• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende memleketteyim beyefendi İstanbul’a gidecekmiş . İzin alıpda . Önceden bana demişti İstanbul’a gittiğinde önceden esc…ta gitmiş . Stajyer kızların hepsi ınstgaramında ekli . Bana şimdi İstanbul’a gidiyorum deyince sürekli aklıma bunlar geliyor . Ve mesajıma dönmedi bile yine kaçıyor . Devam et devam demekten başka bir şeu yazmıyor
Cahil misiniz nesiniz anlamadım ki. Buradaki herkes size bu adam sizi sevmiyor, size gram saygısı yok kendinizi geri çekin diyor. Siz ısrarla mesaj yazıp bir de mesajıma dönmedi benden kaçıyor diyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin kadar gurursuz birini görmedim. Kendinize biraz saygınız olsun.

Cahil misiniz nesiniz anlamadım ki. Buradaki herkes size bu adam sizi sevmiyor, size gram saygısı yok kendinizi geri çekin diyor. Siz ısrarla mesaj yazıp bir de mesajıma dönmedi benden kaçıyor diyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin kadar gurursuz birini görmedim. Kendinize biraz saygınız olsun.
Onu denemek istiyorum zorladığınd ne kadar dayanacak bana merak ediyorum

Sevgili değiliz ama seviyorum diyor birlikte bir şeyler paylaşıyoruz
Madem sizi sevdiğini söylüyor sizinde ona karşı boş olmadığınızı biliyor peki neden bunu kimseye söyleyemiyorsunuz sonuçta ikinizde çalışan bekar insanlarsınız neden yaşadıklarınıza bir isim koyup insanların karşısına çıkamıyorsunuz? Çünkü sizi sevdiği filan yok sadece vakit geçiriyor

Ama hayır neden bana düzgünce açıklama yapmıyor

Onu denemek istiyorum zorladığınd ne kadar dayanacak bana merak ediyorum

düzgün birşey sormadığın için olabilir mi?
öğlen neler yaptığını neden anlatmıyorsun kadar saçma salak bir soru sorarsan böyle cevaplar alman olası ne beklediğine şaşırıyor insan.

sana dayanması imkansız beni böyle darlayan olsa şimdiye miktir git demiştim bile🤷‍♀️

Arkadaşlar çok güzel özetlemiş sizi sallamıyor. Lütfen kendinize saygınız olsun.
Son ki attığı mesajı gördünüz değil mi . Geçenlerde İstanbul’a gittiğinde telefonu bozuldu . Tamam inanıyorum doğru gözümün önünde telefoncuya bıraktı ama

Son ki attığı mesajı gördünüz değil mi . Geçenlerde İstanbul’a gittiğinde telefonu bozuldu . Tamam inanıyorum doğru gözümün önünde telefoncuya bıraktı ama
Dalga geçiyorsunuz galiba. İnanamıyorum size 😩 ben be diyorum siz ne diyorsunuz?! İyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X