adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam beş para etmez orası ayrı ama senden normal değilsin kesinlikle. Aklı başında, sana değer veren adamı bile delirtirsin.

hayrına konuyu bir anlatıversen.
Adam sevişmiyor sadece sürtünüp boşalıyor bırakıp gidiyor. Haa ama saatlerce saçını okşuyor konu sahibi ben tatmin olmadım deyince. Para istiyor arada. Bir de işte bugün öğle yemeği yerken mesaj atmamış o yüzden tartışmışlar, bu mesajlar da o tartışmadan.

Ne!
Bilen bilir, XY kromozomundan öyle çok da haz etmem. Ama bu sefer adam yüzde yüz haklı.
Abov bu ne kız?
Bir günde çocuk yapmış olamayacağınıza göre niye sorsun? Ben olsam ben de sormazdım. Çünkü bana ne? Çünkü anaç biri değilim, kimin çocuğuysa çocuğu, zerre ilgilenmem. Adam da benim gibiyse sormamıştır, hepimiz çocuk diye ölmüyoruz malum.
Bunun dışında hadi diyelim ilgisiz, bunu çözmenin yolu bu mu? Belki de sürekli darladığınız için adam kısa kısa yazmaya başladı. Az ağır olun ya, fazla geveze, dırt dırt mesajla darlayanlar pek sevilmez. En azından ben sevmem ve bu forumdan da sevmeyen epey kişiyi bulabiliriz. Öyle her saniye çıt çıt mesajlaşmayı lise sonda falan bıraktım ben. Azıcık kişisel alanınız olsun, adamdan bağımsız bir hayatınız olsun. Merkeze koyup sinir harbi yaşamanın alemi ne?

Yemek yerken ne yapabilir acaba?

hatırladım şimdi adamı evet.5 para etmezzz bir adamm.

Bu bulunmaz Hint kumasi erkek arkadaşı tanimayanlar olabilir, özet geçeyim. Kendisi, bu arkadaşın hem bedeninden, hem parasından, hem de emeginden faydalanan ve bunu bu arkadaşın ısrarıyla, ittirmesiyle yapan biri. Kendini tatmin eden, bu arkadaşı düşünmeyen, cani isterse bu arkadaşta konaklayan, yiyen içen ve elini hic bir zaman cebine atmayan bir arkadaş bu. Bu kadar parçalandığı, dil doktuğu adam bu. Bir de aklında eski sevgilisi vardı adamın, hala onu seviyordu.

Yemek yemiş olabilirler.

Böyle konuşur genellikle ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…