adama bak yaa

Dalga mı geçiyorsun? Ben de şimdi konu açacağım "kadına bak yaa" diye. :19:

Şöyle konunun ilk mesajını bir güzel düzenleseniz, genel hatlarıyla yazdığınız iletileri orada toplayarak neye bu kadar sinirlendiğinizi bütünen anlatsanız da size güzel güzel yardımcı olsak?
Daha güzel olmaz mı?:34:

saol canım
herkes kendi yaşadığını bilir
ben o an o kadar sinirliydim ki bi anda konu açtım saydım sövdüm
bana sizin değil onun yardımcı olması gerek
herşeyimi bilen neye üzülp ağladığımı bilen onun beni düşünmesi gerek
şu an eminim ki o da uyumuyor
yani öyle umuyorum
ama uyuyordur
erkek nihayetinde
kendi derdii olmayınca niye uykusu kaçsın ki
neyse ben onu bitirdim kafamda
evet alıngan ve fevriyim
ikinci defa ağlatıyor beni
ama bu sefer dönüşü yok..

saol canım
herkes kendi yaşadığını bilir
ben o an o kadar sinirliydim ki bi anda konu açtım saydım sövdüm
bana sizin değil onun yardımcı olması gerek
herşeyimi bilen neye üzülp ağladığımı bilen onun beni düşünmesi gerek
şu an eminim ki o da uyumuyor
yani öyle umuyorum
ama uyuyordur
erkek nihayetinde
kendi derdii olmayınca niye uykusu kaçsın ki
neyse ben onu bitirdim kafamda
evet alıngan ve fevriyim
ikinci defa ağlatıyor beni
ama bu sefer dönüşü yok..

Her beklediğimiz, umduğumuz şeyi karşı taraftan görsek dünya ne kadar güzel olurdu...
Ama öyle olmuyor işte.
Ben de şuan inanamadığınız kadar sinirliyim:1:
İnsanların böyle anlık öfke nöbetleri olabilir, önemli olan ne kadar fevri olsak da o aşamada karar vermemek.
Mutluluk yaşamak istiyorsak biraz göz yaşı dökmeliyiz bence, yoksa hislerin hiçbir anlamı kalmaz değil mi?
Birkaç gün sonra yine aynı fikirde olursanız orasına bir şey diyemem ama şuan verdiğiniz karar sizin için en iyi olmayabilir, belirtmeden edemedim.

Dalga mı geçiyorsun? Ben de şimdi konu açacağım "kadına bak yaa" diye. :19:

önce sen bana şunun cevabını ver sonra ben sana yaşımızı söyleyeceğim
bi konuşma yarıda kalır da kadın sinirlenirse ne yapar ?
mutfaga mı sıgınır, arkadaşına mı çatar, ders mi çalışır, kk dakilere mi sataşır
eğer ben kendime böyle bi alternatif bulacaksam bu ilişkinin amacı nedir ?

Her beklediğimiz, umduğumuz şeyi karşı taraftan görsek dünya ne kadar güzel olurdu...
Ama öyle olmuyor işte.
Ben de şuan inanamadığınız kadar sinirliyim:1:
İnsanların böyle anlık öfke nöbetleri olabilir, önemli olan ne kadar fevri olsak da o aşamada karar vermemek.
Mutluluk yaşamak istiyorsak biraz göz yaşı dökmeliyiz bence, yoksa hislerin hiçbir anlamı kalmaz değil mi?
Birkaç gün sonra yine aynı fikirde olursanız orasına bir şey diyemem ama şuan verdiğiniz karar sizin için en iyi olmayabilir, belirtmeden edemedim.

şu an ben butun kouşma geçmişini evdeki huzursuzluğu bıraktım, onun beni böyle pc ekrenında derman aramaya mahkum edişine ağlıyorum. bu benim en nefret ettiğim şeydir, bu benim sınrımdır. benim sıkıntım varsa, hele ondan kaynaklanıyorsa yanımda olmalı. yoksa biter. bunu o da biliyor. bilsin, istediği gibi olacak işte.

ya daha bi hafta öncesinde adetli karı gibi atar yapıyordu bnun da farkındaydı ama ben onu hiç huzursuz uykuya göndermemiştim.

