- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 103
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
-
Ya abi djdjkd hayır buradayım işteyim şuanKonu açıp sevişmeye gidecek misiniz burda misiniz ?
Dünkü kavganın değil yeni evliyiz biz üç ay olacak üç aydır şikayetlerinin temelinde hep bu varDünkü kavganın devamı mı bu? Yanlış değilsem dün yapmıştınız istediğini.
Ne yapmak gerek. Çift terapiside alıyoruz aslındaAşağılık kompleksi olan insanlar bu modda oluyor
3 Aylık evlilikte çift terapistliği olmak.Bilemedim..Ne yapmak gerek. Çift terapiside alıyoruz aslında
Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.Üç aylık evlisiniz ve çift terapisi mi alıyorsunuz? Yanlış anlamayın ama neden bu kadar erken... Dün ki açtığınız konuyu da hatırlıyorum bence eşinizin kompleksi var.
Yanlışlıkla yetişkin görünümlü bir çocukla evlenince böyle oldu maalesef3 Aylık evlilikte çift terapistliği olmak.Bilemedim..cok hızlı tükenmişsiniz ve tüketmişsiniz brbirinizi
Bence eşiniz terapiye tek gitsin. Belli ki ruhsal bir takım sıkıntıları var. Sakın sizi manipüle etmesine izin vermeyin.Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.
Çekinmek veya korkmak değilde belki bi şeyleri danışmanızı istiyordur. Ben mesela arkadaşımla buluşma ayarlarım, sonra eşime prosedür gereği "Ben arkadaşımla buluşmayı düşünüyorum şu gün, senin içinde uygun mu?" Diye sorarım. Aslında bunun izin almak olmadığını ikimizde biliriz, sadece gönlü olsun diye. Belki böyle bir şeyler bekliyordur.Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü
3 aydır siz her şeye kavgayla mı başlıyorsunuz?Dünkü kavganın değil yeni evliyiz biz üç ay olacak üç aydır şikayetlerinin temelinde hep bu var
O da sizi kadın gibi görmüyor zaten, iki ayda ne ara çift oldunuz da terapiye başladınız... daha sofraya oturmadan şişip hazımsızlık ilacı içmek gibi bir şey bu...Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.
Saygı duyup cekinmekle, korkarak çekinmek bambaşka şeyler ve neden korkarak cekinmeniz gereksin ki? Saçmalıyor.Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?