• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelir inşallah ya düzelsin çünkü. Siz başka kimsenin başına bela olmayın. Amin :dua:

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .

Sizi zerre kadar sallamayan adama ne fotoğrafı ya allaşkına?
Cinsellik bölümüne açtığınız konuya gelen cevaplarda tam olarak neyi anlamadınız?
Adam sizi sevmiyor umursamıyor. Bunun neresi bu kadar anlaşılmaz da abuk sabuk tripler atıyorsunuz elin adamına?
Bir yardım falan mı alsanız artık?

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Hiç sağlıklı bir ilişki değil bence durup düşünün mantıklı kararlar verin yaptığınız şeyler de saçma onun cevapları da

Sizi zerre kadar sallamayan adama ne fotoğrafı ya allaşkına?
Cinsellik bölümüne açtığınız konuya gelen cevaplarda tam olarak neyi anlamadınız?
Adam sizi sevmiyor umursamıyor. Bunun neresi bu kadar anlaşılmaz da abuk sabuk tripler atıyorsunuz elin adamına?
Bir yardım falan mı alsanız artık?
Saçmalama ! Saçlarını saatlerce okşuyormuş :D

Gerçekten çocuk gibiyim doğru .. hareketlerim vs tuhaf … bende bunların farkındayım . Ne yapacağımı da bilmiyorum . Bu adam ile nasıl mücadele edecegım benden uzaklaşsın istiyorum ama o da olmuyor
ne yaparak sizden uzaklaşmasını sağlıyorsunuz? Zamk gibi yapışmışsınız. Öğlen arasında bile rahat vermiyorsunuz? Başkalarıyla konuşmasına tahammül edemiyorsunuz?
Bir de çocuk gibiyim diye kendinizi minimalize etmeyin. Siz dübe düz obsesif kompülsifsiniz. Bu adamı saplantı yapmışsınız. Burda onlarca konu açacağınıza tedavi olun. Sonunuz hiç iyi değil.
Allah’tan sizin gibi bir kardeşim yok. Böyle laf anlamayan bir kardeşim olsaydı döve döve elimde kalırdı.
Acıyorum size. Bir bataklığa saplanmışsınız. Depelenip duruyorsunuz.

Siz şu adamın şeyini alev aldıran üyesiniz değil mi? Kutsal pipisine yarım saat oral yapıp, sahip emrindeyim diye önünde diz çöken🤔🤔🤔🤔

Gerçekten acınası bir hayatınız var. Size zerre kadar değer vermeyen insanlarla ömrünüzü heba ediyorsunuz. İlllaki akıllanırsınız ama geriye dönüp baktığınızda pişmanlıktan başka bir şey görmeyeceksiniz geçmişinizde.

Değer verme kriterin sana yazmayışı mı?
Adam sana dokunmuyor, kendi işini halledip sana duşa git rahatla diyor,
Maddi manevi cinsel olarak kullanıyor bunları düşünmüyorsun da sana yazıp yazmadığını düşünüp değer vermiyor diyorsun.
Birilerinin size değer vermesini istiyorsanız önce siz kendinize değer verin,
böyle leş adamlara kendinizi kullandırtmayarak başlayabilirsiniz buna

sana öğlen yazmaması normal dedik sayfalarca hala adama öğlen yazmadın diyorsun.
okuduğunu anlamıyorsan niye bize soruyorsun?

B*k kadar değerim yok ben senin için hiç bir b*k kadar değilim .. bunlar nasıl konuşmalar siz adamı o kadar bunaltmissiniz ki.. ayrıca neden kendinizi bı b*kla kıyaslama yapıyorsunuz onu anlayamadim. öyle konuşarak adama karşı neden Kendinizi bu kadar asagalayip küçük dusuruyorsunuz anlamış değilim. O mesajlardan sonra ben olsam utanıp daha yazamam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X