adamın niyeti belli oldu?

beyazhayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
33
18
3
Evet hanımlar daha önce konu açmıştım. Ufak bir özet geçeyim. Ben eşimden şiddtten dolayı boşanmış bir kadınım ve daha yaşım çok küçük. 1 ay önce bizim yıllardır komşu olduğumuz çoçuk bana yazdı. Tabi durumumu biliyor. Biz konuştuk ettik muhabbeti ilertlettik. Ve ben bana yaklaşma amacını meark ediyorum ve sonunda öğrendim. Dün sohbet ederken konu değişik yerlere geldi ve bende bana böyle konuşma her sefendinde sevmiyorum eğer benimle ilgili böyle bir düşüncen varsa şimdi bitsin dedim ve bana verdiği cevap tamam bitsin dedi ve sonra h,ç yazmadı. Düşünün ya adamı allahım böyle pislik olamaz. Neden bu adamlar boşanmış bir kadına kolay lokma diye bakıyor.

Madem komşunuz ailesini de tanıyorsunuzdur. Ben olsam mahallenin en dedikoducu kadınına anlatırdım. Zaten o teyze herkese anlatır,ailesinin kulağını da gider. Rezil olur pisli herif.Bir daha böyle işlere kalkışmaz.

olur mu öyle şey bu sefer konu sahibininde adı çıkar. Ne gerek var. Görüşmeyelim demişler bitmiş iste

Uslubumu bozmadan nasl yazacagimi bilemedim sizden ve diger hanimlardan ozyr diliyerek yatmasi kalkmasi kolay diye ondan pislik

canım anne baba rahmetli kardeşleri evli bende bazen öksüz yetim diye 32 yaşındaki adama yüreğim acırdı ama boşmuş

Önceden de yorum yapmıştım bu durumun fos olduğuna dair.
Bir daha da böyle yakın yerden bırıyle konusmayın.

Yalnız konu sahibi daha önce 21 martta eşi şiddet uygulayıp aldattı diye evden kaçtığını ve 7 aydır ayrı olduklarını söylemiş. Boşandınız mı sorularına da yanıt vermemiş.

Konu sahibi buradasın tekrar soralım. Boşandın mı sen? Yoksa ayrıyken mi birileri ile görüşüyorsun?

tabiki boşandım bitti

Keske bunlar kendi kardeslerini yatata bassalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…