Ben de güzel bir uyumumuz var devam ederse bakarız etmezse yollarımızı ayırırız dedim.Senden beklentiye girmiyorum korkma gelinlik bakmayacağım dedim.Şakaya vuruyorum ama baya bozuldum.Cunku muhteşem ötesi taktiklerde trip atmama, eleştirmeme, umursamama gibi şeyler söylüyordu.Kendimden bahsetmiyorum karşi tarafı yüceltmeye bir yandan da umrumda değilsine getirmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli bir gün beni seveceği fantezisini kurup g.t oluyorum.Bu bey de bir gun mesaj attı bugün ölü taklidi yapıyor kesinlikle hicbir sey yapmayacağım.Bütün bunlar bazen sevilmeye layık bir insan olmadığımı düşündürüyor.Ayrıca günümüzün laçka , cinsellik temelli çok eşli iliskileri midemi bulandırıyor ama yalnizlik da olmuyor.Siz nasıl yapıyorsunuz bu ikili ilişkileri
Efendi erkek henüz açılmamış kutu, bilmiyorsunuz ki yatakta piçlerden daha başarılıysaNejjwbqkkwj ayy ağlanacak halimize gulüyoruz ama maalesef böyle bir gercek var
Iste sanırım oz güvenimi kıran burası başkasi olsa köpek olacak bir erkek herkese böyle degil neden o kisi ben olamıyorum.Boyle bir erkek arkadasim vardi.Bana gunde bir iki gunde bir mesaj atardi simdi bakiyorum sürekli çevrim içiAdam oyalanacak kişi istemiş
Ve neyseki niyetini açıkça söyleyecek kadar yürekliymiş. Sizin niyetiniz sağlam temelli bir ilişkiyse şayet, bu adamdan uzak durun. Açık açık demiş ararım aramam, belli olmaz bana diye. Ama gerçekten anlaşıp sevdiği olsa nasıl köpek olur bu lafı eden gör bak.
Umarım sevdiğin ve sevildiğin bi ilişkin olur
Yaşınız kaç bilmiyorum ama elbet doğru kişi çıkar, bakarsın hiç ummadığın biri olur hem de. Başka şeylere odaklanmaya çalış.Iste sanırım oz güvenimi kıran burası başkasi olsa köpek olacak bir erkek herkese böyle degil neden o kisi ben olamıyorum.Boyle bir erkek arkadasim vardi.Bana gunde bir iki gunde bir mesaj atardi simdi bakiyorum sürekli çevrim içi
Haklısın ama çok uzun zaman oldu insan arıyor birini bir de meşgul olacak bir seyim kalmadi her istediğimi yaptım şimdiye kadarYaşınız kaç bilmiyorum ama elbet doğru kişi çıkar, bakarsın hiç ummadığın biri olur hem de. Başka şeylere odaklanmaya çalış.
Erkekler çok üzerinde düşünülüp plan yapılacak varlıklar değil. Güzel kafanı beynini meşgul etmeye değmez
erkeklerin davranışlarına anlam vermek için hamamböceklerini incele muhabbeti var ya. Hani bir hızla giderken aniden durup başka tarafa yürümeye başlarlar, işte erkeklerin kararlarında da mantık buYaşınız kaç bilmiyorum ama elbet doğru kişi çıkar, bakarsın hiç ummadığın biri olur hem de. Başka şeylere odaklanmaya çalış.
