adamın niyeti belli oldu?

Boşanmış olduğunuzu bilip mesaj atan her erkekten şüphe edin. Hatta hiç yazışmayın. Çamur at izi kalsın mantığıyla hırs yapıp adınızı çıkarırlar bile.
Malesef toplumca kurtulamıyoruz bu çük merakından.

Sizi tanımayan birileri olsun bu kişiler ve ilk günden söylemeyin boşandığınızı..

Neden böyleler çok derin çok hassas bi konu.

Tabiki yine yetiştiren cahil geri kafalı ailelerinden özellikle analarından dolayı böyle bu adamlar.
Çocuk doğunca oğlunun pipisini gösteren analar,
hadi oğlum bi küfret duysunlar
Erkek adam yapar onlar kızına sahip çıksıncılar
Oğlunun yediği haltlarla övünüp, gezip tozduğu kızları namussuz ilan edenler.......
Daha saymaya gerek varmı adamları anaları zaten bu amaca yönelik yetiştiriyo lanet olsun

Ben onceki konunuzu okudugumda anlamistim. Nasil olsa bosanmis, bekaret sorunu yok diye dusunmus adam belli ki.
Erkeklerden her sey beklenir

olur mu öyle şey bu sefer konu sahibininde adı çıkar. Ne gerek var. Görüşmeyelim demişler bitmiş iste
Neden kadının adı çıkıyor? Birinden hoşlanıp görüşmek kimsenin adını çıkarmaz. Sığ düşünceler bunlar. Biri bana böyle bir olayı anlatsa hiçbir şekilde kadın hakkında kötü düşünmem. Erkekler de birileriyle görüşünce adları çıksın o zaman. Karşıdaki adam konu sahibini denemiş,olmamış. Yarın bir gün başka birine de aynı şeyi yapar ve başarılı da olabilir. Adamın zihniyeti bozuk ve bu tarz insanlar toplumdan dışlanmalılar ki bir daha böyle bir şeye cesaret edemesinler.

Geçen konunda insanlar seni abartıyor görmüşlerdi ama ben de işkillenmiştim açıkçası

Kadın hissediyor ya, boşuna değil içine sinmemiş demek ki

Allah bildiği gibi yapsın onu pislik insan bozuntusu

O adamın değil boşanmış(!) Haliyle bekar adamla konuşuyor puu edepsiz deyip konu sahibini yerden yere vururlar. Ne yazık ki böyle bir insanımız var. O yüzden iletişimi kesip bir daha muhatap olmamak en temiz

Böyle erkeklerin kökü kuruşun inşallah terbiyesiz pislik

Dediginiz her ne kadar doğru olsa da böyle konularda erkeğin elinin kiri diye bakıldığı müddetçe her zaman kadın suçlu konumuna düşer maalesef bizim ülkede bir tek kadında namus varmış gibi davraniliyor.

Reactions: 000
İşte tam da bundan bahsediyorum aslında. Biz de bu toplumun bir parçasıyız ve önce kendi çevremizi değiştirmeye çalışmalıyız. Buna benzer bir konu hakkında arkadaşımın kaynanasını konuştuğuna pişman ettim. Namus sadece kadına ait bir olgu değil. Er ya da geç herkes bunu öğrenecek. O adamın böyle olmasının nedeni de toplum tarafından pohpohlanmış olması zaten. Ben artık bu tarz konularda susmuyorum, susamıyorum. Çoğu kişi yapma demiş. Saygı duyarım ama bana yapılsa o adamı bunu yaptığına pişman ederim.

karşınıza bundan sonra çıkan her erkek evlenene kadar bekleyecek mi sanıyorsunuz?

O yüzden bin kere düşünüp bir kere adım atmak lazım

Bizim türk erkeklerinin çoğu beş para etmez yemin ederim.
Böyle olayları okuyunca aklıma direk yağlı saç,koca kıllı bir göbek,asosyal, kedi pılısını görmüş yara sanmış tarzı aklı belden yukarı çalışmayan bir hırbo geliyor.
Midem tavana çarpıp geri geliyor vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…