- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Dalga geçiyorsunuz galiba. İnanamıyorum sizeben be diyorum siz ne diyorsunuz?! İyi günler.
Siz at gözlükleriyle bakmaya devam edin. Bu adam sizi bırakmadan sizin onu bırakacağınız yok çünküSon ki attığı mesajı gördünüz değil mi . Geçenlerde İstanbul’a gittiğinde telefonu bozuldu . Tamam inanıyorum doğru gözümün önünde telefoncuya bıraktı ama
Djdmdkdkkdkdndjs safiyeeee değil mi? Benim de aklıma gelmedi değil.Bizi burdan bile çıldırttı. Adam napsin hala adama mesaj atıp bizden yorum bekliyor. 3 gündür müge anliya bir kadın çıkıyor, konu sahibi onu hatirlatiyor bana
Aynen aynenDjdmdkdkkdkdndjs safiyeeee değil mi? Benim de aklıma gelmedi değil.
Yani olabilir herkesin kendi tercihi özel hayat ama sonucunu düşünülmeden yaşanılmazOrtaya çıkmasından çekinmeyecek biri değil çünkü görücü usulü ile tanıştığı çocuğu dayısının evine davet etti diye babası şerefimizi ayaklar altına aldın diye bayağı kızmış. Dayısı yengesi, kuzenleri çok ağır konuşmuşlar.
Ortaya çıkmasından çekinmeyecek biri değil çünkü görücü usulü ile tanıştığı çocuğu dayısının evine davet etti diye babası şerefimizi ayaklar altına aldın diye bayağı kızmış. Dayısı yengesi, kuzenleri çok ağır konuşmuşlar.
Evet bendimBi de görücü usulu tanistigi cocukla goruntulu konusmasi olan bir uye vardi. Cocuk kizin odasinda prezervatif ve kayganlastirici gormustu.
Bu uye miydi o da
Evet bendim
Ya hadi siz normal değilsiniz, bu adam niye size tahammül ediyor anlamış değilim.Bende memleketteyim beyefendi İstanbul’a gidecekmiş . İzin alıpda . Önceden bana demişti İstanbul’a gittiğinde önceden esc…ta gitmiş . Stajyer kızların hepsi ınstgaramında ekli . Bana şimdi İstanbul’a gidiyorum deyince sürekli aklıma bunlar geliyor . Ve mesajıma dönmedi bile yine kaçıyor . Devam et devam demekten başka bir şeu yazmıyor
Arkadaşlar yardım istiyorum ancak bende bilmiyorum sonum ne olacak . O mesajların üzerine cevap bile vermemesi beni delirtiyor daha çok hırs yapıyorum inat yapıyorum
İrade diye birşey vardır bilir misin? Ben senin yerinde olsam o yazsa da cevap yazmam. Ama sende nerde o irade?Arkadaşlar yardım istiyorum ancak bende bilmiyorum sonum ne olacak . O mesajların üzerine cevap bile vermemesi beni delirtiyor daha çok hırs yapıyorum inat yapıyorum
Saçmalama ! Saçlarını saatlerce okşuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?