Adamın sonu

bence karamsarlığı bırak kalk ve hayatın tadını çıkart
nasıl diyosun belkide ama hayat bu demek iyide var kötüde mutsuzlukda var mutlulukda herşeyin farkında olman ne güzel psikolojini bozmaki bu olacak güzel şeyleri güçleştirmesinn hem çevremde o kadar çok örneği var ki bi akrabamımızın 10 senedir bebeği olmuyoodu sorunlarını tam bilmiyorum ama oda tamamen kendini bıraktığı anda mucizesi kendiliğinden geliverdi o kadar tedavilere rağmen olmayan mucize kendiliğinden oluverdi üstelik bebiş olduktan 3 ay snra tekrar hamile kaldı ve şuan 2.ye hamile kendiliğinden oldu daha hala kimse inanamıyoooyeter ki allahtan istemeyi bilelim isyan etmeyelim onun gücü herşeye kadiir cnm belki sıktım seni ama yazdıkların gerçekten üzdü içimi, acıttı lütfen bırakma kendini

doktorun ne dedi peki? belki bebeişler değişdir onlar işe yaramaz yerlerdirrrr

sağol hayatım....rabbimin mucizelerine inanıyorum....aslında allah kuluna kaldırabileceği yderdi verebilirmiş...demek ki beni de böyle görüyor...ama etrafa karşı kendime karşı eşime ailesine kendi aileme karşı hep güçlü olmaya çalışmaktan çok yoruldum...belki de o yüzden bu bezgin halim....

ama bi umut olmasaydı tüh bi dahaki sefere inşallah derdi sana. demek ki bi umut varmış o zaman devam ederdi kanaman , tehlike geçirmişsin bence ama halaa umudun var.. yarın mı test günün?

aslında 2 temmuz.....
ama yarın 10. gün kanda baktırayım diyorum....zaten bu üzüntüyle geçmiyo son günler...
biran önce netleşsin durum....
dr öyle dedi bana...ama yap dediği iğne zaten kanama olmaması için idilcimmm

hayatta ne olursa olsun ; hayata karşı dik durmayı bırakma...
ben öyle yaptım ...işe yaradı..
allah yardımcın olsun...

bebeklerimi rahmime yerleştirdiklerinde bana gösterdile hüngür hüngür ağlamıştım.....ama onlarla olan yolculuğum malesef ki bitmek üzere....çok şanslı olduğunu bil......şuan senin yerinde olmak için her şeyimi verirdim....

hayırlısı canım ya olmasa da ne yapalım allahtan gelene bişey denmiyo işte. vardır bi hayır diyoruz. bu bana hep teselli gibi gelirdi eskiden ama yaşananlar öğretti ki teselli değilmiş. embryo dondurdunuz mu?

hayırlısı canım ya olmasa da ne yapalım allahtan gelene bişey denmiyo işte. vardır bi hayır diyoruz. bu bana hep teselli gibi gelirdi eskiden ama yaşananlar öğretti ki teselli değilmiş. embryo dondurdunuz mu?

hayır canım zaten bunları bile zor bulduk.....napalım nasibimiz böyle imiş....

canım üzülme ne olur benimde eşim azosperm bende cumartesi tarnsferin 11. günü sabah ufak parçalar geldi siyah sonra kan testi yaptım değerim 1 çıktı sonra anladım olmadını akşam biraz daha büyük bir parça geldi ben hiç doktoru aramadım sonrada kanamam başladı hiç üzülmedim bundada vardır bir hayır dedim üzme kendini vakti geldinde olur

sağol canım siz ne zaman yapacaksınız bi daha:sinifsinif:

bitanem cnm benim ya çok zor bi sınav bu bende evlendiğim günden beri tedavi görüyorum gerçi çok olmadı ama evliliğimden hiçbişi anlamadım

hayır canım zaten bunları bile zor bulduk.....napalım nasibimiz böyle imiş....

olsun hiç yumurtaa oluşturamayanlar da var. bi kızla karşılaştım 25 yaşında hiç adet olmuyomuş menopoz gibi bi tanecik olsun diye uğraştılar olmadı. en azından umut var geleceğe.. hayırlı haberlerini bekliyorum

arkadaşlar bide benim kanamam çok fazla ve ağrılı özellikle rahim bölgem acaba bu normalmi bide ben kanama başladı diye 12. gün test yapmadım

canım şuan düşünmüyorum eşim tese oldu ve elengo gelişmemiş hücre bulundu onlarla zar zor iki embriyo oluştu önce eşimin tedavisine bakcam kendilinden olmasını beklicem şuan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…