- 29 Mayıs 2021
- 15.200
- 99.249
- 548
- 37
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu adam beş para etmez orası ayrı ama senden normal değilsin kesinlikle. Aklı başında, sana değer veren adamı bile delirtirsin.Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Gibi mi hala gibi miBende bunu hissediyorum işte . Benimle dalga geçiyor gibi geliyor resmen
Adam sevişmiyor sadece sürtünüp boşalıyor bırakıp gidiyor. Haa ama saatlerce saçını okşuyor konu sahibi ben tatmin olmadım deyince. Para istiyor arada. Bir de işte bugün öğle yemeği yerken mesaj atmamış o yüzden tartışmışlar, bu mesajlar da o tartışmadan.hayrına konuyu bir anlatıversen.
Ne!Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Yemek yerken ne yapabilir acaba?Bugün öğlenleyin iş yerinde bizim diğer grup arkadaşlarıyla oturdu yemek yedi . Bende kıskandım vs. Akşam oldu mesaj atıyor ama ortada hiç konu yok .. konu açmıyor öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmıyor bende ona bana değer vermediğini söyledim . O yeşil kutucuklar benim mesajlarım
adam zaten seni sevgili olarak asla görmedi ki.akşamları vakit geçirdiği boşalmasını sağladığın bir adam o.defet gitsinBende bunu hissediyorum işte . Benimle dalga geçiyor gibi geliyor resmen
hatırladım şimdi adamı evet.5 para etmezzz bir adamm.Adam sevişmiyor sadece sürtünüp boşalıyor bırakıp gidiyor. Haa ama saatlerce saçını okşuyor konu sahibi ben tatmin olmadım deyince. Para istiyor arada. Bir de işte bugün öğle yemeği yerken mesaj atmamış o yüzden tartışmışlar, bu mesajlar da o tartışmadan.
Mezdeke.Yemek yerken ne yapabilir acaba?
Çarliston benceMezdeke.
Yemek yemiş olabilirler.Bugün öğlenleyin iş yerinde bizim diğer grup arkadaşlarıyla oturdu yemek yedi . Bende kıskandım vs. Akşam oldu mesaj atıyor ama ortada hiç konu yok .. konu açmıyor öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmıyor bende ona bana değer vermediğini söyledim . O yeşil kutucuklar benim mesajlarım
Böyle konuşur genellikle amaYa allah aşkınıza adamın bir yeriyle bir yeri denk, sizi de aşağıda sarkan iki torbasına bile takmıyor. Üzerinize de boşalttırmayın bir zahmet, peçete görevi görüyorsunuz sadece. Yafrumm ne, Nuri Alço stajyeri mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?