adama bak yaa

Ben gayet oyun oynayarak atıyorum sinirimi.
Ne diye kendime zarar vereyim, ağlayarak üzülerek?
Hem de bir de şuan büyük ihtimal horlaya horlaya uyuyan adamlar için??
Bu sinirimi oyunlarda geçemediğim bölümlere yoğunlaştırarak bayağı hıncımı alıyorum, işime de yaramıyor değil, sonunda kazanan ben oluyorum:1:
Tavsiye ederim...

o uyku her erkekte var dimi ya..
onunlayken ilk kez böyle bişey oldu, bu da son..
başka bi sevgilim olursa hemen bi oyun buluyorum :D saol tavsiyen için..

daha neler neler anlatırım ağzın açıkta kalır:27:

şuan seni sahiplenme aşamasında olmadığı için kıskanma derecesine gelmemiştir.

güven çok önemli onlar için, bir kere yalan söyledın mı,zor güvenir ve unutmazlar.
ehehe bunu duyduğum iyi oldu. tam da benim istemediğim özellikler. zaten sonumuz yokmuş bizim.
ama işte birbirimizin en iyi arkadaşıydık ya hani üzülüyorum işte ona.

o uyku her erkekte var dimi ya..
onunlayken ilk kez böyle bişey oldu, bu da son..
başka bi sevgilim olursa hemen bi oyun buluyorum :D saol tavsiyen için..

Var tabi olmaz mı...
Günler torbaya mı girdi, yarın hallederler.
Kendilerinden, uykularından mı kıymetli bu durum:34:
O kadar sinir olup gecenin bir köründe sapık gibi aramışlığım var.
Açtı telefonu, ne oluyor ne diye bu saatte arıyorsun dedi, ben de uyandın mı dedim.
Evet uyandım dedi, hıh amacım buydu artık uyuyamazsın durumumuz eşitlendi dedim kapadım:52:

O yüzden diyorum ya bünye ilk defa bir şeyle karşılaşınca inanılmaz bir tepki verir, ama bak bana.
Alışmış kudurmuştan betermiş diye boşa dememişler:1:
Vurdumduymaz, gamsız ol sen kazan.:34:

Son düzenleme:
Tüm erkekler aynı diyerek genelleme yapman yanlış olmaz mı? Demekki sen sana yakışan birisiyle birlikte değilsin şuan. Sevdiğin adama yani seviyorsan eğer nasıl 'ulan adam,öküz" diyebiliyorsun? Bir de üstüne sucuk yiyecektik biz daha diyorsun. Sucuk yiyemeyecek olmanıza mı üzülüyorsun,ayrılmanıza mı? Yazdıklarında çok tutarsızlık var,okurken ben yoruldum. Bence sen bir süre kafanı topla yalnız kal senin için en iyisi. Bu konu çok uzar daha.. Bence imla kuralarına uyarak derdinizi baştan yazın duzgunce,ki yanlış anlaşılmayasın..

ehehe bunu duyduğum iyi oldu. tam da benim istemediğim özellikler. zaten sonumuz yokmuş bizim.
ama işte birbirimizin en iyi arkadaşıydık ya hani üzülüyorum işte ona.

arkadaşlık konusunda çok iyidirler,mümkünse onunla sadece arkadaş ol.
işler ileride ciddiye bindiği zaman anlarsın ne demek istediğimi.:34:

Var tabi olmaz mı...
Günler torbaya mı girdi, yarın hallederler.
Kendilerinden, uykularından mı kıymetli bu durum:34:
O kadar sinir olup gecenin bir köründe sapık gibi aramışlığım var.
Açtı telefonu, ne oluyor ne diye bu saatte arıyorsun dedi, ben de uyandın mı dedim.
Evet uyandım dedi, hıh amacım buydu artık uyuyamazsın durumumuz eşitlendi dedim kapadım:52:

O yüzden diyorum ya bünye ilk defa bir şeyle karşılaşınca inanılmaz bir tepki verir, ama bak bana.
Alışmış kudurmuştan betermiş diye boşa dememişler:1:
Vurdumduymaz, gamsız ol sen kazan.:34:

ehehe haklısın yaa
benim alışmam lazım bu uyku meselesine..
ya odun bi sevgilim vardı, o uyurdu bu kadar takmazdım da bundan beklemiyordum şoktayım işte..
uyku ilacı alıcam böyle kavga durumları için
atıcam uyuycam
öbür türlü sabaha kadar 3 sivilce çıkıyor :D

