Adana Acıbadem Volkan noyan

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Kızlar iki tüp benek denememizi de Antep’te yaptırdık be büyük ihtimal ikincisi de negatif olacak bu sefer Adana yı düşünüyorum Volkan Noyan a giden var mı tedavi sürecinizi biraz anlatır mısınız

Meraba bende adanada yaptirdim 3 dr vardi aklımda volkan Noyan tayfun çok bulent haydardedeoğlu kendimde sağlıkciyim baya da bir dr gezdik senelerdir hataydan gidecektim bende ekibin ve drun iyi olması lazımdı çok araştırdım sonunda bulent haydardedeoğlu na karar verdim bence sizde yapılan yorumları okuyun burda olsun doktorlar sitesinde olsun sonuçta maddi manevi yıpratıcı dönemler

Fiyat farkı ne kadar oluyor o doktorda acaba bilginiz var mı Volkan Noyan hastanede diye onu düşünmüştüm

Fiyat farkı ne kadar oluyor o doktorda acaba bilginiz var mı Volkan Noyan hastanede diye onu düşünmüştüm
750 tl muayene ücreti verdim ben sonra ücret alınmadı kan tahlilleri yumurta toplama transfer vs. Hersey içinde 10.250 tl de tup bebek ücreti ödedim ama ne kontrollerde ne tahlil sj bu başka para odemedim sonra ileclar çok pahalı tutuyordu kendi bildikleri bir eczane varmış ordan aldik 600 700 tl kadar bir indirimde eczaneden uygulandı acibademle anlaşmalı zaten laboratuvar aynı hastane de aynı ve bebegin kalbi atana kadar bulent bey takip ediyor sonra sizi başka bir dr a kendi bildiği tanıdığı bir doktora yönlendiriyor hatta benim ilk randevumu yanımda kendi arayıp almıştı hasta benm hastam diyerek en sevdiğim de gece bile olsa sorularıma yanıt buldum telefonla gece 11 de ilaç konusunda ikilem yaşamıştım transfere gitmeden önce sabah ilac alacakmiyim diye bana hemen dönüş saglamisti ekibi

Peki sonuç ne oldu hamile kalabildiniz mi beyin doktorum da ilk yaptırdığım öyleydi negatif oldu

Volkan beyin de fiyatı aynı diye biliyorum ama mesela embriyo dondurmada bazılarından para almıyorlar o neye göre anlamadım. Hastaneyi ararsanız bilgi veriyorlar fiyatla ilgili

Gittiniz mi ne durumdasınız.Oneriyor.musunuz.Yasiniz kaç bu arada kaç yumurta çıkıyor?

Peki sonuç ne oldu hamile kalabildiniz mi beyin doktorum da ilk yaptırdığım öyleydi negatif oldu
Siz ne yaptıniz.kime gittiniz.Ben de karra vermeye calisiyorum Bugün reglim ucuncu gunu.Bir ay ertelesemmi iyice araştiamak.icin Diyorum.İdtanbuk.bulent tıraş i bile.dusundim.ama.o da bazılarında başarısız oldu benimyasimda.Vitmesi de zor daha masraflı.olacak

Tedaviyi bukent bey de oluyorum canm
Besinci günden önce embriyo 3 günde transferi kabul etmiyordu bir gorusmemiz olmuştu sizin nasıl ilerledi.oyuzfen tereddute düştüm.yoksa iyi dra benziyor

Yarın karar verip başlamam yada ob ur aya sarkıtmam lazım suan Bir tane yumurta var şehir hastanesinde baktırdım.

