olsun hiç yumurtaa oluşturamayanlar da var. bi kızla karşılaştım 25 yaşında hiç adet olmuyomuş menopoz gibi bi tanecik olsun diye uğraştılar olmadı. en azından umut var geleceğe.. hayırlı haberlerini bekliyorum
arkadaşlar bide benim kanamam çok fazla ve ağrılı özellikle rahim bölgem acaba bu normalmi bide ben kanama başladı diye 12. gün test yapmadım
canım şuan düşünmüyorum eşim tese oldu ve elengo gelişmemiş hücre bulundu onlarla zar zor iki embriyo oluştu önce eşimin tedavisine bakcam kendilinden olmasını beklicem şuan için
canım yapma böyle senin geçtigin yollarda hepimiz geçtik ama allahın dedigi olur bi bakmışınki süpriz herşey yolunda kendini yıpratma dicem ama ne çare bak ben 10 haftalık oldu ama ne kalp atışı var nede gelişiyo sana yemin ederimki budaha zormuş bende tutmadı diye agladım ilkinde ama bu bu kadar yaklışmışken belkide kaybedecem henüz ümidini yitirme bizim şimdilik duadan başka yapacamız bişey yok canım allah yardımcımız olsun hepimizin canım
adam mrh cnm arkadaşım üzülmen için erken değilmi daha. cnm daha kanda yaptırmadınki test .güzel arkadaşım bak sana kendimden örnek vereyim 2.ci tüpbebekte gebe kalmışım ama 10.cu gün lekelenme ardından kanamam geldi bende teste gitmedim düştü die 10 gün sonra belimde ağrı gene lekelenme geldi gittim idrarda test yaptım poliklinikte . çift çizgi çıktı sonra hemen gidip kanda baktırdım 800 civarı çıktı ben şok oldum 1.5 ay sürdü gebeliğim düşük oldu.bu söylediğim sende olacak die söylemiyorum ama böyle olup gebeliği devam eden arkadaşlar var cnm sadece örnek vermek istedim arkadaşım..belki boşa üzülüyorsundur ben inanıyorumki hamilesin arkadaşım..sevgilerimle ...
dilerim Allahtan bebeğinize kavuşusursunuz.elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz sizleri okuyunca bunu bi kez daha anladım...
inşallah canım ben,m bugün 13. gün ben 11. gün yaptım değerim 1 çıktı sonra akşam bir damla kan geldi sabah tekrar başladı ve bugün çok fazla ve ağrılı kanamam var
bebeğinin seninle olmasını diliyorum canım hayırlısıyla inşş
adam....canım sana bir söz söylicem ama bunu iyi düşün ......ALLAH gümüş kapıyı kapatır,altın kapıyı açar....bana bu sözü benim için dünyanın sonu gelmiş gibi düşündüğüm bir anda bir akrabam söylemişti...ama gerçekten bu hayatta gördümki ALLAH bana altın kapıyı açtı....canım sabret ALLAH sanada altın kapıyı açacak bir gün.....
canım benim malesef caım tatlı istemiyo doktorum bana tuzu yasaklamıştı tedavi dönemimde o yüzden şimdi hep tuzlu şeyler yemek istiyorum
Ama siz daha baştan pes etmişsiniz...
daha sonuç açıklanmadan,olumsuza kendinizi şartlandırmışsınız...,
hayatta herkesin her istediği olmuyor maalesef...
bazen mücadele etmemiz gerekiyor,sahip olmak için...
öncelikle herşeyinizle isteyin,moralinizi yüksek tutun ve
Allahtan hayırlısını isteyin lütfen...
siz inanın olacağına ve dua edelim hep beraber ama
karamsar olmayın lütfen...
Allah gönlünüzdekini verir inşallah...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?