- 26 Şubat 2019
- 33
- 18
- 3
- Konu Sahibi beyazhayaller
-
asla boşanmışım diye kullandırmam kendimi çok şükürBu zihniyet kolay kolay temizlenmez ülkeden. İyi bari kendinizi kullandırmamışsınız.
aynen canım teşekkürlerAhlaksız adam. Kendinizi kullandirmadiginiz için sevinin
olur mu öyle şey bu sefer konu sahibininde adı çıkar. Ne gerek var. Görüşmeyelim demişler bitmiş isteMadem komşunuz ailesini de tanıyorsunuzdur. Ben olsam mahallenin en dedikoducu kadınına anlatırdım. Zaten o teyze herkese anlatır,ailesinin kulağını da gider. Rezil olur pisli herif.Bir daha böyle işlere kalkışmaz.
Uslubumu bozmadan nasl yazacagimi bilemedim sizden ve diger hanimlardan ozyr diliyerek yatmasi kalkmasi kolay diye ondan pislikEvet hanımlar daha önce konu açmıştım. Ufak bir özet geçeyim. Ben eşimden şiddtten dolayı boşanmış bir kadınım ve daha yaşım çok küçük. 1 ay önce bizim yıllardır komşu olduğumuz çoçuk bana yazdı. Tabi durumumu biliyor. Biz konuştuk ettik muhabbeti ilertlettik. Ve ben bana yaklaşma amacını meark ediyorum ve sonunda öğrendim. Dün sohbet ederken konu değişik yerlere geldi ve bende bana böyle konuşma her sefendinde sevmiyorum eğer benimle ilgili böyle bir düşüncen varsa şimdi bitsin dedim ve bana verdiği cevap tamam bitsin dedi ve sonra h,ç yazmadı. Düşünün ya adamı allahım böyle pislik olamaz. Neden bu adamlar boşanmış bir kadına kolay lokma diye bakıyor.
canım anne baba rahmetli kardeşleri evli bende bazen öksüz yetim diye 32 yaşındaki adama yüreğim acırdı ama boşmuşMadem komşunuz ailesini de tanıyorsunuzdur. Ben olsam mahallenin en dedikoducu kadınına anlatırdım. Zaten o teyze herkese anlatır,ailesinin kulağını da gider. Rezil olur pisli herif.Bir daha böyle işlere kalkışmaz.
tabiki boşandım bittiYalnız konu sahibi daha önce 21 martta eşi şiddet uygulayıp aldattı diye evden kaçtığını ve 7 aydır ayrı olduklarını söylemiş. Boşandınız mı sorularına da yanıt vermemiş.
Konu sahibi buradasın tekrar soralım. Boşandın mı sen? Yoksa ayrıyken mi birileri ile görüşüyorsun?
tabiki boşandım bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?