adama bak yaa

oldu canim emret ;)

anlasilan sen bizle ugrasmaya gelmisin,sevgilinin sinirini bizden cikaracan...

ahaha :D benim günüm yoğum geçmiş uykum açılmış tamam da bacılar sizin ne işiniz var bu saatte pc başında :D
konu sahibine saldırıdan kendini tatmin edenler var
keyifli olabilir aslında
sen şöylesin sen böylesin
aaa biz konu sahibine yardımcı olmak istedik amaaa
ben sizinle tartışmaya girmek istemiyorum hanımlar
dağılın diyorum yahu :D yatıcam uyuycam artık :D

ahaha :D benim günüm yoğum geçmiş uykum açılmış tamam da bacılar sizin ne işiniz var bu saatte pc başında :D
konu sahibine saldırıdan kendini tatmin edenler var
keyifli olabilir aslında
sen şöylesin sen böylesin
aaa biz konu sahibine yardımcı olmak istedik amaaa
ben sizinle tartışmaya girmek istemiyorum hanımlar
dağılın diyorum yahu :D yatıcam uyuycam artık :D

Seni tutan mı var yahu? Git bir güzel uyu.
Sen belli ki sırf konu açmak için açtın bu konuyu. Yardım almak için falan değil. Kendince eğleniyorsun. Yazılarımda seni ne kötüledim ne de argo kelime kullandım. Gerçeklerle yüzleşememen üzücü doğrusu. Kendime saygımdan dolayı seni kırdıysam kusura bakma diyorum ve seni burada eğlencenle baş başa bırakıyorum. iyi geceler:ssz:

Konuyu okudugumda ilk guldum. Sonra yorumlarda hem guldum, hem sasirdim.
Madem kadinlar kulubu sizin nazarinizda rahatca sayip sovulecek yer o halde bende gonul rahatligiyla konu hakkinda yorumumu yapabilirim.

Oncelikle kullandiginiz kelimeler mide bulandirici sekilde cirkin "ulan, adetli kari, okuz" nasil bir diliniz var oyle? Bu tarz konusmalari erkek arkadasiniza da yapiyorsaniz bugun sizi pazartesiye atan adam yarin "hadi guzelim elveda" da der. Kimse kimsenin cirkin tribini cekmek zorunda degil ki ben sizin sinirlendiginiz kadar ortada buyuk bi mesele de goremedim.

Neymis? evde herkes kavgaliymis bunu sevgilinize anlatinca size cabuk sinirleniyorsun vs demis. Aman Allah im ne buyuk kabahat. Adam size bunu dahi soyleyemeyecekse nerde kaldi sizin "en yakin arkadasliginiz." kimse kimsenin derdini dinlemek zorunda degil. Insanlara pozitif, gulen kisi lazim. Biri sizin derdinizi dinliyorsa o zaman sizde onun olumlu - olumsuz elestirilerine acik olmak zorundasiniz. Yok oyle vermeden almak.

:51:

Seni üzen biriyle neden görüşüyorsun. Seni anlayan birine şans vermelisin.

bu kadar argo ve böyle bir konusma tarzi oldukca itici olmakla birlikte
kahveye giden erkeklerin konusma tarzu bile daha sempatiktir sanirsam

Son düzenleme:
Siz şimdi erkek arkadaşınızı gerçekten sildiniz mi ?
kızlaaarr bir şekilde beyefendiye ulaşmalıyız sadaka vermekte gecikmesiin :1:

adam haklıymış bence. kocan olsaymış çoktan kapıya koyarmış seni :27: hem tatlı dille söylemiş negatif huylarını, sendeki ne bu şiddet ne bu celal. al bi sinir hapı uyu. meşgul etme kimseyi :27:

--------------------------------

üyeliğimi sildirmek istiyorum
forumda çok fazla takılıyorum bundan şikayetçiyim

--------------------------------

diye uyeliginizi daha 2 gun once iptal ettirip, sonra 2 uyelik alip, bu agresif cikisiniza anlam vermemde sorun yasamama yol acti.

Back
X