Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gold sana ayrıca teşşekkür aderim bu başlık için canımcım:1hug:
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.
17 sinde taburcu olduk ama ancak fırsat bulabildim
misafirler gelmeye de başladılaelaelaelaelae
çok şükür iyiyiz
sütüm de gelmeye başladı ama yetmiyo hala :uhm:emziğe çevirdi :roflol:
neyse git gide artacak inşallah
ha bu arada nohut ymiyim fasulye yemiyim deme, çok fazlaya kaçma tamam ama az da olsa ye, bebeğinin onların içindeki vitaminlere de ihtiyacı var, sağlık ocağındaki hemşiremiz söylemişti, kafadan uydurma değil yani, bir de gaz için uyguladığım bi yöntem var sizde ne kadar işe yarar bilemiyorum, gaz sancısı olması ihtimaline karşı s öylüyorum, ben bacaklarının üst kısmından tutup karnına karnına bastırıyorum bacaklarını, bi süre böyle devam ediyorum, daha sonra pırt pırt çıkartıyo ve çok şükür hç gaz sancısı da çekmiyoruz , bunu doktora da sordum bi sorun yok yapabilirsin dedi,
sağol canım
yemiyorum zaten fasulye nohut bezelye barbunya hepsi aynı
gazımız var dediğin pozisyonu yapıyorum bir süre işe yarıyo sonra tekrar başlıyyo ağlamaya
gaz damlası kullanacağım mecbur
sağol canım ilgin içina.s.
canım ben her alt değiştirmeden önce yaptırıyorum o egzersizi, benimki genelde sabahları çok ııkınıo, geceleri sadece acıktığı için uyanıyo emiyo yatıyo ya hareketsiz olduğu için bağırsakları gaz topluyo, sabahları da o yüzden biraz mızmızlanıyo, zamanla düzene giriyomuş hyatım, 3. aydan sonra gaz sorunu da kalmıyomuş ortada, sindirim sistemi gelişimini tamamlıyomuş çünkü, bence o egzersizi bebeğin gaz sancıs çektiği her zaman yap, bir de süt içmek acayip süt yapıyo, günde 2-3 bardak süt içiyorum, ne zaman süt içsem göğüslerim sütle doluyo, gece emzirmeye kalkıyorum bi bakıyorum taş gibi olmuşlar, neredeyse dışarı taşcaklar, bebeğimi emziriyorum kalan sütü de sağıp dondurucuya atıyorum, ileride kullanmak için, doktoruna sor istersen süt de iç bol bol, kendimle ortak duyguları olan insanları görünce anlatmadan duramıyorum, umarım çokbilmişlik olarak algılamazsın, yardımcı olabildiysem ne mutlu, güzel günlerde büyüt bebeğini, öptüm sizi :1hug:
canım benim olur mu bilmişlik
paylaşalım ki öğrenelim bilmediğimiz çok şey oluyo bu sayade öğreniyoruz
ılık süt çok iyi dediler içtim ama 2 gün önce bıraktım herkes farklı bişey diyo birçok insan da gaz sancısına neden olmuş
şu anda sancıları devam ederken denemek istemiyorum biraz sakinleşsin inşallah denerim tekrar
sütüm geldi çokk şükürkaydirigubbakcemile2 o konuda mutluyuz ve huzurluyuz artık:teytey:
kızlar kızlar,hihoyyyt hihoyyyt
Sevgili Adamel bugun 40 haftalık bebişi Ahmet Doruk'u sezeryan ile 3755kgs ve 52 cm olarak kucağına almış. Bebek çok şükür emiyormuş ama Adamel'in henüz sütü gelmemiş annemiz hiç sezeryan olmamış kadar rahatmış inşallah böyle devam etsin...kaydirigubbakcemile2
CANIMMMMMMMMM
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN:ecrin_bebek:
ŞİMDİ BAŞLIYOR MARATON ADEMEL TATLIM:dance:
ADEMEL CİM,CANIM,
TEBRİK EDERİM SENİ..a.s.
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN TATLIM..
ALLAH KEM GÖZLERDEN KORUSUN SİZLERİ,
EHHH BİR KAÇ AY SONRA ARAMIZA GERİ GELİRSİN GİBİME GELİYO,NE DERSİNN:teytey: