- 3 Ocak 2023
- 102
- 69
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylediklerin çok kıymetli gerçekten teşekkür ederim.peki sence neden sürekli bu girdabın içerisinde buluyorsun kendini? öncelikle herif para muhabbeti yapıyor bu ilk oturuşta bile fark edilip "normal" bir bireyin asla tekrar görüşmeyeceği türde bi insan olduğunu anlıyoruz hadi hoşlandın hayat müşterektir dedin sen de ödemek istedin bunlar zaten olağan şeyler ve olması gereken ama herif daima senin daha fazla ödemen gerektiğini ona "borcun" olduğunu söylüyor bu ne alaka mesela? senin bu yaptığın alışkanlıksa bile saplantı halini almış diyebiliriz bu histen kurtulman lazım sen suçlu değilsin evden gidene değil evden kaçırana bakacaksın her zaman
erkek adam para muhabbeti yapmaz
orda burda senin dedikodunu yapmaz
seni değersiz hissettirmez
el üstünde tutar
suçlamaz gibi gibi bir sürü güzel özellik sayabilirim sana ama sen anlamak istiyor musun burası önemli. vallahi billahi dışarda çok fazla erkek var. aç biraz gözlerini yaşayacağını yaşamışsın bitir hikayeni yoksa hem sağlığından hem cüzdanından olmaya devam ediceksin
Adam işsiz, işsiz.söylediklerin çok kıymetli gerçekten teşekkür ederim.
hep düzgün bi adam diye kendimi avutuyordum ama bu son yaptıklarından sonra o da kalmadı artık. güvenim sarsıldı tamamen.
sorumluluk alamayacağını bir aile olunduğunda sürekli hesap yapacağını belkide olsa çocuktan bile kısacağını düşünüyorum artık
yani bence onun evlenmeye niyeti yok gerçek sevgi hesap yapmayı gerektirmez sana acaba mı? dedirtmez. biz bir insanla neden çocuk yapmayı düşünürüz? onu o kadar seviyoruz ve beğeniyoruzdur ki ondan bir tane daha olsun ona benzesin, ondan çok güzel anne/baba olur dediğimiz için. tamamen çocuk yapmak için çocuk yapanlardan bahsetmiyorum burada. sevgi saygı değer bunlar çok önemli şeyler asla bi başkasının yüzüne bile bakmadığı o insana ezdirme değerlerini. kimse o kişiyi senin gördüğün gibi görmüyor, insanı insan yapan senin ona verdiğin değerdir yoksa sıradan bi kişi ki bence çoğunlukla her kadının kaçtığı bi insan türü kendisisöylediklerin çok kıymetli gerçekten teşekkür ederim.
hep düzgün bi adam diye kendimi avutuyordum ama bu son yaptıklarından sonra o da kalmadı artık. güvenim sarsıldı tamamen.
sorumluluk alamayacağını bir aile olunduğunda sürekli hesap yapacağını belkide olsa çocuktan bile kısacağını düşünüyorum artık
evet bu adamdan bir tane daha düşünemiyorum :)yani bence onun evlenmeye niyeti yok gerçek sevgi hesap yapmayı gerektirmez sana acaba mı? dedirtmez. biz bir insanla neden çocuk yapmayı düşünürüz? onu o kadar seviyoruz ve beğeniyoruzdur ki ondan bir tane daha olsun ona benzesin, ondan çok güzel anne/baba olur dediğimiz için. tamamen çocuk yapmak için çocuk yapanlardan bahsetmiyorum burada. sevgi saygı değer bunlar çok önemli şeyler asla bi başkasının yüzüne bile bakmadığı o insana ezdirme değerlerini. kimse o kişiyi senin gördüğün gibi görmüyor, insanı insan yapan senin ona verdiğin değerdir yoksa sıradan bi kişi ki bence çoğunlukla her kadının kaçtığı bi insan türü kendisi
artık manipüle olmaman lazım, bi insan ancak manipüle edildiğinin farkında değilse manipüle edilir sen artık farkındasın, düşmeevet bu adamdan bir tane daha düşünemiyorum :)
kendimi suçluyor olmamda tamamen manipüle edilmemden kaynaklanıyor sanırım.
yukarıda biri yazmıştı anımsıyamadım şimdi ama demişki sürekli evden gidiyorsan sebebi sorulur sürekli gidiyor diye yargılanmaz
şu yaşadıklarınızı başkası yaşasa ona ne söylerdiniz?Kızlar selam herkese;
Lütfen beni yargılamadan ve empati kurarak yanımda olun
Daha önce açmış olduğum bir başlık vardı. belki hatırlayanlar vardır. hepimizin doğru kişi olmadığında hemfikir olduğumuz ve nişan attığım adam 5 ay sonra geri döndü.
Uzunca bir karar verme aşamasından sonra tekrar denemeye karar verdim.
Öncesinde şikayet ettiğim tüm konular çözülmüştü falan bu sefer bambaşka konular geldi.
En büyük olaylardan biri;
Bozcaadaya gittik. ve ben kredi kartımı ona verdim. buradan da harca herşey çok pahalı sadece sana yüklenmeyelim dedim. tamam dedi. ama Bismillah arabaya bindik depo full lendi. feribota bindik benim kartımla ödendi. sonra otel nakit ödeme alıyormuş nakitin var mı dedi yok dedim. oteli ödedi. sonra öğle yemeğine gittik ilk gün çat benim kartımla ödendi. 3 gün kaldık. akşam yemeklerini ortak ödedik. son akşam 5500 TL hesap geldi. benden 3 hanfendiden 2,5 çekin dedi. dedim ki bi anda hayır lütfen 2 çekin dedim. bakın çekmeyin de demedim. garsonun yanında kıyamet koptu. sen 500 tl nin hesabını yapıyorsun diye. dedim ki dalga mı geçiyorsun napmaya çalışıyorsun. seni denedim dedi bana! dönünce patlamanı bekliyordum erken davrandın dedi. bak ben herşeyi not alıyorum diyip telefonunun not kısmını gösterdi. kim ne harcamış yazıyorum dedi. ben şoka girmişken bir de bana borcun var zaten dedi. geberene kadar ağlamış olabilirim o gece. bu arada çok içtiği için yattu uyudu. ertesi gün yola çıktık ve bana neyin tribini atıyorsun dedi. dedim şaka mı yapıyorsun dün dediklerini farkında mısın hatırlamıyor musun heralde pişmansındır dedim yooo dediklerimi hatırlıyorum ve arkasındayım dedi. o an arabadan atlamak istedim .
Bu olayın üzerinden 5 gün geçti beni aramadı. yine ben msj attım konusalım diye ve bi şekilde barıştık.
Bu olayın üzerinden 1 ay kadar geçtikten sonra ailesi ile beraber tatile gittik. döndük sorunsuz geçti. sonrasında bir kavga esnasına bana bak benim para harcadıgım tatilde ne kadar eğlendin ama dedi. hop yine girdik birbirimize. ama barışıldı yeniden tabi .
Son ayrılık konumuz ise;
Ben buna defalarca çok alkol alma dur dediğimde durmasını istedim. En son da da dedim ki bir daha bu duruma düşersen olduğum yerden gideceğim. o da dikkat edeceğim dedi. neyse ben bir süre sadece hafta sonları bunda kalmaya başladım. 15 gün önce genç aile tayfası varken evde bir yemek masasında bu yine bkunu çıkardı 3 kez güzellikle uyardım ama içmeye devam etti. ki alkol sonrası bazı zamanlarda negatif olduğunu bildiğim için dur dedim. ben sana söylemiştim ben gidiyorum dedim ve gittim. ve tabiki beni yine günlerce aramadı. ve ben yine msj attım konusalım diye . İşim var yazdı bana . bu bana korkunç bir duvar gibi ve bitirmek istiyormuş gibi geldi. evet işin olabilir ama insan demezmi sonra konusalım su an müsait değilim vs gibi. bende öyle mi tamam artık yeter bitti dedim ve ufak tefek eşyalarım vardı onları almaya gittim aldım ve çıktım.
aslında bu verdiğim tepkide, hem beni dinlemediği için kendimi değersiz hissetmem hemde altında yatan bir sürü sebep vardı;
mesela bir evlilik sürecindeyiz ve sürekli birşeylerden kaçıyor gibi geliyor bana.
bana düğün istiyorsan sende ortaya bişeyler koy beraber yapalım ben ailemden birşey istemiyorum diyor
ama ailesi onun ağzının içine bakıyor birşeyler yapmak için
ev bakıyoruz kira nasıl ödenir nasıl yapılır vs sürekli düşünüyor ki ben kiranın yarısını ödeyeceğim dediğim halde
ama sonunda ne oldu biliyor musunuz??
daha önceleri beraber yasıyorduk ve ben bir çok kavga da evi terkettim. şimdi etrafına diyormuş ki bakın yine gitti bu kadınla evlilik olmaz herşeyde evden gidiyor vs diye beni suçluyor. ve işin kötüsü bende kendimi suçluyorum...hiç neden gittiğim konusulmuyor zamanında da konusulmadı. hep evden gitmelerimle suçlandım.
bu suçluluk duygusu beni bitiriyor su an.
su an tamamen bitti ve bu duygudan acil nasıl kurtulacağım...
Neyi düzgün ya tam olarak? Aldatmıyor sadık diyorsunuz da olması gereken bu değil mi zaten. Adamın imkanı ve parası olsa aldatır da emin ol. Cidden bizim düzgün erkek anlayışımız sizinle pek uyumlu değil.söylediklerin çok kıymetli gerçekten teşekkür ederim.
Neyi düzgün ya tam olarak? Aldatmıyor sadık diyorsunuz da olması gereken bu değil mi zaten. Adamın imkanı ve parası olsa aldatır da emin ol. Cidden bizim düzgün erkek anlayışımız sizinle pek uyumlu değil.
Kızlar selam herkese;
Daha önce açmış olduğum bir başlık vardı. belki hatırlayanlar vardır. hepimizin doğru kişi olmadığında hemfikir olduğumuz ve nişan attığım adam 5 ay sonra geri döndü.
Öncesinde şikayet ettiğim tüm konular çözülmüştü falan bu sefer bambaşka konular geldi.
Bozcaadaya gittik. ve ben kredi kartımı ona verdim. buradan da harca herşey çok pahalı sadece sana yüklenmeyelim dedim. tamam dedi. ama Bismillah arabaya bindik depo full lendi. feribota bindik benim kartımla ödendi. sonra otel nakit ödeme alıyormuş nakitin var mı dedi yok dedim. oteli ödedi. sonra öğle yemeğine gittik ilk gün çat benim kartımla ödendi. 3 gün kaldık. akşam yemeklerini ortak ödedik. son akşam 5500 TL hesap geldi. benden 3 hanfendiden 2,5 çekin dedi. dedim ki bi anda hayır lütfen 2 çekin dedim. bakın çekmeyin de demedim. garsonun yanında kıyamet koptu. sen 500 tl nin hesabını yapıyorsun diye. dedim ki dalga mı geçiyorsun napmaya çalışıyorsun. seni denedim dedi bana! dönünce patlamanı bekliyordum erken davrandın dedi. bak ben herşeyi not alıyorum diyip telefonunun not kısmını gösterdi. kim ne harcamış yazıyorum dedi. ben şoka girmişken bir de bana borcun var zaten dedi. geberene kadar ağlamış olabilirim o gece. bu arada çok içtiği için yattu uyudu. ertesi gün yola çıktık ve bana neyin tribini atıyorsun dedi. dedim şaka mı yapıyorsun dün dediklerini farkında mısın hatırlamıyor musun heralde pişmansındır dedim yooo dediklerimi hatırlıyorum ve arkasındayım dedi. o an arabadan atlamak istedim .