Erkekler çok üzerinde düşünülüp plan yapılacak varlıklar değil. Güzel kafanı beynini meşgul etmeye değmez
Bu ergen konuyu uzatma gayesinde degilim ama hâlâ düşünmeden edemiyorum bir aya geçecek muhtemeln.Simdi bu arakadas beni evine çağırdı ben de cinselligi duygusal bağ kurduktan sonra gündem yapalım dedim.O da duygusal bağ kuramadığını kimseyle olamadıgıni soyledi.Ben de beklentilerimiz farklı birbirimizin vaktiniz çalmayalım dedim.Seni tanidığıma memnun oldum saygı duyuyorum dedi ve bitirdik.Simdi beni engelleyip engelimi kaldırmıs instadan diyorum ki kesin sevgilisi var.Aman kafa yormaya değmez bu mal icin diyeceksiniz de engel olamıyorum 16 yasina döndüm.Neden böyle bir sey yaptı?Selam
Bunları ben mi yaşıyorum yoksa ben gibi misiniz?Insanlara anlatmak istemiyorum hep aynı şey oluyor çünkü.Bu zamana kadar beni mutlu edebilecek, ağzıma bakan, etrafımda dönen erkekler oldu.Ben onlara karşı hicbir şey hissetmiyordum kendimi zorladım hatta bir keresinde fabrika sahibi biri çıktı karşıma dua ettim "Para gözümü kör etsin" diye olmadıBenim bir şey hissettiğim kişiler de ya beni tercih etmedi ya da güzel diyerek başladıgım ilişki burnumdan geldi.Tamamen aileden daha doğrusu anneden, yetiştirme tarzından kaynaklanan bir şema fark etmemi sağlayan psikoloğumdu.Cok sıķmaķ istemiyorum ama sanırım sürekli böyle adamlari seçtiğim için mutlu olamıyorum.Bunu bilinçaĺtım yapıyor mesela tanısıyorum çok düzgün biri bu onlar givo değil diyorum, tıpkısı çıkıyor veya engel olamıyorum bile bile kapılıyorum öyle birine.Inanın kendimi çok zorladım bir kere de bana değer vereni seveyim diye ama yanında zaman geçmiyor kesinlikle etkilemek, kendimden bahsetmek hele ki en ufak bir temas içimden gelmiyor.Son mevzuya geliyorum.Biri ile tanıştım prestijli bir mesleği var arkadaşlarım bir şeye benzemiyor deseler de ben acayip yüceltiyorum 2. Buluşmada beni eve bıraktı lavaboyu kullanabilir miyim dedi.Tabii dedim o zamana kadar birlikteyken sadece sohbet ettik elimi bile tutmadi.Ortamda tanıştığımız için de zaten sevgililik için buluşmadık.Neyse geldi, sohbet muhabbet falan birden beni öptü ben de karşılık verdim.Sonra bir ara durduk saçma bir şekilde bu nasıl bir öpüsmeydi? Arkadaş olarak mı sevgili olarak mı devam edeceğiz dedi.Ben de bozuldum elti olarak dedim.Sonra ben ilişkide şeffaflıktan yanayım, çok yoğun çalışıyorum vakit ayiramayabilirim, beklentini karşılayamayabilirim dedi.Ben de güzel bir uyumumuz var devam ederse bakarız etmezse yollarımızı ayırırız dedim.Senden beklentiye girmiyorum korkma gelinlik bakmayacağım dedim.Şakaya vuruyorum ama baya bozuldum.Cunku muhteşem ötesi taktiklerde trip atmama, eleştirmeme, umursamama gibi şeyler söylüyordu.Kendimden bahsetmiyorum karşi tarafı yüceltmeye bir yandan da umrumda değilsine getirmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli bir gün beni seveceği fantezisini kurup g.t oluyorum.Bu bey de bir gun mesaj attı bugün ölü taklidi yapıyor kesinlikle hicbir sey yapmayacağım.Bütün bunlar bazen sevilmeye layık bir insan olmadığımı düşündürüyor.Ayrıca günümüzün laçka , cinsellik temelli çok eşli iliskileri midemi bulandırıyor ama yalnizlik da olmuyor.Siz nasıl yapıyorsunuz bu ikili ilişkileri
Şu kısım düşündürücü kardeşim de yoğun çalışıyor kız arkadaşına baştan ben sürekli mesajlara cevap veremem yoğun çalışıyorum diyerek başladı ama haftada bir kez olsun buluşmak için elinden geleni yapıyor gün içinde konuşuyor ayrımı yapmak lazımçok yoğun çalışıyorum vakit ayiramayabilirim, beklentini karşılayamayabilirim dedi.
Off bu süpermiş yaerkeklerin davranışlarına anlam vermek için hamamböceklerini incele muhabbeti var ya. Hani bir hızla giderken aniden durup başka tarafa yürümeye başlarlar, işte erkeklerin kararlarında da mantık bu
Derdi zaten cinsellik o su götürmez de.Ben engelleyip kaldırmasını anlayamdimŞu kısım düşündürücü kardeşim de yoğun çalışıyor kız arkadaşına baştan ben sürekli mesajlara cevap veremem yoğun çalışıyorum diyerek başladı ama haftada bir kez olsun buluşmak için elinden geleni yapıyor gün içinde konuşuyor ayrımı yapmak lazım
Anlam yükleme takip etme ne halt ederse etsinDerdi zaten cinsellik o su götürmez de.Ben engelleyip kaldırmasını anlayamdim
Efendi adamlarda da zerre kadar tutku, çekicilik vs olmuyor. Çok yakışıklı olsa bile insanı heyecanlandırmıyorlar. Evlensen sorunsuz ve huzurlu bir hayata sahip oluyorsun ama gerçek anlamda mutlu olmuyorsun bence. Bunun çözümü asla piç adamlarla olmak değil tabi ki ama benim tespitim bu.O kadar aşırı yanlış ki bu anlatamamefendi erkekten korkacaksın öyle diyim. Pic adam zaten kusurunu kapatmak için piçlik yapıyor. Efendi adam zaten iyi olduğunu biliyor reklama ihtiyaci yok. Benim tecrübelerim bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?