Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer evlenirsen bu pislik adamdan bir sonraki başlık boşanıyoruz olacak bir de bebek falan olursa geçmiş olsun. aman diyim iş işten geçmeden uzaklaşşşşş çabuk çabuk çabukkkk. kız biz bunları yazarken sende o adamka beraber değilsindir umarım.Kızlar selam herkese;
Lütfen beni yargılamadan ve empati kurarak yanımda olun
Daha önce açmış olduğum bir başlık vardı. belki hatırlayanlar vardır. hepimizin doğru kişi olmadığında hemfikir olduğumuz ve nişan attığım adam 5 ay sonra geri döndü.
Uzunca bir karar verme aşamasından sonra tekrar denemeye karar verdim.
Öncesinde şikayet ettiğim tüm konular çözülmüştü falan bu sefer bambaşka konular geldi.
En büyük olaylardan biri;
Bozcaadaya gittik. ve ben kredi kartımı ona verdim. buradan da harca herşey çok pahalı sadece sana yüklenmeyelim dedim. tamam dedi. ama Bismillah arabaya bindik depo full lendi. feribota bindik benim kartımla ödendi. sonra otel nakit ödeme alıyormuş nakitin var mı dedi yok dedim. oteli ödedi. sonra öğle yemeğine gittik ilk gün çat benim kartımla ödendi. 3 gün kaldık. akşam yemeklerini ortak ödedik. son akşam 5500 TL hesap geldi. benden 3 hanfendiden 2,5 çekin dedi. dedim ki bi anda hayır lütfen 2 çekin dedim. bakın çekmeyin de demedim. garsonun yanında kıyamet koptu. sen 500 tl nin hesabını yapıyorsun diye. dedim ki dalga mı geçiyorsun napmaya çalışıyorsun. seni denedim dedi bana! dönünce patlamanı bekliyordum erken davrandın dedi. bak ben herşeyi not alıyorum diyip telefonunun not kısmını gösterdi. kim ne harcamış yazıyorum dedi. ben şoka girmişken bir de bana borcun var zaten dedi. geberene kadar ağlamış olabilirim o gece. bu arada çok içtiği için yattu uyudu. ertesi gün yola çıktık ve bana neyin tribini atıyorsun dedi. dedim şaka mı yapıyorsun dün dediklerini farkında mısın hatırlamıyor musun heralde pişmansındır dedim yooo dediklerimi hatırlıyorum ve arkasındayım dedi. o an arabadan atlamak istedim .
Bu olayın üzerinden 5 gün geçti beni aramadı. yine ben msj attım konusalım diye ve bi şekilde barıştık.
Bu olayın üzerinden 1 ay kadar geçtikten sonra ailesi ile beraber tatile gittik. döndük sorunsuz geçti. sonrasında bir kavga esnasına bana bak benim para harcadıgım tatilde ne kadar eğlendin ama dedi. hop yine girdik birbirimize. ama barışıldı yeniden tabi .
Son ayrılık konumuz ise;
Ben buna defalarca çok alkol alma dur dediğimde durmasını istedim. En son da da dedim ki bir daha bu duruma düşersen olduğum yerden gideceğim. o da dikkat edeceğim dedi. neyse ben bir süre sadece hafta sonları bunda kalmaya başladım. 15 gün önce genç aile tayfası varken evde bir yemek masasında bu yine bkunu çıkardı 3 kez güzellikle uyardım ama içmeye devam etti. ki alkol sonrası bazı zamanlarda negatif olduğunu bildiğim için dur dedim. ben sana söylemiştim ben gidiyorum dedim ve gittim. ve tabiki beni yine günlerce aramadı. ve ben yine msj attım konusalım diye . İşim var yazdı bana . bu bana korkunç bir duvar gibi ve bitirmek istiyormuş gibi geldi. evet işin olabilir ama insan demezmi sonra konusalım su an müsait değilim vs gibi. bende öyle mi tamam artık yeter bitti dedim ve ufak tefek eşyalarım vardı onları almaya gittim aldım ve çıktım.
aslında bu verdiğim tepkide, hem beni dinlemediği için kendimi değersiz hissetmem hemde altında yatan bir sürü sebep vardı;
mesela bir evlilik sürecindeyiz ve sürekli birşeylerden kaçıyor gibi geliyor bana.
