adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalga geçiyorsunuz galiba. İnanamıyorum size ben be diyorum siz ne diyorsunuz?! İyi günler.
Bizi burdan bile çıldırttı. Adam napsin hala adama mesaj atıp bizden yorum bekliyor. 3 gündür müge anliya bir kadın çıkıyor, konu sahibi onu hatirlatiyor bana

Evinizin duvarlari bile anladı adamın size olan ilgisizliğini,sevgisizligini bir siz anlamadınız hala adama yazipta cevap vermesini beklemekte ne bileyim böyle devam edin en son engeli basar kurtulur sizden.

Yani olabilir herkesin kendi tercihi özel hayat ama sonucunu düşünülmeden yaşanılmaz

Bi de görücü usulu tanistigi cocukla goruntulu konusmasi olan bir uye vardi. Cocuk kizin odasinda prezervatif ve kayganlastirici gormustu.

Bu uye miydi o da

Arkadaşlar yardım istiyorum ancak bende bilmiyorum sonum ne olacak . O mesajların üzerine cevap bile vermemesi beni delirtiyor daha çok hırs yapıyorum inat yapıyorum

Güzelim, lütfen destek al.
Ben de terapiye gidiyorum. Olabilir ayip bir sey degil. Bazi noktalarda mantigi elden kaciriyoruz cunku bazi seylerin fazla etkisinde kaliyoruz. Veya kucuklukten gelen travmalarimiz oluyor.

Gözünü seveyim, bir tane mantikli hareketin yok. Kendini bataga sokma daha fazla. Silkelen, kendine gel ❤

Ya hadi siz normal değilsiniz, bu adam niye size tahammül ediyor anlamış değilim.

Arkadaşlar yardım istiyorum ancak bende bilmiyorum sonum ne olacak . O mesajların üzerine cevap bile vermemesi beni delirtiyor daha çok hırs yapıyorum inat yapıyorum

Adam sana sevgili degiliz dedi acik acik. Bu şu demek "ben sana hesap vermem. Sen bana hesap soramazsin, takilirsak takiliriz, ötesi yok"

Sen bunu anlayamiyor musun?

İrade diye birşey vardır bilir misin? Ben senin yerinde olsam o yazsa da cevap yazmam. Ama sende nerde o irade?

Birini sevdiğimiz zaman ister istemez karşı tarafın davranışlarını analiz ediyoruz. En ufak bir sinyaline, bir mesajına anlamlar yüklüyoruz.

Ancak yıllar geçtikçe öğrendiğim bir şey oldu:
Seven sevgisinden şüphe ettirmez. Sevseydi burada başlıklar açmaya gerek duymazdın.

Bu adam seni sevmiyor.

Sen kendini seviyorsan bu iletişime son ver. Öz sevgin ve öz saygın daha önemli.

Ya allah askina kendinizi niye bu kadar dusuruyorsunuz adam hediye aldi seviyor mesaj yazmiyor ama kesin seviyor sizun kendinize sayginiz yok kendinizi kullandirmaktan zevk mi aliyorsunuz anlamiyorum ciddi olarak sizin psikiyatri yardimi almaniz lazim seks yasamak istiyorsaniz adam gibi biriyle yasayin sadece kendini tatamin eden hayvanlarla degil boyle biriyle iliski girecegime daga tasa surterim tovbe yarabbimn

Aşk takıntısı nedir çok iyi bilirim. Okbnin bir tür şekli bence ya. İlişkide obsesiflik. Klinik psikolog bir arkadaşım bununla ilgili master tezi yazmıştı. Güvensiz bağlanma ile de bir ilişkisi olabilir.

Birini takıntı yapmanın veya bir şeyi takıntı yapmanın çözümü var. Birincisi tabi ki psikolog ve ozguven artışı. İkincisi meditasyon. Meditasyona başla ve spor yap. Spor hele çok çok çok yararlı. Bazen bazı şeyleri ısrarla oldurmak yerine ittir edip dikkatini başka yöne çekmeyi öğrenmen lazım. Burada bizden eleştiri aldıkça bilr bu konuya daha çok kanalize oluyorsun. Kapat mesela bu sekmeyi. Telefonunu. Engelle veya adamı. Ya da engelleme bu sefer daha çok merak edersin engellediğimi anladı mı vs. Yürüyüşe çık. Uzun uzun yürü. Memlekette insan daha da takar. Ama spor ve meditasyon yaparsan dikkatini başka şeylere verirsen asarsin. Şu an krizde gibisin yani. Adam beklediğin cevabi vermicek. O cevap onda değil. Adam zaten cahil mal bisey yani. Salla sen onu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…