- Emoji Skoru
- 57
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Birannehayali
-
Merhaba süreciniz nasil ilerliyorMerhaba bugün ben tüp bebeğe başladım Volkan hocaya gidip memnun kalan var mı ben başladım ama çok ilgilenmedi yani eşimin sperm problemi var ama ona bakmadı doğru düzgün yapalım gidin kafasında sanki. Siz neler yaşadınız nasıl gidiyor
Merhaba iletişim büyük bir eksi iletişim kuramıyorsun ulaşmak vs çok zor. Hemşirelerin dönmesi uzun sürüyor (tabi dönerlerse). Doktor için bilmiyorum öyle devam ediyoruz sonucu güzel olsuna odaklandım birazcık.Merhaba süreciniz nasil ilerliyor
Umarım sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınızMerhaba iletişim büyük bir eksi iletişim kuramıyorsun ulaşmak vs çok zor. Hemşirelerin dönmesi uzun sürüyor (tabi dönerlerse). Doktor için bilmiyorum öyle devam ediyoruz sonucu güzel olsuna odaklandım birazcık.
Bizdede aynı problem var volkan noyana gidiyoruz eşimde azospermi vardı sperm bulundu şimdi transfer gününü bekliyoruzMerhaba bugün ben tüp bebeğe başladım Volkan hocaya gidip memnun kalan var mı ben başladım ama çok ilgilenmedi yani eşimin sperm problemi var ama ona bakmadı doğru düzgün yapalım gidin kafasında sanki. Siz neler yaşadınız nasıl gidiyor
Süreciniz nasıl gidiyor bende volkan hocada tedavi oluyorumMerhaba iletişim büyük bir eksi iletişim kuramıyorsun ulaşmak vs çok zor. Hemşirelerin dönmesi uzun sürüyor (tabi dönerlerse). Doktor için bilmiyorum öyle devam ediyoruz sonucu güzel olsuna odaklandım birazcık.
Süreciniz nasıl gidiyor bende volkan hocada tedavi görüyorumMerhabalar bizde dün başladık Volkan Noyan hocamızla insaallqh süreç iyi gider
Süreciniz nasıl gidiyor bende volkan hocada tedavi görüyorum
Süreciniz nasıl gidiyor bende volkan hocada tedavi görüyorum
Merhabalar sürecimiz yumurta toplama işlemi oldu dondurma oldu şimdilik beklemedeyiz bakalım büyük ihtimalle mayısın basinda transfer işlemi olurSüreciniz nasıl gidiyor bende volkan hocada tedavi görüyorum
Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur bende birincisi olumsuz oldu erkek faktörü bizdeki sorun ikinci tedaviye başlayacağım volkan hocadaMerhabalar sürecimiz yumurta toplama işlemi oldu dondurma oldu şimdilik beklemedeyiz bakalım büyük ihtimalle mayısın basinda transfer işlemi olur
Sizinde süreç iyidir insaallah Allah im yardımcımız olsun bu süreçte şunu anladım başından geçen seni o kadar iyi anlıyorum kimseye derdini anlatamıyorsun insaallah gönlünüzce olur
Oylemi canim Allah im sabrınızı bol versin insaallah Hayırlı sonuçlar alalım..bizde de erkek faktörü azosperm eşim ameliyat oldu bakalım yumurtalar donduruldu transfer işlemi için beklemedeyiz..Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur bende birincisi olumsuz oldu erkek faktörü bizdeki sorun ikinci tedaviye başlayacağım volkan hocada
Benimde eşim azospermi kaç emriyonuz oluştu bizde 2 adet blatokis oluştu sadece ikisini birlikte transfer oldum kimyasal gebelik olduOylemi canim Allah im sabrınızı bol versin insaallah Hayırlı sonuçlar alalım..bizde de erkek faktörü azosperm eşim ameliyat oldu bakalım yumurtalar donduruldu transfer işlemi için beklemedeyiz..
Oylemii.. Allah sabrınızı bol versin.. 4 embriyo oluştu bakalım transfer olmadım dahaBenimde eşim azospermi kaç emriyonuz oluştu bizde 2 adet blatokis oluştu sadece ikisini birlikte transfer oldum kimyasal gebelik oldu
Merhaba süreceniz nasil ilerlediOylemii.. Allah sabrınızı bol versin.. 4 embriyo oluştu bakalım transfer olmadım daha
Merhaba sureceniz nasil ilerlediAmin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur bende birincisi olumsuz oldu erkek faktörü bizdeki sorun ikinci tedaviye başlayacağım volkan hocada