bana düğün istiyorsan sende ortaya bişeyler koy beraber yapalım ben ailemden birşey istemiyorum diyor
ama ailesi onun ağzının içine bakıyor birşeyler yapmak için
ev bakıyoruz kira nasıl ödenir nasıl yapılır vs sürekli düşünüyor ki ben kiranın yarısını ödeyeceğim dediğim halde
ama sonunda ne oldu biliyor musunuz??
daha önceleri beraber yasıyorduk ve ben bir çok kavga da evi terkettim. şimdi etrafına diyormuş ki bakın yine gitti bu kadınla evlilik olmaz herşeyde evden gidiyor vs diye beni suçluyor. ve işin kötüsü bende kendimi suçluyorum...hiç neden gittiğim konusulmuyor zamanında da konusulmadı. hep evden gitmelerimle suçlandım.
bu suçluluk duygusu beni bitiriyor su an.
su an tamamen bitti ve bu duygudan acil nasıl kurtulacağım...
Son derece tatlı bir üslupla bile yazmışsınız .ben bunu üzülerek yazıcam ama konuyu okuyunca içimden geçen bu. sizin onu önemsediğiniz kadar o, sizi önemsemiyor. maalesef hayatında birinin varlığı hoşuna gittiği için alelade hayatına soktuğu biriymişsiniz.
lütfen artık kendinize ihtiyaç duyduğunuz değeri siz verin ve bu adama geri dönmeyin artık.
Motivasyon konuşması diyince de bu yaBir şey sormak istiyorum senin kendinle derdin ne kuzum?? İyi bir işin var , erkek arkadaşınla aynı evde yaşadığına göre gayet modern senin arkanda duran bir ailen var. Herhangi bir çocukluk travman olması gerekiyor ama illaki. Dış görünüşünle ilgili bir problemin mi var kendini mi beğenmiyorsun? Sevilme ihtiyacını anlıyorum insanız ama bu adamın sevgisine mi kaldın? Çocuk istiyorsun ok. peki çocuğunun böyle bir babası olmasını mı istiyorsun? Onda onarılmayacak yaralar mı bırakmak istiyorsun? Böyle anne babayla travma dolu bir hayat mı yaşasın? Sen kendine değer vermiyorsun ki adam versin. Önceki konunda herşey yazılmış zaten bile bile lades demişsin yine ve yeniden.Seni baya bi sarsmalı kendine getirmek için, eski Türk filmlerindeki gibi nayır nolamaz diye tokat manyağı yapmalı. Emin ol senin kendine verdiğin zararı 100 erkek toplansa yine veremez. Bi silkelen kendine gel , ayol ben bu tosbağaya mı kaldım de. Evliliğin yaşı olmadığına inananlardanım ama velevki evlenemedin eeee? Her gün başka bir çıtırla gününü gün et , sevgi ihtiyacını da hayvan sahiplenerek yaşa. Senin bu adam müsveddesi için iyi diye saydığın şeyler kadınların kriter listesinde bile yoktur çünkü bunlar zati olması gereken şeyler yani. Bir an önce kendini sevmeye ve değer vermeye başla derim ben bu asalağı da hayatından öyle bir defet ki kendi bile inanamasın efsaneler top 5 e gir.
Kendimi durduramıyorum meslek icabıMotivasyon konuşması diyince de bu ya![]()
Ay hala yuva diyor aklımı deliricemhakaret dolu bile olsa yorumlarınız için teşekkür ederim.
ama ben zaten yaptıklarını çok farkındayım. sadece su an haklıyken evden gittiğim için haksız durumuna düşmek beni suçlu hissettiriyor.
çünkü sürekli evden gidiyıor bu kadınla yuva mı kurulur lafları duyuyorum.
evet hiç hayır diyememek rest çekememek belkide saygımızı yitirtti bize. seviyoruz diye o dik duruşu sergileyemiyoruz işte.Adam seni sevmiyorum diye bağırıyor. Siz duymak istemiyorsunuz.. sırf çocuğum olsun diye babası böyle pislik biri mi olmalı?
