Adamın yeni tedavisi başlıyoooooo

Insaaaalllaaaaaaaaaaaaaah hayırlı ve saglıklı bebeğin olur canım allah dualarını kabul etsin kucagını bos bırakmasın

canım inşallah bu defa bizlere o güzel haberi vereceksin bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun ben seni hep takip ettim canım inşallah o güzel haberlerini de tekrar takip edicem kalbim seninle hadi bismillahirahmanirahim

Adam tedavin hayırlı olsun...Allahım bu tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım inşallah bu defa bizlere o güzel haberi vereceksin bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun ben seni hep takip ettim canım inşallah o güzel haberlerini de tekrar takip edicem kalbim seninle hadi bismillahirahmanirahim

zeyracığım çok sağol bebeyimmmmma.s.
allah hepimizin yüzüne baksın dilerim....zemuszemus

adamım sende beni hatırladınmı opuyorumnanaktan
hayırlı olsun tedavininş ohss olmazsınn

hatırladım kız hatırlamaz mıyım senialkisalkisalkis
sen doğurmadın mı anacımmm:CüvCüv:
neyse zamanında gelsinler de hayırlısı olsuna.s

tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer kavuşursun bebeklerine aralıkta bende ilk tedavime başlayacağım acıbadem de ...acaba aynı hastanedemiyiz senin doktorun kim?

sağol hayatım inşallah bu sefer bebelerimize kavuşuruz:lepi:
olumlu olalım ki olumlu olsun demi:sm_cool:
ben bursadayım...sen nerde?:smiley-cool:

Canim benim cok gecmis olsun ... :teselli:
Yasadigin gercekten zor bir durum ..
Tam da gebeligi zor zekat elde etmisken ...

Bence doktor ihmali birazda ..
Neden dersen ...
Ben de bu ay 6. tüp bebek tedavime basladim ...
Hersey güzel ilerliyor derken ..
Pek cok sayida yumurtam olustu ..
Folikül ponksiyon yapildi ..

18 tanesi döllendi .. 13 tanesi iyi bir sekilde ilerledii ..

Fakat doktorum bana transferi yapmayi uygun görmedi ..
Cünkü bende de OHSS olusmustu ..
"Eger koysak bile düsük riski olabilir ! " dedii ..

Simdi 2 aylik bir bekleme , dinlenme sürecindeyim ..
Dondurulmus bebeklerim :icecream: beni bekliyorlar ...

Hayirlisiylaa bayramdan sonra tedavime baslayacagim ins.

Canim keske senin doktorun da transferi ertelese ve dondurulmasini isteseydi ..
Böyle bir olayi yasamis olmazdin suan belki de ...

Neyse..
Hayirlisi böyleymiss...

Artik gecmise bakmak sana birsey kazandirmazz ..
Hamile kalabildigine göre ikinci seferde de kalacaksin ins.

Rabbim tedavinde bol sabir ve basari versin ...
Insallah bu kez minik melegine kavusur ve onu 9 ay saglikla tasirsin cnm benim ... :Saruboceq: Şeniz

yavrum çok haklısın ama benim doktorun kurbanı oldumsenağlama
adam beni mahvetti para için
sevmiyom onu:dilcikar:
ama bu sefer iyi karar vermeye çalıştım....:delphin:
ah be anacım kime gitsen aynı...
kim bizi anlar ki:umursamaz:
herkes bizi yoluyoooÇok üzgünüm çoook.....

adam canım hayırlısıyla başla sende inşşşşş ben ilk iğnemi az önce oldum geldim hayırlı olur benimkide inşşş perşembe günü devammı edicez iptalmi olucak bakalım dr ne diycek hayırlısıyla devam etmek istiyorum ALLAHIM sen sevindir bizleri inşşş

Aynı zamanda yaptırmıştık hTurlasana iliski yasakmis eğilmişti muhabbetine az girmemiştik el muallim surkli yaramazlık yapmayın diyodu :) 6 aylikim daha oğlumuz olcak inşallah seninde ikizln olur ha ne dersin

sağol hayatım inşallah bu sefer bebelerimize kavuşuruz:lepi:
olumlu olalım ki olumlu olsun demi:sm_cool:
ben bursadayım...sen nerde?:smiley-cool:

canım benimki maslak acıbadem

inşallahhhhhhhhhh bu aralık ayında kavuşuruz bebişlere İNŞALLAH HİÇ BİR AKSİLİK ÇIKMADAN BAŞLAR VE BİTİRİRİZ TEDAVİLERİMİZİ:Saruboceq:

