Oyle yapacağım evet? Tabiri caizse ezik durmayın, cok yumuşak görünmeyin omuzlarınız hep dik olsun mesela. Ya bi tane hayatınız var, cok boş şeyler bunlar. Kısıtlamayın kendinizi özgür bırakın ruhunuzu. Caniniz nasıl davranmak napmak istiyorsa onu yapın. Bu kadar önem vermeyin etrafın dusuncelerine. Siz onemlisiniz. Siz ne düşünüyorsunuz? Bırakın kimse sevmezse sevmesin de, siz niye sevmiyorsunuz kendinizi?
içimden gelerek yazdım.
Hadı ama yapma acımasızsın kendıne
Bak kuzenımin bırı yurume engellı dogustan yuruyor sukurde sendelıyerek
Ama ondaki özguven muhtesem ötesı
Cok tatlı bır doktor flörtu olmustu mesela bu adamı istıyorum defı ve çıktı
Engeli olmayan biriyle evlenıcem defı evlendı
Sen kendıne neyı layık gorursen o oluyor hayatta
Guclu kocaman hayallerın olsun
Harıka bir aşkın olsun inşallah
Bence bu konuya cok takiliyorsun, ve ister istemez gergin oluyor vucut dilin, urkek, cekingen bir tavrin oluyor bence...
Insanlar da hahah benden cekiniyor diyor sanirim...
Ise beyninden bu dusunceleri silmekle basla...
Kimse kimseden iyi degil, kimseye de ihtiyacin yok, herkes haddini hudutunu bilecek...
Kimseden cekinme, kimseyle iyi olmaya da calisma, kendin gibi davran, kendine guven, gerisi gelecek bak goreceksin...
Sorundan ne kadar bahsederseniz o kadar işler hayatınıza. Görmezden gelin demek aslında doğru değil belki ama öyle bi sorununuz yokmuş gibi davranın. Kendini çok seven özgür bir bireysiniz böyle düşünün. En aciz anlarinizda dahi. Sorunu itin, olumlu olanla değiştirin
MinnetKorkarak yaklaşmayın insanlara. Beni sevecek mi, frekansımız tutacak mi vs bunları geçin, siz o insanın sohbetinden keyif alıyor musunuz, onunla daha çok görüşmek istiyor musunuz bunu düşünün. Evet dedirtenler olursa şayet birer kahve içmeyi teklif edin, devamı gelmese dahi bu kötü bişey degil. Kendinize güvenin. Insanlar ne sartlarda, nerelerden nerelere geliyor.
Bir de, sizde şunu gözlemledim, ki bu bende de var, cok fazla minnet duymayın. Herşeyin ölçülüsü iyidir. Burada yazan insanlar kendileri bile isteye vakit ayırıp, hatta belki sırf vakit geçsin diye yazan insanlar. Size çok çok büyük fayda sağlamadıği sürece çok yuceltmeye gerek yok. Dediğim gibi bu bende de var, ama bu durumda söyle birsey gelişiyor, bir tane densiz de çıkıp saçma sapan şeyler yazsa moraliniz bozuluyor, çünkü beklenti içine sokmuş oluyorsunuz kendinizi.
Sevgiyle kalın.
Bende abartiyorum bu minnet duygusunu ya. Neden acaba? Ama minnet duydugum insanlardan beni uzecek, benim zararima tek birsey gorswm kiyametleri kopartiyorum butun herseyi unutup. Sonra da laflar duyuyorum zamaninda sana su faydam dokunmustu bu yaptigin hos degil diye. Bi turlu dengeyi kuramiyorum bendeKorkarak yaklaşmayın insanlara. Beni sevecek mi, frekansımız tutacak mi vs bunları geçin, siz o insanın sohbetinden keyif alıyor musunuz, onunla daha çok görüşmek istiyor musunuz bunu düşünün. Evet dedirtenler olursa şayet birer kahve içmeyi teklif edin, devamı gelmese dahi bu kötü bişey degil. Kendinize güvenin. Insanlar ne sartlarda, nerelerden nerelere geliyor.
Bir de, sizde şunu gözlemledim, ki bu bende de var, cok fazla minnet duymayın. Herşeyin ölçülüsü iyidir. Burada yazan insanlar kendileri bile isteye vakit ayırıp, hatta belki sırf vakit geçsin diye yazan insanlar. Size çok çok büyük fayda sağlamadıği sürece çok yuceltmeye gerek yok. Dediğim gibi bu bende de var, ama bu durumda söyle birsey gelişiyor, bir tane densiz de çıkıp saçma sapan şeyler yazsa moraliniz bozuluyor, çünkü beklenti içine sokmuş oluyorsunuz kendinizi.
Sevgiyle kalın.
insanlar bu şekilde güclumus gibi konusuyorlar burada ama aslinda güçsüz bi insan sizin kadar güçlü olmaktan bahseder .insanlar hep kendinde eksik gordukleri sey hakkinda konusurlar sizde de güclu bi kadin olgusu eksik sanirimKorkarak yaklaşmayın insanlara. Beni sevecek mi, frekansımız tutacak mi vs bunları geçin, siz o insanın sohbetinden keyif alıyor musunuz, onunla daha çok görüşmek istiyor musunuz bunu düşünün. Evet dedirtenler olursa şayet birer kahve içmeyi teklif edin, devamı gelmese dahi bu kötü bişey degil. Kendinize güvenin. Insanlar ne sartlarda, nerelerden nerelere geliyor.
Sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?