bu ayrılık acısından çok sıkıldım

geçen konunuzda tedavi görüyorum demiştiniz ama başa dönmüşsünüz. adama rest çektiğiniz halde siz lafınızı yalayıp yutup peşinden koşuyorsunuz. bu bile yeterli sebep yani adam sizi istemiyor asla? adam boğazınızı sıkmış bu affedilir mi? ailenize size hakaretler etmiş. asla size değer vermiyor. hiçbir çabası yok. mis gibi manipülasyon kurbanısınız. adam narsist. siz belki de gizli narsist (kurban bilincinde - bu rolden zevk alan)
acilen her yerden engelleyin, olumsuz bir şey demek için bile açmayın ve kafanıza yazın bu kararınızı, geri de dönmeyin. sırf lafınızı yiyip yutmamak için hiçbir söz, ışık, sıfat göstermeyin.
tekrardan farkındalık çalışmalarınıza başlayın. bakın ben sizden küçücüğüm ama gözlemlediğim şey şu ki yaş geçtikçe kendine dair farkındalık kazanmak daha da zorlaşıyor ve sizin acilen kendinize dürüst olmanız şart olmuş. kendinizde bu onursuz, saygısız, sevgisiz durumu yaratan sıkıntıları kabullenmeye başlamadan önce de şunu fark edin: sizi mutsuz eden yanınızdaki insan ve SİZİ İSTEMEYEN BİRİNİ NİYE İSTEYECEKSİNİZ Kİ??? bunun ne kadar saçma olduğunu anlayana kadar devam edin.
onun ne düşündüğünün ne önemi var? o zaten saçmasapan biri?

hakaret dolu bile olsa yorumlarınız için teşekkür ederim.

ama ben zaten yaptıklarını çok farkındayım. sadece su an haklıyken evden gittiğim için haksız durumuna düşmek beni suçlu hissettiriyor.

çünkü sürekli evden gidiyıor bu kadınla yuva mı kurulur lafları duyuyorum.
ay kurmasın abi!!!! kurmasın!!! ne olmuş yani?? ne derlerse desinler!?!?!? 😂 mesele kim haklı kim haksız değil böyle düşünmeye devam ettiğiniz sürece kancasına takılı kalacaksınız. siz ortadan kaybolsanız istikrarlı bir şekilde size ulaşmasını engelleseniz asla takmasanız zaten ortaya çıkacak kim neymiş acaba gerçekten 😂 kendinize değer vermeyi öğrenin! milletin lafı mı belirliyor sizin kim olduğunuzu?

çok acımasız yorumlar okuyorum ya. yapmayın kızlar :( daha yapıcı olamaz mıyız. anlıyorum durum dışardan bakıldığında açık yoruma çok müsait ama amacım derdimi dökmekti bir de sizden azar yemek değil :(((
bu arada ben de manipüle oluyordum kendime acıyordum aptaldım ama çok gençtim yine de şu durumu anlıyorum ve inanın yorumlar çoook haklı bir an önce yola koyulun net olun dürüst olun öfke duyun kin duyun birazcık aynaya bakın ben bunu hak etmiyorsam o zaman kendime bunu niye yapıyorum deyin bir s**** çekin artık ona da kendinize de yorumlar aşşşşırı aşırı haklı sadece size acı geliyor o kadar durumu kabul edin rahatlayın

evet hiç hayır diyememek rest çekememek belkide saygımızı yitirtti bize. seviyoruz diye o dik duruşu sergileyemiyoruz işte.

umarım siz de süreci en kolay şekilde atlatırsınız :KK200:
Dik duruş sergileyemiyordum. Bunun nedeni eski eşimi hayatımın merkezine koymuş olmam idi. En büyük hatayı onu kendimden çok severek yaptım. Şu an çok şükür öyle değilim. Bence siz de değişmelisiniz. Geçmeyen duygu yok, duygular değişkendir inanın aşk, sevgi bile bitiyor. O kişiyi unutmuyorsun ama artık duyguların devreden çıktığı için her şeyi tüm açıklığıyla görebiliyorsun. O da şu ne ben ne de siz ikimizde sevilmedik. Eski eşim beni sevmedi ve üzgünüm siz de sevilmiyorsunuz.

Hayatta bazen karşımıza istemediğimiz olaylar, felaketler gelir. Bunların amacı bizi hayattan soğutmak değildir balyoz etkisi yapmaktır.
Bende balyoz etkisi yaptı. Artık hayatta en çok kendimi seviyorum. Hayatta en çok kendime değer veriyorum. En çok kendime saygı duyuyorum. Beni istemeyen kimseye eyvallahım yok. İster eş olsun ister arkadaş fark etmez. Hayatımda kendim hariç kimse vazgeçilmez değil.

Siz bu kişiyi sevmiyorsunuz. Siz emeğinize kıyamiyorsunuz yani Siz duygusal yatırımınızdan vazgeçmek istemediğiniz için bu ilişkidesiniz. Arada fark var. Geldim 37 yaşına, yıllarımı verdim bari çocuk yapıp ayrılalım diyorsunuz. Yapmayın. Böyle birinden çocuk sahibi olmayın. Herkes baba olmayı hak etmez. Bu kişi de onlardan biri..

Bazen o verdiğiniz yılları, tüm emeği arkanızda bırakmanız gerekir. Benim eski eşim 6 yıldır hayatımda idi. 6 yılımı çöpe atmadım sadece 6 yıl hayatımda alacağım en faydalı dersi öğrenmem için geçti öyle bakıyorum. O da şuydu, kendimi en çok sevmek. Ve kendime en çok değer vermek. Kendime en çok saygı duymak..Ve 6 yıl önceki kişiyle aramda çok ciddi fark var. Evliliğimin tek faydası kendime değer vermemi sağlaması oldu. Eski eşimin yaptığı kötülükler, kendime saygı duymamın kıymetini öğretti.

Evet ciddi travmalarım var, erkeklere hiç güvenmiyorum ama olsun mükemmel kimse yok. Bununda üstesinden gelirim kendime inanıyorum. Siz de yaparsınız..yeter ki kendinizi biraz sevin..kendinizi birazcık sevseniz sizi sevmeyen birinin yanında kalmazsınız. Kırın bu döngüyü.. gerekirse baştan başlayın ama bu kişiyle olmayın. Allah sizi koruyor bu ilişkiden çıkmanız için size sinyaller yolluyor. O sinyalleri önemseyin.

Son düzenleme:
Back
X