- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Hayırlısı.selam bayanlar önceki konularımdan beni bilenler bilir birisi vardı hayatımda ondan ayrılmıştım şimdi ise kendime ev arıyordum birkaç ev buldum tanıdığım arkdaşım vardı erkek ben tek bakmayayım birlikte yanımda sende bulunmazmısın dedim kabul etti dün eve bakmaya yolda giderken bu eski sevgilim bizi görmüş beni çocuğun yanında arıyorki sen benden bunun için ayrıldın hayatında yanındaki vardı benle de bile bile devam ettin diyor ki yok öyle bişey aramda asla bişey olmaz arkadaşımla hayır yok desemde inanmadı yüzüme kapattı sinir oldum ya çok ayıp yaptığı
heee eski sevgilinmiş zaten yanlış anlasın sorun neselam bayanlar önceki konularımdan beni bilenler bilir birisi vardı hayatımda ondan ayrılmıştım şimdi ise kendime ev arıyordum birkaç ev buldum tanıdığım arkdaşım vardı erkek ben tek bakmayayım birlikte yanımda sende bulunmazmısın dedim kabul etti dün eve bakmaya yolda giderken bu eski sevgilim bizi görmüş beni çocuğun yanında arıyorki sen benden bunun için ayrıldın hayatında yanındaki vardı benle de bile bile devam ettin diyor ki yok öyle bişey aramda asla bişey olmaz arkadaşımla hayır yok desemde inanmadı yüzüme kapattı sinir oldum ya çok ayıp yaptığı
ama bana onu aldatmışım gibi muamele yapması tuafıma gittiEvet bunun için ayrıldım sence de yakışmıyor muyuz desen ne olacak, kime neyi inandırmaya çalışıyorsun ki?
galibasenin bu durum hoşuna gitmiş belli :)
boşver canım ya erkekelr dengesiz işte .
hem sahip çıkmazlar hemde kız gidince kıskanırlar . heralde ömür boyu yas tatmamızı istiyorlar .
ama bana onu aldatmışım gibi muamele yapması tuafıma gitti
ama bana onu aldatmışım gibi muamele yapması tuafıma gitti
Şuan farkına vardım galibaAldattın mı, gönlün rahat mı, bitti bence. O da aldatmadığını biliyor vicdanını rahatsız etmeye çalışıyor ve başarmışta, farkındasın di mi?
aynen gerizekalıAklınca seni kötülüyor salla
Adamın istediği de buydu huzurun kaçsın sinirlen moralin bozulsun delir ona istediğini verme bir daha da aramalarına cevap verme mesaj vs atarsa siz kimsiniz de engelleaynen gerizekalı
Öyle yapayimAdamın istediği de buydu huzurun kaçsın sinirlen moralin bozulsun delir ona istediğini verme bir daha da aramalarına cevap verme mesaj vs atarsa siz kimsiniz de engelle
selam bayanlar önceki konularımdan beni bilenler bilir birisi vardı hayatımda ondan ayrılmıştım şimdi ise kendime ev arıyordum birkaç ev buldum tanıdığım arkdaşım vardı erkek ben tek bakmayayım birlikte yanımda sende bulunmazmısın dedim kabul etti dün eve bakmaya yolda giderken bu eski sevgilim bizi görmüş beni çocuğun yanında arıyorki sen benden bunun için ayrıldın hayatında yanındaki vardı benle de bile bile devam ettin diyor ki yok öyle bişey aramda asla bişey olmaz arkadaşımla hayır yok desemde inanmadı yüzüme kapattı sinir oldum ya çok ayıp yaptığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?