Adamın sonu

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
bazen dünyanın başımıza yıkıldığını hissederiz ya ben de şuan bu ruh halindeyim
etrafımda sürekli moral vermeye çalışan insanlara ewet doğru desem de içim biliyor olmadığını....
yarın 10.gün gidip test yapacağım ve sonucu almak için dermanım olmayacağından telden hemşirenin negatif sözünü duyacağım anları kuruyorum kafamda....
ben bu dünyada hep ZORlarla başeden oldum...hiçbir şey benim için kolay olmadı yaşamda...belki şuan diyorsunuz ki kimin için kolay oldu ki....ama gerçekten hayatımı yazsam siz de okusanız oha bu kadar da olmaz dersiniz....
ben biliyordum bir eksik yine olacaktı hayatımda ve malesef bu da hep özlemini kurduğum BEBEK oldu....tam yaşamımı istediğim hale getirdim tüm sorunlarımı hallettim bu muradım kader engeline takıldı....
kızımın adını ADA koyacaktım....ADAM da varolmadan yok oldu....benim kaderime ortak oldu......

Canım Allah büyük.. Hiç bir zaman ondan umut kesilmez. Hayatın bizlere bundan sonra neler getireceğini blimeyiz. Bu hepimiz için geçerli. ınşallah bundan sonra sana hep güzellikler getirir hayat...

canim ne olur uzme kendini RABBIMDEN hayirlisini iste ne olurrrr kac gundur takip ediyorum seni adamin sonu ne demek guzelim son degil bir baslangic olacak insallah olmasada dunyanin sonu degil benimde ilk dememde olmadi ama isyan etmedim hep sunu dusundum ya olsaydida sagliksiz sakat olsaydi ben ne yapardim tabikide bakardim buyuturdum ama her gun aglardim ve soyle dusunurdum bana bir hal olsa ondan once ben olsem ona kim bakardi daha nelerr nelerrr canim unutmaki imtahan dunyasindayiz bizimde imtanimiz bu elimizden geleni yapacagiz sayet dunyaya gelecegi varsa hic bir guc engel olmaz ne olur boyle dusun biraz rahatla bunlar benim nacizane fikrim uzun oldu ama kusura bakma dua edelim birbirimize

Canım Allah büyük.. Hiç bir zaman ondan umut kesilmez. Hayatın bizlere bundan sonra neler getireceğini blimeyiz. Bu hepimiz için geçerli. İnşallah bundan sonra sana hep güzellikler getirir hayat...

sağol canım....hepimize inşallahhhh...........:Saruboceq:

haklısın ama 3 yıldır eşime hep destek olmaya çalıştım eşim azosperm hastası.....teseler,mikro teseler,dökülen paralar,gözyaşları,tam umut ışığı bulduk bebeğime bu kadar yaklaştım....başka aksilikler....artık kalbim dayanmıyor yenilgilere:çok üzgünüm:

buda bi sınav diye düşün cnm her şeyin bi zamanı vardır artık bebek sahibi olmann bi çok yolu var kaç senelik evlisin
moralini bu kadar bozma allah herşeye kerim tatlım

yenilgi değilde engel olarak düşünsen daha kolay olur senin için sonuçta engeller aşılabilir değil mii

buda bi sınav diye düşün cnm her şeyin bi zamanı vardır artık bebek sahibi olmann bi çok yolu var kaç senelik evlisin
moralini bu kadar bozma allah herşeye kerim tatlım

4. yıla girdik canım...........mesele o değil ki.........3 yıldır 30 milyar gitti bu yolda...hadi parayı da geçtim kaç kere hormon aldım ve ilerde bu hormonların acısı nasıl çıkacak bilmiyoruz bile....bir de benim ilaçlara alerjım var....masada kalma riskim var........yumurta toplantı ağrı kesici bile yapmaya korktular....bebek için nice riskleri aldım ama yok yok yok...............

