• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adama bak ya...

unutamamis seni belli ki konusmaya, senin aklinda kalmaya bahane ariyor. Aciklamani yapmissin bir daha sana ulasirsa cvp vermeyeceksin bu kadar basit

Siz halen onu unutamamissiniz.. O da fırsat yakalamış sizi burdan vuruyor. Kendinizi hiç kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz.Kafaya takmaya değmez. Bırakın bu da ona dert olsun.. :KK76:

Aslında hala seni seviyor unutamamış seni dememizi bekliyorsun , ama bence salak ondan Demiş böyle olmuşla ölmüşe çare yokkk

yav he diyip geçseydin, niye açıklama yapıyorsunuz ki sizi tanıyamamış birine

Ben olsaydım ''Çok Teşekkürler darısı sana hacım..'' derdim.

Vallahi derdim. Adı üstünde eski. Taktığınıza göre hala seviyorsunuz.

selam bayanlar önceki konularımdan beni bilenler bilir birisi vardı hayatımda ondan ayrılmıştım şimdi ise kendime ev arıyordum birkaç ev buldum tanıdığım arkdaşım vardı erkek ben tek bakmayayım birlikte yanımda sende bulunmazmısın dedim kabul etti dün eve bakmaya yolda giderken bu eski sevgilim bizi görmüş beni çocuğun yanında arıyorki sen benden bunun için ayrıldın hayatında yanındaki vardı benle de bile bile devam ettin diyor ki yok öyle bişey aramda asla bişey olmaz arkadaşımla hayır yok desemde inanmadı yüzüme kapattı sinir oldum ya çok ayıp yaptığı
ararsa acma bile acmasaydın keske gereksiz bosver

Back
X