Bakın şu ne olursa olsun anne olmalıyım baskısını yenin. Ben 38 yaşındayım ve çekişmeli boşanma davası sürecindeyim. Tahminen davam 5 yıla bitecek olacağım 43 yaşında. Belki o yaştan sonra hiç çocuğum olmayacak. Olmasın.. dünyanın sonu mu? Değil. Hayatta çocuksuz da kalır mıyım? Evet kalırım. Bu kadar çocuksuz olmaktan korkmayın. Korku hata yaptırır. İnsan fıtratı inanın her şeye alışır, her şeye göğüs gerer buna hazırız hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Yani aman yaşım geciyor birini buldum pislik biri ama çocuk için evleneyim demeyin. Çocuğunuz olur ama o evlilik burnunuzdan gelir. Evlendiğinize lanet edersiniz.
Adam 500 TL 'nin hesabını yapıyor.. size laf sokuyor. Sizi rencide ediyor. Size paragöz diyor sanki kendisi paragöz çıkarcı değilmiş gibi. Eski eşimde bana paragöz demişti. O kadar maddi manevi masraf yaptım, evin maddi geçiminin yüzde sekseni bendeydi gene paragöz oldum şimdi buna gülesim geliyor. Aynısı şu an sizde de var. Yapmayın.. madem paragözmüşüm yapmıyorum deyin, görsün rest çekmek nasıl oluyormuş.
Siz rest çekemiyorsunuz. En büyük hataniz, sizin defalarca arayıp konuşalım demeniz olmuş. Hep siz ilişkiyi kurtarmaya çalışmışsınız. Adam hiç bedel ödememiş. Adam hiç fedakarlık yapmamış. Adam yaptığı yanlışın sorumluluğunu almamış affedersiniz kendini buldumcuk sanmış, burada kaybettiniz..artık düzelmez imajiniz bitti.
Aynı hatayı yaptım o kadar kötülük gördüm hiç rest çekmedim, hiç gitmedim. Halbuki kendini seven ve kendine değer veren bir kadın hemen giderdi. Imajim zedelendi, bitti. Zaten sonra da beni aldattı, evliliğim bitti. Burada benim de suçum var. Ben kendime saygı ve sevgi duymazsam, yapılan yanlışa rest çekmezsem karşındaki niye sana saygı duysun ki? Birine bize nasil davranması gerektiğini biz öğretiyoruz. Bundan sonraki ilişkinizde en ufak bir saygısızlıkta çekip gideceksiniz. O zaman o ilişkiniz yürür. Benim aldığım en büyük ders bu oldu. Kaybetmeyi göze almazsan her şeyde kaybedersin..Karşındakini bazen kaybetmeyi göze alacaksın. Risk alacaksın.
Bu ilişki ölü bir ilişki.. Vakit kaybediyorsunuz. Çok şanslısınız ki evlilik olmamış. Yoksa seneleriniz benim gibi çekişmeli dava ile geçecek olurdu. Gerçi ben geçecek zamanı umursamıyorum ama siz yıpranırdınız daha duygusal birisiniz. Adam sizi sevmiyor, size değer vermiyor, sizi umursamıyor, asıl önemlisi de size saygı duymuyor. Saygı yoksa hiçbir duygu olmaz. Saygı olmadan ilişki yürümez. Bu ilişki kurtulmaz. Bırakın gitsin..bu ilişkiden aldığınız dersler yanınıza kar kalsın. Yeni bir sayfa açıp ilerleyin.
çoookk güzel çoook sıcak bir yorum olmuşBir şey sormak istiyorum senin kendinle derdin ne kuzum?? İyi bir işin var , erkek arkadaşınla aynı evde yaşadığına göre gayet modern senin arkanda duran bir ailen var. Herhangi bir çocukluk travman olması gerekiyor ama illaki. Dış görünüşünle ilgili bir problemin mi var kendini mi beğenmiyorsun? Sevilme ihtiyacını anlıyorum insanız ama bu adamın sevgisine mi kaldın? Çocuk istiyorsun ok. peki çocuğunun böyle bir babası olmasını mı istiyorsun? Onda onarılmayacak yaralar mı bırakmak istiyorsun? Böyle anne babayla travma dolu bir hayat mı yaşasın? Sen kendine değer vermiyorsun ki adam versin. Önceki konunda herşey yazılmış zaten bile bile lades demişsin yine ve yeniden.Seni baya bi sarsmalı kendine getirmek için, eski Türk filmlerindeki gibi nayır nolamaz diye tokat manyağı yapmalı. Emin ol senin kendine verdiğin zararı 100 erkek toplansa yine veremez. Bi silkelen kendine gel , ayol ben bu tosbağaya mı kaldım de. Evliliğin yaşı olmadığına inananlardanım ama velevki evlenemedin eeee? Her gün başka bir çıtırla gününü gün et , sevgi ihtiyacını da hayvan sahiplenerek yaşa. Senin bu adam müsveddesi için iyi diye saydığın şeyler kadınların kriter listesinde bile yoktur çünkü bunlar zati olması gereken şeyler yani. Bir an önce kendini sevmeye ve değer vermeye başla derim ben bu asalağı da hayatından öyle bir defet ki kendi bile inanamasın efsaneler top 5 e gir.
