- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ben şu an Peşinde perişanımTam aşık olunup peşinde perişan olunacak adam. Sakın bırakma başkası kapmasın. Bence birbiriniz için yaratılmışsınız, arada olur böyle.
Uyyy anammHem para yiyor , hem sexs objesi var ( surtunme objesi ) kacar mi hic
Tam yazdım git bul diye o da bana ne yazmış… madem böyle biri gitsinBence sizde artık salın adamı ya , olmuyorsa olmuyor yani zorlamayın zaten sizi tatmin edemiyor diye yakınıyordunuz
Duvara da sürtünebilir. Adamın sürtünmekten başka bir fonksiyonu yok sonuçta. Güncelleme de gelmez bu saatten sonra.Hem para yiyor , hem sexs objesi var ( surtunme objesi ) kacar mi hic
hayrına konuyu bir anlatıversen.Bende buna kızıyorum işte beni taksa umursasa böyle mi davranır ya
Adam zaten oraldan iyice tatmin olup bir iki surtunup isi bitince gidiyor konu sahibi adama verecegi parayla sexs oyuncagi alsa daha mutlu olacak ama haberi yokDuvara da sürtünebilir. Adamın sürtünmekten başka bir fonksiyonu yok sonuçta. Güncelleme de gelmez bu saatten sonra.
anlayan bana özet geçsin allah rızası içinn
Bugün öğlenleyin iş yerinde bizim diğer grup arkadaşlarıyla oturdu yemek yedi . Bende kıskandım vs. Akşam oldu mesaj atıyor ama ortada hiç konu yok .. konu açmıyor öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmıyor bende ona bana değer vermediğini söyledim . O yeşil kutucuklar benim mesajlarımhayrına konuyu bir anlatıversen
Naz yapıyor gibi geldi bana.Ben şu an Peşinde perişanım
EeeAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Bende bunu hissediyorum işte . Benimle dalga geçiyor gibi geliyor resmenBi b*k anladigim Yok konu herneyse, bu cocuk seninle düpe düz dalga geciyor gibime geldi hatta net! Seni ciddiye almiyor
Kısa cevaplardan sonra mı değer vermediğini anladın?Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Başkasının çocuğundan adama ne ya? Ne desin yani? Elalemin çocuğu işte. Ayrıca ailesinin izni var mı bebeğin resmini elin adamına atmanıza? Boktan ilişki işte.Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Sil gitsin ozmn, napcan böyle cöplügüBende bunu hissediyorum işte . Benimle dalga geçiyor gibi geliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?