Besinci günden önce embriyo 3 günde transferi kabul etmiyordu bir gorusmemiz olmuştu sizin nasıl ilerledi.oyuzfen tereddute düştüm.yoksa iyi dra benziyor
Evet sağlıklı olan 5. Güne giden embriyo dur diyor zaten çoğu doktor bunu söylüyor tabi 3. Günde tutunan da cok fazla var ama ben onun bilgisine cok güveniyorum

Evet sağlıklı olan 5. Güne giden embriyo dur diyor zaten çoğu doktor bunu söylüyor tabi 3. Günde tutunan da cok fazla var ama ben onun bilgisine cok güveniyorum
Sizin nas.ilerledi süreç şuan ne durumdasiniz acaba karar verip göm lazım bakan Noyan yada Bülent bey.Kimisi İstanbul Ankara diyor buralarda oyalanmayin diyor ama Bülent tirasta iki olumsuz alan arkadaşım oldu Bir de Ankara Başkent Gogsen Önalan varmış bir arkadaş defalar ca burda başkentte tedavi olduktan sonra orda tek tedavide olumlu başarı almış. Farkı transferden sonra farklı ilaçlar kullandı diyor

Benim 5. Gün embriyomu bile beğenmeyip çöpe attı dondurmadı.. 3. Günü hiç koymuyor ama zaten 5. Güne gitmiyorsa sorun vardır o sorunu çözmek gerek

Benim 5. Gün embriyomu bile beğenmeyip çöpe attı dondurmadı.. 3. Günü hiç koymuyor ama zaten 5. Güne gitmiyorsa sorun vardır o sorunu çözmek gerek
Sonra devam ettiniz mi onda.Sonra neler yaptınız

Sonra devam ettiniz mi onda.Sonra neler yaptınız
2 embriyo transfer edildi kalan 2 embriyoyu attı. ikisi de tuttu ama kalbi durdu ne yazık ki.. kürtaj oldum, rahim yapışıklığı oldu sonra bu sebeple Bülent hoca histeroskopimi de yaptı ama artık daha fazla devam etmeyi düşünmüyorum.. histeroskopiden beri adetlerim sorunlu ama normal diyor.. o yüzden tedaviye ara verdim ya esra hocayla ya da başkentte tayfun hocayla devam edicem

Merhabalar Volkan Noyan dan memnun kaldınız Mı tüp bebek için ben de araştırma yapıyorum Bülent bey de çok duydum internette ama randevuları çok dolu

Merhabalar Volkan Noyan dan memnun kaldınız Mı tüp bebek için ben de araştırma yapıyorum Bülent bey de çok duydum internette ama randevuları çok dolu
Ben nedensiz gebe kalamıyordum. Çatlatma iğnesi falan her şey denemiştik ama. Sonra Volkan beye gittim sürekli iletişim halinde değildik çok yoğundu ama açığını yardımcıları kapatıyo her şeyini doktora sorarak düzenliyorlar her aramama doktora sorup geri dönüş yapıyorlar. 17 yumurta topladılar 5. Güne sadece 5 embriyom kaldı. Ve bu süreçtede iki güne bi kan verdim takibini yaptılar. 2 embriyomu transfer ettiler ve ikisi de tuttu iki oğlum olacaktı. Beşinci ayımda bebeğim bir tanesinin plasentasının rahim ağzına yerleşmesi sonucu kanamam başladı ve hemen enfeksiyon kaptım üzerine birde covid geçirince enfeksiyon değerlerim iyice arttı ve keselerim yırtıldı suyum bitti ve bebeklerimi erken doğumla kaybettim. Hemen tüp bebek yaptırmak istedim Volkan bey hemen olmayacağını vücudumun toparlanması gerektiğini söyledi.Biraz zaman geçsin tekrar Volkan beye gidecem. Ablamda birkaç farklı doktorda tüp bebek yaptırmıştı ama karşılaştırdığımızda hiçbiri Volkan bey gibi ayrıntılara dikkat edip incelemiyor.evet doktora hemen ulaşamıyorum ama yardımcıları doktorla görüşüp hemen dönüş sağlıyor ve çokta Güler yüzlülerdi bana karşı. Bana göre bu böyle tabi sizler bilirsiniz.

Ben bugün Volkan Noyan a gittim gelecek ay baslayacaz tüp Bebek için fiyatı 23.000 ama ilaçlar hariç onlarda 10.000 civarı tutuyor yani şuan 33.000 civarı yeni yıldan sonra artar büyük ihtimalle merak edenler için yazayım dedim bende kist çıktı bir ay Yasmin kullanacam hayırlısı olsun herşeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…