- Konu Sahibi zorunlualann
-
:) Tamam konu sahibinin sebebi çok tırt. Yok pasta yok komşu çocuğu vs. Ama kadın kızgınken de böyle gevşek gevşek cevaplar vermemek lazım. Bir keresinde brownie yüzünden kavga çıkarmıştım. He evet, tatlı olan brownie. Peki adam ne yaptı? Tatlımı aldı, ayağıma kadar geldi, özür diledi, ben de premses olduğum için kabul ettim.Pasta bicagiynan birkaç dilim.
Ya burda insanlar neler neler diyor size , siz hala aradan cümle seçip onlara cevap veriyorsunuz. Tamam konusmasi boyle anladık ee kendinizi kullandırmayın diyen var sürtünmeyin diyen var ne degisik iliskiniz diyen var neden surekli konusma kismina cevap veriyorsunuz ? Diger konularinizda hep boyle insanlar size laf anlatıyor ama siz hic takilmamaniz gereken yerlere takilip cevap veriyorsunuz.. Cok yorucu bi insansiniz ya iyi ki cevremde sizin gibi birisi yok.. Sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz zaten . Siz yapmadan totonuza tekmeyi basar bu adam.. Sonra da onun icin konu açarsınızBende bilmiyorum konuşması hep böyle olur genellikle
Pasta agir gelmisanlayan bana özet geçsin allah rızası içinn
Şerefimle dağa taşa sürterim yine bu dingonun ahırından çıkma herife azıcık ucundan bile vermem;ama konu sahibi hanım kızımız yarım saat dizinin üstünde bu adamı emcüklüyorBiraz saf olduğunu anlamış. Ne yapsam ne desem anlamaz bu saçını okşar geçerim demiş işte.
Evet vermiyor zaten bu gizli bilgi degil kiAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
hislerimize tercüman oldunuz.aynen bunlar oluyor her konusundaYa burda insanlar neler neler diyor size , siz hala aradan cümle seçip onlara cevap veriyorsunuz. Tamam konusmasi boyle anladık ee kendinizi kullandırmayın diyen var sürtünmeyin diyen var ne degisik iliskiniz diyen var neden surekli konusma kismina cevap veriyorsunuz ? Diger konularinizda hep boyle insanlar size laf anlatıyor ama siz hic takilmamaniz gereken yerlere takilip cevap veriyorsunuz.. Cok yorucu bi insansiniz ya iyi ki cevremde sizin gibi birisi yok.. Sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz zaten . Siz yapmadan totonuza tekmeyi basar bu adam.. Sonra da onun icin konu açarsınız
HoşgeldinBu adama mı 30 dk oral yapiyorsunuz gerçekten?
Pipisi altından olsa dönüp göz ucuyla bile bakmam.
Yuffruumm ne ya hırbo.
Pek hoş bulduğum soylenemez.Hoşgeldin
30 dk mı oral? Gözümde şişme bebek ağzı canlandı dhfhBu adama mı 30 dk oral yapiyorsunuz gerçekten?
Pipisi altından olsa dönüp göz ucuyla bile bakmam.
Yuffruumm ne ya hırbo.
bu üye senin kankin mi?ben şokkkk.değildir değil mi?Adam Adam dedik ciddiye aldık da kanki bu nasıl bir Adam bence beyni yok gibi duruyor çok bir şey düşündüğünü sanmıyorum düşünebilen biri gibi durmuyor daha çok mağara adamı gibi. Sen bunu çok ciddiye alma takıl.
Adam pastayı çok seviyorum demişse. Sürekli pasta yapıyor işte.Önceki konusunda da pasta vardı
pastadan da soğuduk sayesindePasta agir gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?