AMİNNNNNN :Saruboceq:

adam canım hayırlısıyla başla sende inşşşşş ben ilk iğnemi az önce oldum geldim hayırlı olur benimkide inşşş perşembe günü devammı edicez iptalmi olucak bakalım dr ne diycek hayırlısıyla devam etmek istiyorum ALLAHIM sen sevindir bizleri inşşş

pinkim haydi gözün aydın...
inan kendim kadar istiyom senin bebeğinin olmasınıŞeniz
inşallah bu savaştan yüz akıyla çıkacaz....yerimseniben
allah hayırlı etsin yavyummmmvereliniortak

Aynı zamanda yaptırmıştık hTurlasana iliski yasakmis eğilmişti muhabbetine az girmemiştik el muallim surkli yaramazlık yapmayın diyodu :) 6 aylikim daha oğlumuz olcak inşallah seninde ikizln olur ha ne dersin

biliom hayatım hatırlamaz mıyım
takılıyom işte....kaydirigubbakcemile
wallaha hayırlısı olsun da tek mi olur çift mi hiç mi olmaz onu bi yukardaki bilirkaydirigubbakcemile4

canım benimki maslak acıbadem

inşallahhhhhhhhhh bu aralık ayında kavuşuruz bebişlere İNŞALLAH HİÇ BİR AKSİLİK ÇIKMADAN BAŞLAR VE BİTİRİRİZ TEDAVİLERİMİZİ:Saruboceq:

AMİNNNNNN :Saruboceq:

allah herkese hayırlısını versin...
dilerim her isteyen anneliği tatsın...
allahım aratmasın....
ama evladın da hayırlısını sağlıklısını versin...
demin haberlerde dinledim de yaşlı bir karı kocayı 6 çocuğu bakamamış....evde düşmüşler....
anne baba 10 çocuğa bakıyo da 10 çocuk bi anne babaya düşkün olunca bakamıyo....
ne diyeyim gene efkarlandım....:gitme:

pinkim haydi gözün aydın...
inan kendim kadar istiyom senin bebeğinin olmasınıŞeniz
inşallah bu savaştan yüz akıyla çıkacaz....yerimseniben
allah hayırlı etsin yavyummmmvereliniortak

canım benim teşekkür ediyorum Şeniz ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş:Saruboceq:

merhabalar canım ben seni hatırladım sen sonuç beklerken ben tedaviye başlamıştım...umarım bu sefer herşey yolunda gider. komplikasyonsuz bir tedavi geçirirsin..ve bebeklerini sağlıcakla kucağına alırsın...canım bendede ohss gelişti her iki tedavimdede...bu son tedavimde bayağıda kötü oldum ama transferim yapıldı ve ben şu anda 20 haftalık ikizlerime hamileyim. ohss maalesef bazılarımızın bonusu oluyor. tedavinin başından itibaren bu konuda relax ol tutacağı varsa tutuyor inan bana.ama doktorun tehlike görürüse zaten transferi iptal ediyor. umarım rabbim seninde yüzünü güldürür...dualarım seninle....

merhabalar canım ben seni hatırladım sen sonuç beklerken ben tedaviye başlamıştım...umarım bu sefer herşey yolunda gider. komplikasyonsuz bir tedavi geçirirsin..ve bebeklerini sağlıcakla kucağına alırsın...canım bendede ohss gelişti her iki tedavimdede...bu son tedavimde bayağıda kötü oldum ama transferim yapıldı ve ben şu anda 20 haftalık ikizlerime hamileyim. ohss maalesef bazılarımızın bonusu oluyor. tedavinin başından itibaren bu konuda relax ol tutacağı varsa tutuyor inan bana.ama doktorun tehlike görürüse zaten transferi iptal ediyor. umarım rabbim seninde yüzünü güldürür...dualarım seninle....

canım çok teşekkür ederim:1hug:
senin adına inan çok sevindim...opuyorumnanaktan
hem tutması hem de ikiz bebek olması çok büyük şanskaydirigubbakcemile5
hani derler ya kısmetse oluyor diye
işte en güzel örneği sensin.....:lepi:
candan kutlarımzemuszemus

kader ortağım, peşpeşe aynı sıkıntıları yaşamıştık seninle.. inşallah peş peşe de hamile kalırız.. allah emeklerini boşa çıkartmasın canım benim.. inşallahhh iyi haberlerle sonuçlanır.. dualrım seninle..

kader ortağım, peşpeşe aynı sıkıntıları yaşamıştık seninle.. inşallah peş peşe de hamile kalırız.. allah emeklerini boşa çıkartmasın canım benim.. inşallahhh iyi haberlerle sonuçlanır.. dualrım seninle..

idilim nasılsın?ewet kaderimiz benzedi...:hulya:
ama olumlu düşünelim artıkkaydirigubbakcemile5
dilerim biz de anne oluruz:CüvCüv:
benim de dualarım seninle guzummm:Saruboceq:

ADAM cım inşallah tedavin olumlu sonuç verir.:Saruboceq:Ben AdaEge opuyorumnanaktan

Back
X