eski bi arkadaşım (erkek) fotolarıma yorum yazdı. hah tam oldu. şimdi shunshine o'na kızdı erkeklerle sohbete daldı olacak :D
şaka gibi yaa
hayatımın kurgusu dizi olur

temmuz on onun doğum günü. ben de boğayım ama artık bi önemi yok. bitti.

hmm,,yengeç oluyor kendısı.
yengeçlerin kullanma kılavuzu var
bilmiyor musun canım?

yengeç erkeğine katlanmak için ona aşık olman şart.

fazla alıngandır, asla taviz vermez,beyinlerinin içinde bir yer var oradan beslenirler,herşeyi yanlış anlamaya programlılardır.

ve daha neler neler.

durgularını pek fazla dışa vuramazlar
sevgilisinin erkek arkadaşı olsun istemezler

kıskançlığın en uç noktasında yaşarlar.

Son düzenleme:
kişilere
konu açmak yasak:27:

Ahah, açtığımı düşünsene:27:

önce sen bana şunun cevabını ver sonra ben sana yaşımızı söyleyeceğim
bi konuşma yarıda kalır da kadın sinirlenirse ne yapar ?
mutfaga mı sıgınır, arkadaşına mı çatar, ders mi çalışır, kk dakilere mi sataşır
eğer ben kendime böyle bi alternatif bulacaksam bu ilişkinin amacı nedir ?

Ben de onu çözemedim işte. Yardımcı olmak adına bi'şeyler yazıyoruz cevap bile vermiyorsun. Buraya konu açıyorsan yardımcı olmaya çalışalım amacıyla açtığını düşünüyor hemen hemen herkes. Ee sen bize cevap vermek yerine sucuktan, salamdan bahsedince dalga geçtiğini düşünmem gayet normal.

bilmiyor musun canım?

fazla alıngandır, asla taviz vermez,beyinlerinin içinde bir yer var oradan beslenirler,herşeyi yanlış anlamaya programlılardır.

ve daha neler neler.

Boğa da çok sinirli ve fevridir. Ablam ve küçük kız kardeşim boğa:25:.

bilmiyor musun canım?

ve daha neler neler.

uu benimkini değil ama ayyynı abimi anlattın. şu an onun sevgilisi de ağlıyordur garibim.
henüz yeni olduğumuz için kıskançlığı yok :D ortak arkadaşımızdan duyuyorum beni kıskandığını :D henüz onun için kavga etmemiştik bile
ya biz anlaşıyorduk hep. ilk defa böyle bişey oldu. başka bi insana göre aşırı gelebilir tepkilerim ama yaşadıklarım beni bazı şeylere tahammülsüz yaptı. şu an gerçekten sildim onu.

Ben gayet oyun oynayarak atıyorum sinirimi.
Ne diye kendime zarar vereyim, ağlayarak üzülerek?
Hem de bir de şuan büyük ihtimal horlaya horlaya uyuyan adamlar için??
Bu sinirimi oyunlarda geçemediğim bölümlere yoğunlaştırarak bayağı hıncımı alıyorum, işime de yaramıyor değil, sonunda kazanan ben oluyorum:1:
Tavsiye ederim...

bence burçla alakası yok ya
tanıdığım erkekler hep aynı. gururlu, inatçı. taviz vermeyen, kıskanç. kolayca uyuyabilen !!
onlara göre de kızlar hep aynı

uu benimkini değil ama ayyynı abimi anlattın. şu an onun sevgilisi de ağlıyordur garibim.
henüz yeni olduğumuz için kıskançlığı yok :D ortak arkadaşımızdan duyuyorum beni kıskandığını :D henüz onun için kavga etmemiştik bile
ya biz anlaşıyorduk hep. ilk defa böyle bişey oldu. başka bi insana göre aşırı gelebilir tepkilerim ama yaşadıklarım beni bazı şeylere tahammülsüz yaptı. şu an gerçekten sildim onu.

Bu kadar kolay silebiliyorsan sevmiyorsundur ozaman, sıkma boşa canını:119:

daha neler neler anlatırım ağzın açıkta kalır:27:

şuan seni sahiplenme aşamasında olmadığı için kıskanma derecesine gelmemiştir.

güven çok önemli onlar için, bir kere yalan söyledın mı,zor güvenir ve unutmazlar.

Son düzenleme:
konu sahibi sinirli olabilirsin ama cok argo takiliyorsun adetli kari filan ne demek ?

Back
X