Deyetisyen adam.Ne kliniği? Tabii ki normal değil kim hastasına gitme sohbet ederiz diyor ki?
Basbaya flört ettiğinizi düşünürüm ama kötü niyetle değil beğenmişsiniz işte birbiriniziArkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum.haftanın üç günü ordayım. Oranın uzmanı benim yaşımda bir adam. İşinin ehli. Bence çok iyi niyetli. Her gidişimde iş bitince gitme sohbet ederiz diyor.her gidişimde saatlerce muhabbet ediyoruz. Kötü niyetli olsa bakışlarından hareketlerinden anlarım. Değil. Bunu yeni tanıştığım adam duymuş. Tabi her şeyi düşünmüş. Arkadaşlar bunu okumuş biri olarak sizin fikriniz nedir?
Adam kelimesini yeni öğrendiğinizi ve irrite edici bir biçimde kullandığınızı düşünürdümArkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum.haftanın üç günü ordayım. Oranın uzmanı benim yaşımda bir adam. İşinin ehli. Bence çok iyi niyetli. Her gidişimde iş bitince gitme sohbet ederiz diyor.her gidişimde saatlerce muhabbet ediyoruz. Kötü niyetli olsa bakışlarından hareketlerinden anlarım. Değil. Bunu yeni tanıştığım adam duymuş. Tabi her şeyi düşünmüş. Arkadaşlar bunu okumuş biri olarak sizin fikriniz nedir?
Doktorunuz kaç yaşında ve nasıl bu kadar boş vakti var?
Benim de yanına her gidişimde "gitme sohbet ederiz" diyen, saatlerce muhabbet ettiğim bir tanıdığım var. Çok severim kendisini. Ama adam 70 yaşında ve doktorum değil.
Doktorunuzla bu kadar samimi olmanız normal gelmedi bana. Size karşı boş değil gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?