Tüm erkekler aynı diyerek genelleme yapman yanlış olmaz mı? Demekki sen sana yakışan birisiyle birlikte değilsin şuan. Sevdiğin adama yani seviyorsan eğer nasıl 'ulan adam,öküz" diyebiliyorsun? Bir de üstüne sucuk yiyecektik biz daha diyorsun. Sucuk yiyemeyecek olmanıza mı üzülüyorsun,ayrılmanıza mı? Yazdıklarında çok tutarsızlık var,okurken ben yoruldum. Bence sen bir süre kafanı topla yalnız kal senin için en iyisi. Bu konu çok uzar daha.. Bence imla kuralarına uyarak derdinizi baştan yazın duzgunce,ki yanlış anlaşılmayasın..

Bir bayan olarak "adetli karı gibi" tabirini kullanmış sevdiği adama öküz demiş çok mu:27:

sucuk işin esprisi ya, o sırada bi rahatlamıştım, benden özür diliyodu felan.
olay yok ortada. benim butun arkadaşlıklarımda da bu sorun var, ortada olay yok. küçük bi anlaşmazlık var. eğer bu anlaşmazlık üzerine konuşmazsak ben ararsam açmazlarsa veya aramazlarsa, onlar bi süre sonra hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakıyorlar ama ben öyle değilim. ben silerim. ve bunun çok acı bi örneğini çok yakında yaşadım. bunu o da biliyor. ben çok kafaya takarım uyuyamam. ben çok severim değer veririrm üzülmesini istemem arkadaşımın. ama aynı muameleyi ben görmüyorum. neyse onları geçtim, şimdi erkek arkadaşımın yaptığına ne demeli ? şu an uyumadığımı biliyor ama yok işte. ben böyle ekran başında avunuyorum. bu herkesle böyle olacak. arkadaş da sevgili de. olsun,ben kabul etmek zorunda değilim. olmasın dostum sevgilim, olmasın istemiyorum.

ben niyeyse anlayamadim senin derdini yada dogrumu anladim bilmiyorum sevgilin derdine ortak olmadi diye sinirlisin mi ?

olay yok ortada. benim butun arkadaşlıklarımda da bu sorun var, ortada olay yok. küçük bi anlaşmazlık var. eğer bu anlaşmazlık üzerine konuşmazsak ben ararsam açmazlarsa veya aramazlarsa, onlar bi süre sonra hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakıyorlar ama ben öyle değilim. ben silerim. ve bunun çok acı bi örneğini çok yakında yaşadım. bunu o da biliyor. ben çok kafaya takarım uyuyamam. ben çok severim değer veririrm üzülmesini istemem arkadaşımın. ama aynı muameleyi ben görmüyorum. neyse onları geçtim, şimdi erkek arkadaşımın yaptığına ne demeli ? şu an uyumadığımı biliyor ama yok işte. ben böyle ekran başında avunuyorum. bu herkesle böyle olacak. arkadaş da sevgili de. olsun,ben kabul etmek zorunda değilim. olmasın dostum sevgilim, olmasın istemiyorum.

Kızma ama çok büyütüyorsun. Bence asıl problem bu. Erken yaşlanırsın böyle, kendine yapıyorsun yıpratıyorsun. Bazı küçük şeyleri boşvermeyi bil. Benim erkek arkadaşımda ben çok hassas olduğumda çabuk alınırım ki çok kırılganımdır, hele seviyorsam daha beter oluyorum. O kapar konuyu, hiçbi'şey olmamış gibi uyur ertesi gün beni bebekler gibi uyandırır. Ben de "dün çok saçmalamadım di mi:27:" derim:9:. Yani anlayayım diye yapıyor bunu, çok kötü bi'şey değil aslında şu an uyuması.

Oh be,sonunda derdini anlayabildim. Güzelce anlatmissin simdi işte. Sorunu konuşmaktan başka çaren yok. Anlat ona, ben böyleyim görmezden gelemiyorum de. Ve halletmeye çalışın ama fevri davranma bu kadar. Olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok:ssz:

Oh be,sonunda derdini anlayabildim. Güzelce anlatmissin simdi işte. Sorunu konuşmaktan başka çaren yok. Anlat ona, ben böyleyim görmezden gelemiyorum de. Ve halletmeye çalışın ama fevri davranma bu kadar. Olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok:ssz:

hiiç konuşamam. iyiyim zaten şimdi. pazartesi olsun düşünürüm. kafam rahat. zaten yeniydik, fazla bi alışkanlık yok, acısı çabuk çıkar.

Back
X