adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pasta bicagiynan birkaç dilim.
:) Tamam konu sahibinin sebebi çok tırt. Yok pasta yok komşu çocuğu vs. Ama kadın kızgınken de böyle gevşek gevşek cevaplar vermemek lazım. Bir keresinde brownie yüzünden kavga çıkarmıştım. He evet, tatlı olan brownie. Peki adam ne yaptı? Tatlımı aldı, ayağıma kadar geldi, özür diledi, ben de premses olduğum için kabul ettim.

Bende bilmiyorum konuşması hep böyle olur genellikle
Ya burda insanlar neler neler diyor size , siz hala aradan cümle seçip onlara cevap veriyorsunuz. Tamam konusmasi boyle anladık ee kendinizi kullandırmayın diyen var sürtünmeyin diyen var ne degisik iliskiniz diyen var neden surekli konusma kismina cevap veriyorsunuz ? Diger konularinizda hep boyle insanlar size laf anlatıyor ama siz hic takilmamaniz gereken yerlere takilip cevap veriyorsunuz.. Cok yorucu bi insansiniz ya iyi ki cevremde sizin gibi birisi yok.. Sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz zaten . Siz yapmadan totonuza tekmeyi basar bu adam.. Sonra da onun icin konu açarsınız

Biraz saf olduğunu anlamış. Ne yapsam ne desem anlamaz bu saçını okşar geçerim demiş işte.
Şerefimle dağa taşa sürterim yine bu dingonun ahırından çıkma herife azıcık ucundan bile vermem;ama konu sahibi hanım kızımız yarım saat dizinin üstünde bu adamı emcüklüyor

Evet vermiyor zaten bu gizli bilgi degil ki

hislerimize tercüman oldunuz.aynen bunlar oluyor her konusunda

bu üye senin kankin mi?ben şokkkk.değildir değil mi?

Ya soyle bisey oluyor bazen insanın basireti bağlanıyor hiçbir şey söylemeyen mağara adamlarına söylemedikleri şeyleri affedip onlardan hoslanabiliyoruz ve bunun tek bir nedeni var o da seks ama bu sekste de pek başarılı sayılmaz bence sen biraz daha iletişim kurabilen birini bul konu sahibinin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…