Bu olayın üzerinden 5 gün geçti beni aramadı. yine ben msj attım konusalım diye ve bi şekilde barıştık.
Bu olayın üzerinden 1 ay kadar geçtikten sonra ailesi ile beraber tatile gittik. döndük sorunsuz geçti. sonrasında bir kavga esnasına bana bak benim para harcadıgım tatilde ne kadar eğlendin ama dedi. hop yine girdik birbirimize. ama barışıldı yeniden tabi .
Son ayrılık konumuz ise;
Ben buna defalarca çok alkol alma dur dediğimde durmasını istedim. En son da da dedim ki bir daha bu duruma düşersen olduğum yerden gideceğim. o da dikkat edeceğim dedi. neyse ben bir süre sadece hafta sonları bunda kalmaya başladım. 15 gün önce genç aile tayfası varken evde bir yemek masasında bu yine bkunu çıkardı 3 kez güzellikle uyardım ama içmeye devam etti. ki alkol sonrası bazı zamanlarda negatif olduğunu bildiğim için dur dedim. ben sana söylemiştim ben gidiyorum dedim ve gittim. ve tabiki beni yine günlerce aramadı. ve ben yine msj attım konusalım diye . İşim var yazdı bana . bu bana korkunç bir duvar gibi ve bitirmek istiyormuş gibi geldi. evet işin olabilir ama insan demezmi sonra konusalım su an müsait değilim vs gibi. bende öyle mi tamam artık yeter bitti dedim ve ufak tefek eşyalarım vardı onları almaya gittim aldım ve çıktım.
aslında bu verdiğim tepkide, hem beni dinlemediği için kendimi değersiz hissetmem hemde altında yatan bir sürü sebep vardı;
mesela bir evlilik sürecindeyiz ve sürekli birşeylerden kaçıyor gibi geliyor bana.
bana düğün istiyorsan sende ortaya bişeyler koy beraber yapalım ben ailemden birşey istemiyorum diyor
ev bakıyoruz kira nasıl ödenir nasıl yapılır vs sürekli düşünüyor ki ben kiranın yarısını ödeyeceğim dediğim halde
daha önceleri beraber yasıyorduk ve ben bir çok kavga da evi terkettim. şimdi etrafına diyormuş ki bakın yine gitti bu kadınla evlilik olmaz herşeyde evden gidiyor vs diye beni suçluyor. ve işin kötüsü bende kendimi suçluyorum...hiç neden gittiğim konusulmuyor zamanında da konusulmadı. hep evden gitmelerimle suçlandım.
Tamamen bittiğini kabul edeceksiniz. Kendi hayatınıza bakıp kendinizle ilgileneceksiniz bu süreçte boş durmayacaksınız. O kişiyi merak edip araştırmak da olmamalı. İnsanların ne konuştuklarıyla ilgilenmeyin onları kontrol edemezseniz. İleriki yaşamınızda Kendinize değer verin, sözlere değil hareketlere odaklanın ve hiç kimsenin değişmeyeceğini unutmayın.Kızlar selam herkese;
Son ayrılık konumuz ise;
Siz de zevk alıyorsunuz bu kaotik ilişkiden bence. İki konunuza da baktım, gayet her şeyin farkındasınız. Manipüle ediliyorum diyen bir kişi bunu fark edince o ilişkiyi bitirir. Kırılma noktası zaten bu fark etme anıdır. Siz geçen sene de aynı şeyi yazmışsınız şimdi de aynı. Üzgünüm ama iflah olacağınızı düşünmüyorum, aynen böyle bu işkenceye devam edecek gibi görünüyorsunuz.evet bu adamdan bir tane daha düşünemiyorum :)
kendimi suçluyor olmamda tamamen manipüle edilmemden kaynaklanıyor sanırım.
yukarıda biri yazmıştı anımsıyamadım şimdi ama demişki sürekli evden gidiyorsan sebebi sorulur sürekli gidiyor diye yargılanmaz