adana başkent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi erca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin dogru olman bizi sadece mutlu eder çünkü bende esra hanimin hastasiyim. sadece üslubun reklam gibi geldi peki sorun neydi niye yaptirdiniz embriyo kacinci gündü dondurulmusmu tazemi transfer oldun
Allah tüm istiyenlere versin eşimin sperm sayısı 3 milyondan 3 ay tedaviyle yine başkentin ürologu 14 milyona yükseltti sperm sayısını..Yumurta toplama işleminden 3 sonra transfer oldu. başka yerde 2 tüp yaptırdığmda tıransferden sonra hergün bir ton ilaç içiyordum Esra hanım yaptıktan sonra sadece 2 ilaç içtim çok şükür darısı tüm istiyenlere olur inşallah❤❤❤❤❤

Allah tamamina erdirsin canim insallah sağ saglim alirsin kucagina benimde esimin sperm sayisi 4 milyon insallah darisi benim basima ya

Kızlar merhaba bende aşılama yaptırmak istiyorum adanada hangi hastanede hangi fiyata yaptırdınız doktorum 3 ay klomen kullan hamile kalmazsan öyle aşılama olsun dedi bende beklemek ve ilaç kullanmak istemiyorum direk aşılama yapılsın diye öneriniz nedir

insallah hakkinda hayirlisi olsun canim sperm sayiniz kac

Kızlar Adana da en iyi hastane olarak başkent diyorlar sizce tüp bebek için oraya mi gitmeliyim ?? Oradaki Hangi doktorlar ilgili ve BİLGİLİ ? 4 yıldır olmuyor çocuğumuz malesef sebepsiz.. ilk kez tüp bebek yaptiracaz neler gerekli şartlar ne bilmiyorum bile maliyeti ne kadar ? Lütfen yardımcı olabilir misiniz ???

arkadaşlar iyi günler aranızda bir çok sıkıntı çeken var..Umut etmeyi bırakmayın diye yazıyorum..benim amh ım 0.3 dü.Tüp bebek için bile çok zor denilmişti ancak elde edebildiğimiz tek sağlıklı yumurtayla hamile kaldım. Oğlum şimdi 14 aylık..Ben Adana başkent hastanesine giderken durumumun bu şekilde olduğunu tahmin bile etmemiştim öğrendiğimde şok oldum bu konularda bilgim hiç yoktu..ümidinizi hiç yitirmeyin.. Erhan ŞİMŞEK doktorum du çok ilgili ve anlatımı çok tatmin ediciydi.kesinlikle tavsiye derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…