- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Bütün konularınız bunun üzerine siz kendinizi bu kadar değersiz görürken millet nasıl değer versin?
silkelenin toparlanın ,
öncelikle gidip bir psikologtan yardım alın
Ilk çalıştığım yer geldi aklıma
Orda da zillinin biri beni ezmeye küçük görmeye çalıştı
İşini bana yıkmalar emir vermeler işi öğrenmiyim yanlış yapıyım diye çabalar
3 ay sustum sonra ben onu geçtim yavaş yavaş 1 sene sonra onun yerine geçirildim ondan daha yüksek maaşla kovuldu gitti
Sabret iş hayatı acımasız
Yenielere nedense işyerlerinde de üniversitede yasadıgımız gıbı ÇÖMEZ muamelesı yapılıyor ben de hıc anlamıyorum bu yuzden ben de ısımden cıkacagım..Cok havalı ve tuhaf davranıyorlar,oysa onlar da bır zamanlar yenı elemandı ..Ne var yanı yenı gelene bı hosgeldın dıyıp soru soırsalar dı mı?Senı cok ıyı anlıyorum..Ben 3 yıl calıstıgım ısyerımde de 2 yıl calıstıgımda da her yenıyı hemen aramıza alalım dıye ugrasıp esprıler yapardım hemen kaynastırırdım ama mıllet selam vermekten acız..
Bilmiyorum demek istesemde diyemiyorum kaliyorum oyle anlik hersey olabilir dusunuyorum getirisi goturusu ne olur diye , benimle muhattap olmayanlada olmam zaten sesiz biriyim cevremde bilir bu halimi o yuzden bnmle konusmuslarmi konusmamislar mi pekte fark etmiyor ama muhabbetimi severlr kpnusurken eglendiririm yani kendileri kaybeder
Bazı insanlar cins iste insan akil erdiremiyor bir yuksekten bakmalar tayibin karisi gibi giyinip konusurlar ama insanlik yok , konusunca sanki bir yerleri dökülecek varsin konusmasinlar sen onune isine bak cnm .
öyle iyi bildiğim bir psikolog yok ama illa bulursun araştırınca,
haline inan çok üzüldüm içim acıdı genç yaşta hayatı kendine zindan ediyorsun ,
elbet bir çaresi bulunur atlatırsın bu durumu
Bilmiyorum demek istesemde diyemiyorum kaliyorum oyle anlik hersey olabilir dusunuyorum getirisi goturusu ne olur diye , benimle muhattap olmayanlada olmam zaten sesiz biriyim cevremde bilir bu halimi o yuzden bnmle konusmuslarmi konusmamislar mi pekte fark etmiyor ama muhabbetimi severlr kpnusurken eglendiririm yani kendileri kaybeder
Bazı insanlar cins iste insan akil erdiremiyor bir yuksekten bakmalar tayibin karisi gibi giyinip konusurlar ama insanlik yok , konusunca sanki bir yerleri dökülecek varsin konusmasinlar sen onune isine bak cnm .
burada bile alınganlık yapıyorsun bak:))Burada bile böyle konular insanlarin ilgisini çekmiyor. Napalim esimiz kayincalidemiz yok sorunları m hep bu türden kaynakli.
Yorum Yapan arkadaslara teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?