- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi beyazhayaller
-
Neden kadının adı çıkıyor? Birinden hoşlanıp görüşmek kimsenin adını çıkarmaz. Sığ düşünceler bunlar. Biri bana böyle bir olayı anlatsa hiçbir şekilde kadın hakkında kötü düşünmem. Erkekler de birileriyle görüşünce adları çıksın o zaman. Karşıdaki adam konu sahibini denemiş,olmamış. Yarın bir gün başka birine de aynı şeyi yapar ve başarılı da olabilir. Adamın zihniyeti bozuk ve bu tarz insanlar toplumdan dışlanmalılar ki bir daha böyle bir şeye cesaret edemesinler.olur mu öyle şey bu sefer konu sahibininde adı çıkar. Ne gerek var. Görüşmeyelim demişler bitmiş iste
Madem komşunuz ailesini de tanıyorsunuzdur. Ben olsam mahallenin en dedikoducu kadınına anlatırdım. Zaten o teyze herkese anlatır,ailesinin kulağını da gider. Rezil olur pisli herif.Bir daha böyle işlere kalkışmaz.
Böyle erkeklerin kökü kuruşun inşallahEvet hanımlar daha önce konu açmıştım. Ufak bir özet geçeyim. Ben eşimden şiddtten dolayı boşanmış bir kadınım ve daha yaşım çok küçük. 1 ay önce bizim yıllardır komşu olduğumuz çoçuk bana yazdı. Tabi durumumu biliyor. Biz konuştuk ettik muhabbeti ilertlettik. Ve ben bana yaklaşma amacını meark ediyorum ve sonunda öğrendim. Dün sohbet ederken konu değişik yerlere geldi ve bende bana böyle konuşma her sefendinde sevmiyorum eğer benimle ilgili böyle bir düşüncen varsa şimdi bitsin dedim ve bana verdiği cevap tamam bitsin dedi ve sonra h,ç yazmadı. Düşünün ya adamı allahım böyle pislik olamaz. Neden bu adamlar boşanmış bir kadına kolay lokma diye bakıyor.
Dediginiz her ne kadar doğru olsa da böyle konularda erkeğin elinin kiri diye bakıldığı müddetçe her zaman kadın suçlu konumuna düşer maalesef bizim ülkede bir tek kadında namus varmış gibi davraniliyor.Madem komşunuz ailesini de tanıyorsunuzdur. Ben olsam mahallenin en dedikoducu kadınına anlatırdım. Zaten o teyze herkese anlatır,ailesinin kulağını da gider. Rezil olur pisli herif.Bir daha böyle işlere kalkışmaz.
Aynen yaa. Tiksiniyorum artık eşinden boşanmış kadınlara bu niyetle yaklaşan insan müsveddelerinden.Bu zihniyet kolay kolay temizlenmez ülkeden. İyi bari kendinizi kullandırmamışsınız.
İşte tam da bundan bahsediyorum aslında. Biz de bu toplumun bir parçasıyız ve önce kendi çevremizi değiştirmeye çalışmalıyız. Buna benzer bir konu hakkında arkadaşımın kaynanasını konuştuğuna pişman ettim. Namus sadece kadına ait bir olgu değil. Er ya da geç herkes bunu öğrenecek. O adamın böyle olmasının nedeni de toplum tarafından pohpohlanmış olması zaten. Ben artık bu tarz konularda susmuyorum, susamıyorum. Çoğu kişi yapma demiş. Saygı duyarım ama bana yapılsa o adamı bunu yaptığına pişman ederim.Dediginiz her ne kadar doğru olsa da böyle konularda erkeğin elinin kiri diye bakıldığı müddetçe her zaman kadın suçlu konumuna düşer maalesef bizim ülkede bir tek kadında namus varmış gibi davraniliyor.
O yüzden bin kere düşünüp bir kere adım atmak lazımEvet hanımlar daha önce konu açmıştım. Ufak bir özet geçeyim. Ben eşimden şiddtten dolayı boşanmış bir kadınım ve daha yaşım çok küçük. 1 ay önce bizim yıllardır komşu olduğumuz çoçuk bana yazdı. Tabi durumumu biliyor. Biz konuştuk ettik muhabbeti ilertlettik. Ve ben bana yaklaşma amacını meark ediyorum ve sonunda öğrendim. Dün sohbet ederken konu değişik yerlere geldi ve bende bana böyle konuşma her sefendinde sevmiyorum eğer benimle ilgili böyle bir düşüncen varsa şimdi bitsin dedim ve bana verdiği cevap tamam bitsin dedi ve sonra h,ç yazmadı. Düşünün ya adamı allahım böyle pislik olamaz. Neden bu adamlar boşanmış bir kadına kolay lokma diye bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?