- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.040
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sevgili değiliz ama seviyorum diyor birlikte bir şeyler paylaşıyoruzBu adam senin neyin tam olarak allah askinaaaa
Sevgili değilsiniz , aciklama yapmak zorunda degil. Bitti. nokta. baska aciklamaya gerek yokSevgili değiliz ama seviyorum diyor birlikte bir şeyler paylaşıyoruz
Cahil misiniz nesiniz anlamadım ki. Buradaki herkes size bu adam sizi sevmiyor, size gram saygısı yok kendinizi geri çekin diyor. Siz ısrarla mesaj yazıp bir de mesajıma dönmedi benden kaçıyor diyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin kadar gurursuz birini görmedim. Kendinize biraz saygınız olsun.Bende memleketteyim beyefendi İstanbul’a gidecekmiş . İzin alıpda . Önceden bana demişti İstanbul’a gittiğinde önceden esc…ta gitmiş . Stajyer kızların hepsi ınstgaramında ekli . Bana şimdi İstanbul’a gidiyorum deyince sürekli aklıma bunlar geliyor . Ve mesajıma dönmedi bile yine kaçıyor . Devam et devam demekten başka bir şeu yazmıyor
Onu denemek istiyorum zorladığınd ne kadar dayanacak bana merak ediyorumCahil misiniz nesiniz anlamadım ki. Buradaki herkes size bu adam sizi sevmiyor, size gram saygısı yok kendinizi geri çekin diyor. Siz ısrarla mesaj yazıp bir de mesajıma dönmedi benden kaçıyor diyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin kadar gurursuz birini görmedim. Kendinize biraz saygınız olsun.
Onu denemek istiyorum zorladığınd ne kadar dayanacak bana merak ediyorum
Tespih cekiyolar beraberOtuz dakıka ne cekıyo adamın trıbını mı anlamadım cano
İşte bu kadar dayanmış ne yapsın ana bacı kaysın engellesin mi sizi nedir yaağğniOnu denemek istiyorum zorladığınd ne kadar dayanacak bana merak ediyorum
Ben de yasiyorum izmirden ekmek almaya diye cikiyorum ankara otogarinda buluyolar beni hdhhsaaa sen yaşamıyor musun?
ne biçim kadınsın
Bu gibi şeylere gerek var mı?Onu denemek istiyorum zorladığınd ne kadar dayanacak bana merak ediyorum
Adam ne zaman ana avrat kufredip zivanadan cikicak, onu ölçüyoBu gibi şeylere gerek var mı?
Madem sizi sevdiğini söylüyor sizinde ona karşı boş olmadığınızı biliyor peki neden bunu kimseye söyleyemiyorsunuz sonuçta ikinizde çalışan bekar insanlarsınız neden yaşadıklarınıza bir isim koyup insanların karşısına çıkamıyorsunuz? Çünkü sizi sevdiği filan yok sadece vakit geçiriyorSevgili değiliz ama seviyorum diyor birlikte bir şeyler paylaşıyoruz
Ama hayır neden bana düzgünce açıklama yapmıyor
Onu denemek istiyorum zorladığınd ne kadar dayanacak bana merak ediyorum
Arkadaşlar çok güzel özetlemiş sizi sallamıyor. Lütfen kendinize saygınız olsun.Ama hayır neden bana düzgünce açıklama yapmıyor
Son ki attığı mesajı gördünüz değil mi . Geçenlerde İstanbul’a gittiğinde telefonu bozuldu . Tamam inanıyorum doğru gözümün önünde telefoncuya bıraktı amaArkadaşlar çok güzel özetlemiş sizi sallamıyor. Lütfen kendinize saygınız olsun.
Dalga geçiyorsunuz galiba. İnanamıyorum sizeSon ki attığı mesajı gördünüz değil mi . Geçenlerde İstanbul’a gittiğinde telefonu bozuldu . Tamam inanıyorum doğru gözümün önünde telefoncuya bıraktı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?