Yüz ifaden çok yumuşak herhaldeBurada olan psikolog psikiyatristlerin de değerli yorumlarini bekliyorum. Ben mutsuzum. Mutsuz oldukca silik kalıyorum silik davranildikca mutsuz oluyorum.
Kitap onerileriniz varsa da okurum.
Kendiniz olun, yapmacik olmayin, zorlamakla olmaz arkadaslik, sizi oldugunuz gibi kabul edenle arkadas olabilirsiniz, yoksa suan yasadiklariniz gibi bikac zaman iyi olup sonra bozulur....Güvenin kendinize bunuda disa yansitin...
bende tam tersi iş yerinde kimseyle muhattap olmak istemıyorum konuşmak istemiyorum ama gelip bana sataşıyorlar hiç yüz vermıyorum halbulki kadın geliyo bana çolugunu çocugunu anlatıyo ben dinlemek istemiyorum yemekhanede bilerek tek oturuyorum gelip yanıma oturuyorlar, ya acaba onlarda bu çok yanlız biraz muhattap olayım diyemi düşünüyolar nedir anlamadım gitti : )
Kendine güvenip kimseyi dikkate almayacaksin kendin olacaksin onların istediği biri değil o zaman hep mutsuz olursun. Bırak seninle arkadas olmak isteyen seni sen gibi kabul etsin. Benim de çok arkadasim yok. İşe gidip geliyorum. Ne gerek var ki boşver
aPAynen ark. Katılıyorm.fazla yumusak yüzlü olma. Kaç ki kovalanasın sınır koy biraz.. ciddi mesafeli... kaale alma ki kendilerini bi halt sanmasınlar...bol bol tersle ki çekinsinler...
Bende sert gorunumeme rahmen yumusak sozlu biriyimdir emir veremem hakaret edem hatta tarsleyemem bile biri yuzume biseyler soylese birsey diyemem hakli dhi olsam ama karsimdaki sahistan korktugum icin degil tabiki beni dusunmeyen kalbimin kirilmasini dusunmeyen insanlarin uzulmesini istemedigim icin bilmiyorum sert bor yapiya sahip olamiyrm kiramiyorum insanlari sizde yumusak gorunusunuzden kaybediyor olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?