adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Derdin yok heralde bacım yeni bir tane imal etmeye çalışıyorsun

Ne yazık ki öyle ama er geç yalan ortaya çıkar
Konu sahibi zaten tehlikeli sularda yüzüyor. Madem kendine engel olamıyorsun bir şeyler yaşamak istiyorsun bari aynı ortamda olduğun adamlarla yaşama. Karılarını bile ortamlarda anlatan adamlar var, bu adamın iş ortamında yaşadıklarını anlatmayacağı ne malum. Çevrelerinde ki insanlardan illa ki anlayanlar vardır bir şeyler olduğunu. Yaşadığım il de memur bir kaç kadın var farklı farklı kişilerden o kadınların kimlerle neler yaptığını duydum, maalesef bunlar çok gizli saklı kalmıyor erkekler çok konuşuyor.

Ya da ortaya çıksa bile fazla takmayan bir insan olması gerekir hem yardan hem serden vazgeçmediğine göre

Senin çocuğunmu diye mi sormalı adam gerçekten?
Yani adam düzgün diyemem saçma sapan okumaya bile değmeyecek tarzda yazmış amenna ama sizin tribiniz de çok tuhaf.
Hep böyle ise iletişiminiz bence kesin görüşmeyi zira hayat enerjim bitti okurken yazışmaları.

Ya da ortaya çıksa bile fazla takmayan bir insan olması gerekir hem yardan hem serden vazgeçmediğine göre
Ortaya çıkmasından çekinmeyecek biri değil çünkü görücü usulü ile tanıştığı çocuğu dayısının evine davet etti diye babası şerefimizi ayaklar altına aldın diye bayağı kızmış. Dayısı yengesi, kuzenleri çok ağır konuşmuşlar.

Mesajlaşmalar çok itici geldi konuşma şekliniz ve karşındaki kişinin hitap şekli beni itti açıkçası. Seviyesiz bir ilişkiniz olduğu kanısına kapıldım nedense böyle adamları çok mu arıyorsunuz anlamıyorum. size değer verseydi zaten daha farklı davranır ve konuşurdu ama neden sormadı diye de değersiz olmuyorsunuz çok mu yoruyorsunuz bu ilişki için kendinizi?

Çok teşekkür ederim . Ne denilebilir ki haklısınız . Ben bana olan ilgisi var sanmıştım . Kendi de diyor başta ilgim yoktu şimdi değişti diyor

gerçekten destek almalısınız, buradan değil bir uzmandan

Çok teşekkür ederim . Ne denilebilir ki haklısınız . Ben bana olan ilgisi var sanmıştım . Kendi de diyor başta ilgim yoktu şimdi değişti diyor
Fckbdy gibi bişey bulmuş kendine ilgi duyar tabi ne güzel ya git derdini anlat bi de üstüne rahatla dön gel evine. Adam sizin için ne yapıyor ? Hiç ? Bence bir artılarını eksilerini düşünün .

Bende memleketteyim beyefendi İstanbul’a gidecekmiş . İzin alıpda . Önceden bana demişti İstanbul’a gittiğinde önceden esc…ta gitmiş . Stajyer kızların hepsi ınstgaramında ekli . Bana şimdi İstanbul’a gidiyorum deyince sürekli aklıma bunlar geliyor . Ve mesajıma dönmedi bile yine kaçıyor . Devam et devam demekten başka bir şeu yazmıyor

Eklentiler

• 5AE363F6-0A69-4879-8DF3-0610E9A6C14A.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 94

Beynim yandi yemin ederim. Ben kendimi Iliski konularinda problemli saniyordum. Adam niye sorsun cocuk kimin diye niye niye. Bunun tartismasini yapmak oha

Kafayı seksle bozmuşsun lütfen bi psikiyatr görün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…