benim de annem babam ben küçük yaştayken boşandılar babamla çok görüşmedim, maddi manevi hiç desteğini görmedim. Eğer kendinize değer vermez, bunu travmayı aşmazsanız sürekli aynı erkekleri hayatınıza çekersiniz. Ben de 3 sene önce yanlış insanla nişan yaptım üstelik 28 yaşındaydım henüz. Sizinki kadar olmasa da o da problemli biriydi, hesapçılıkları yer yer cimrilikleri vardı. Neredeyse baba güvensizliği, yaşım geçiyor yuva kurayım toplum baskısı sebebiyle yanlış bir evlilik yapıyordum da kendime geldim ayrıldım. Umarım aynı aydınlanmayı cesareti siz de yaşarsınız.çoookk güzel çoook sıcak bir yorum olmuş
eline yüreğine sağlık
ve çok haklısın. bir de pesimist bir adamla piskolojisi bozuk bir çocuk yetiştirmek korkunç olacaktır.
ve yine haklısın ki bir çocukluk travmam var. erken yaşta babamı kaybettiğim için sanırım bir erkeğin benden uzaklaşması bunu tetikliyor olabilir.
peki seviyor muydun ? ve ayrıldıktan sonraki süreçte ne yaptın? ne kadar sürdü bu süreci atlatman?benim de annem babam ben küçük yaştayken boşandılar babamla çok görüşmedim, maddi manevi hiç desteğini görmedim. Eğer kendinize değer vermez, bunu travmayı aşmazsanız sürekli aynı erkekleri hayatınıza çekersiniz. Ben de 3 sene önce yanlış insanla nişan yaptım üstelik 28 yaşındaydım henüz. Sizinki kadar olmasa da o da problemli biriydi, hesapçılıkları yer yer cimrilikleri vardı. Neredeyse baba güvensizliği, yaşım geçiyor yuva kurayım toplum baskısı sebebiyle yanlış bir evlilik yapıyordum da kendime geldim ayrıldım. Umarım aynı aydınlanmayı cesareti siz de yaşarsınız.
tabii ki seviyordum ki nişanlandım ama ayrıldığımda o kişiye karşı hiç sevgimin kalmadığını hissettim. Ayrıldıktan sonra da bir kere özlemedim, sevdiğimi hissetmedim öyle bitirmiş kendini. Kendine saygısı olan insan böyle hisseder zaten. Sadece biz nişanlıydık, evlilik olacaktı hazırlıklar, çeyizler vs onun hayal kırıklığını yaşadım bir de o kişiye karşı sinir öfke vardı içimde o kadar o da zamanla geçti gitti. Ayrıldıktan sonra nişanlım ve ailesi ulaşıp konuşmak istediler ama biz kesin bir dille istemiyoruz dedik. Şimdi o kişi hayatıma hiç girmemiş gibi yabancı hissediyorum.peki seviyor muydun ? ve ayrıldıktan sonraki süreçte ne yaptın? ne kadar sürdü bu süreci atlatman?
Hala evden gittigim icin sucluyum diyorsun ya vallahi üzülüyorum cunku ben de seninle benzer bi yerdeydim her gun sukrediyorum o nişanı attigim için. Silkelen kendine gel terapi al baska turlu olmaz.hakaret dolu bile olsa yorumlarınız için teşekkür ederim.
ama ben zaten yaptıklarını çok farkındayım. sadece su an haklıyken evden gittiğim için haksız durumuna düşmek beni suçlu hissettiriyor.
çünkü sürekli evden gidiyıor bu kadınla yuva mı kurulur lafları duyuyorum.