canim benimde 4.yilim ve esimde sorun yok bide beni dusun rumurta rezvlerimde azalma var erken menopoz tehlikem var 1tananecik yumurtlamistim hamd olsun dollendi koydular ama tutmadi ne olur uzme kendini belkide bebislerin seninle sen bu kadar uzulursen onlar bunu hissedecekler onlari dusun

ADAM,aynı şeyleri hissederek tedaviye başladım bende,üstelik 34 yaşımda..talihim hiçbizaman rastgitmedii için 12 günlük bekleyişimin çoğu umutsuzlukla doluydu..hatta öyle bunaldımki bi an önce kötü haberi alıyım varmı yokmu diye salak gibi beklemeyim fazladan diye 9.gün idrar testi yaptım,gözümle gördüğüm kalın mı kalın ikinci çizgi bile ikna edemedi beni işlerin yolunda gittiğine..ertesi gün kan testi,ve sonuç hamileyim..''işlerimin hep ters gitmesine''34 yıldır öyle alışmışımki şimdi bile sevinç kadar şüphe ve korku var içimde:daha keseydi,kalp atışıydı,doğumdu...hala kaygılar..
tadını bile çıkaramıyorum şu anın inan...
Sana hikayemi neden anlattığıma gelince,karamsarlık alışkanlık yapıyo,bi bakıyosun mutsuz bi insana dönüşmüşsün..Hayatta başımıza neler geliyo ve kimbilir daha neler gelecek..umutsuzluğa harcamayalım enerjimizi.Güçlü olalım: umutlu olmak güç ve cesaret işi...Kaderimize yazılan gelecek başımıza ama bu bu kez neden koccaman bi SURPRıZ olmasınki...%50 ihtimalde bu..
Ben müjdeni bekliyorum yarın!

allah yardımcın olsun canım....inşallah en kısa sürede kavuşursun....:teselli:

beni çok duygulandırdın canım.....allah yardımcın olsun....bundan sonra hiç kötü gün görmeyesin.....dediklerinde haklısın....

güzelim dünyada herkes pat diye bebek sahibi olmuyo ki, üstelik herkes de istediklerine her zamansahip olamıyo ki, az çok anlıyorum seni, çünkü az çok bend eyaşadım, bende bebek özlemi çektim, 8,5 yıllık evliyim benimle birlikte evlenenler 2. bebeklerini hatta 3. bebeklerini kucaklarına aldılar ve benim daha yeni bebeğim oldu, yani anlatmak istediğim bu işler sabır meselesi, psikolojiyle de doğrudan alakalı, psikolojini yüksek tutarsan eminim bir gün bebeğin sana merhaba diyecek, o eksiğini de tamamlayacaksın, ama ondan sonra da başka bişeylerin eksik olduğunu düşüneceksin, bence şu andaki durumunla mutlu olmaya çalışmak en güzeli

bu işin pat diye olmayacağını en az senin kadar biliyorum....allah bağışlasın yavrunu ama ben şuan ders verilmesine değil derdime ortak olunmasına ihtiyaç duyuyorum....

canım arkadaşım daha bişe belli değil ki neden bu karamsarlık? bence yarınn süper haberler alabilirsin, bebeğin seninle ise moralni bozup onu da etkileme. herşey allahtan ne yapalım olmazsa da benim de çarşamba transferim olcak beklemek de ölüm gibi innşallah sizlerin iyi haberleri umut olacak bize de :) sabırszlıkla iyi haberini bekliycemmm

sağol toprağım....daha evvel kanamam olduğu için umutsuzum guzum...allah seni kavuşturur dilerim yavruna....

bu işin pat diye olmayacağını en az senin kadar biliyorum....allah bağışlasın yavrunu ama ben şuan ders verilmesine değil derdime ortak olunmasına ihtiyaç duyuyorum....

peki afedersin, derdine ortak olduğumu zannetmiştim, eşşeklik etmişim, hayatta özlediğin şeyleri kavuşman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…