Adam Yanlış Anlaşılıyor

kb44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
77
60
8
Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum.haftanın üç günü ordayım. Oranın uzmanı benim yaşımda bir adam. İşinin ehli. Bence çok iyi niyetli. Her gidişimde iş bitince gitme sohbet ederiz diyor.her gidişimde saatlerce muhabbet ediyoruz. Kötü niyetli olsa bakışlarından hareketlerinden anlarım. Değil. Bunu yeni tanıştığım adam duymuş. Tabi her şeyi düşünmüş. Arkadaşlar bunu okumuş biri olarak sizin fikriniz nedir?

Bahsettiğiniz adam sizin flört edebileceğiniz yaşlarda bir adamsa eğer gayet de yanlış anlaşılacak bir durum.Tabi ki kötü niyetli biri değildir anlardınız zaten.Ama açıkça sizinle flört etmek istiyor

İyi niyetli olabilir. Ben de olsam kıskanırdım ama hep oluyorsa sohbetınız. Asla konuşmayacaksın demiyorsa sıkıntı yok. Kıskanmasında mı ? Siz olsanız ne düşünürdünüz buna göre bir yorum yapabilirsiniz.

Basbaya flört ettiğinizi düşünürüm ama kötü niyetle değil beğenmişsiniz işte birbirinizi

Sizin yeni tanıştığınız bi adam var ilişkiniz var ve diyetisyenle saatlerce muhabbet ediyorsunız... Cıss yani birinden uzak durun da

Adam kelimesini yeni öğrendiğinizi ve irrite edici bir biçimde kullandığınızı düşünürdüm

Yanlış anlamıyorsam doktorunuzla tedavi sonrası saatlerce muhabbet ediyormuşsunuz. Maşallah çok boş vakti varmış.
Karşı taraf bence flört etmeye çalışıyor gibi.

Karsi taraf flort etmeye çalışıyor sende bos değilsin bu durumu bize de onaylatip icini rahatlatmak istiyorsun gibi geldi

Bence sizde yanlış anlayın tamam kötü niyetli olmaya bilir ama bir doktorun gelen hastayla gitme otur sohbet edelim demesi normal değil bütün hastaları toplayıp genel bir sohbet dönmüyor burda size özel bir davranış var size ilgisi olabilir.

Doktorunuz kaç yaşında ve nasıl bu kadar boş vakti var?

Benim de yanına her gidişimde "gitme sohbet ederiz" diyen, saatlerce muhabbet ettiğim bir tanıdığım var. Çok severim kendisini. Ama adam 70 yaşında ve doktorum değil.

Doktorunuzla bu kadar samimi olmanız normal gelmedi bana. Size karşı boş değil gibi.

Diyetisyen olduğu için boş vakti çoktur.Doktor olsa zaten adını bile bilmezdi hastasının

Yeni tanıştığınız kişi açısından düşünün, empati yapın, siz ne düşünürdünüz? Haftanın üç günü, iş bitince saatlerce sohbet, ı-ıh arkadaşça falan değil bu.

Son cümlelerinizde ne demek istiyorsunuz. Hiçbir şey anlaşılmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…