adana baskent hastanesinde dr tayfun çok dan memnun kalanlar var mı?

meryem_ercan

ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ET
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
45
15
13
KIZLAR 9 AYLIK EVLIYIM ADANADA ILGILI BI DOKTOR ARIYORUM TAYFUN BEYI ÖNERDİLER GİDENLER YORUM YAPABILIRMI?

Kızlar bende o dr dan ayin 30 u için randevu almıştım ama kararsizdim. Ama baskentte istedigin her dr a gidemiyorsun.durumuna göre dr u kendiler seçiyor. Onerdiginiz dr var mı

Kızlar bende o dr dan ayin 30 u için randevu almıştım ama kararsizdim. Ama baskentte istedigin her dr a gidemiyorsun.durumuna göre dr u kendiler seçiyor. Onerdiginiz dr var mı
ben dün tayfun bey de muayne oldum çok güzel ilgilendi herşeyi açıkladı gayette samimi geldi bana ben durumu izah ettim sekreterlere onlar tayfun bey e verdi randevuyu inşallahta böyle gider

Sevindim şimdi o zaman gitmeden karar vermeyim. Bende birkez 9 haftalik bir kezde 6 aylik bebegimi kaybettim diye sekreterlere anlattim onlarda iki dr adi söylediler ben tayfun beyi bir arkadasimdan duydugumdan onun adini verdim ama bu formda olumsuz birsey duyunca vazgecim dedim. Artik dr problemi yasamak istemiyorum

İyi yaptın canım
ne duydun paylaşır mısın ? ben yapılacak operasyona göre dr değiştirebilirim esra hanım yada bülent bey ? onu araştırıyordum değiştirirsem hangisi olur diye

Sadece ilgisiz diye duymustum . Ama zaten gebe isen esra hanima gidebiliyorsun diye duymustum ebru hanimda ayni sekilde

Özel değilse problemlerini paylasirmisin benimde kafam karışık. Hem gecen ay bir tane yumurtalık kistim cikti.hem adet düzensizliğim oluyor yani geç gebe kalıyorum hemde gebeliklerimde erken doğum yaşıyorum şimdi nasıl bir dr gidecem bilmiyorum zaten adanada doğru kadın dogumcu bulamıyorum

ben ve eşim orak hücre taşıyıcısıyız... bende yumurta rezervi az görünyor regli ikende kontrol edeceğim dedi..ayrıca tek boynuz yani yarım rahimim var benim .. ben mersinde yaşıyorum ailece sağlık sorunu olduğunda adana başkentte gidiyorum seyhanda ebru hanım vardı şimdi riskli gebeliklere bakıyor

Benim adet duzenim 35 37 gun aralarindaydi yani o kadar uzun degildi. Erken dogumdan sonra tekrar bebek dusunmeye başlayacağım zaman adetim 43 gun sonra oldu.muaynede 4 cm yumurta kisti çıktı doğum kontrol ilacı kullandim yine adet olmadim 41. Günüm. Bu kadar problem varken hangi dr gidecegime karar veremiyorum.

Adanada eray memec, suphi eskiocak , adana hastanesi ebru hanim , acibadem ardal hoca , cansun hoca marsadan suat cerci..simdiye kadar gittigim dr lar. Artık sıkıldım.

haklısın canım insan sıkılıyor bu kadar dr git sonra sonuç alamama ... tüp bebek merkezindeki drlar daha farklı daha tecrübeliler fazla düşünmeden bir randevu al beğenmesen aynı dosya ile başka dra gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…