adana başkent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi erca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hayırlısı diyelim az ya da çok önemli olan yumurta kalitesi İnşaAllah tutar Rabb'im yüzümüzü güldürsün stres sakın yapma relax ol herşey olacağına varıyor

hadi hayırlısı diyelim az ya da çok önemli olan yumurta kalitesi İnşaAllah tutar Rabb'im yüzümüzü güldürsün stres sakın yapma relax ol herşey olacağına varıyor
aynen öyle canım çok sagol.dün toplamam oldu 4 adet toplanabildi onunda 2 tanesi işlem görecekmiş sanırım 2si kötü
bu gün aradılar biri döllenmiş bakalım öbürü döllenecekmi.

aynen öyle canım çok sagol.dün toplamam oldu 4 adet toplanabildi onunda 2 tanesi işlem görecekmiş sanırım 2si kötü
bu gün aradılar biri döllenmiş bakalım öbürü döllenecekmi.
Canım evine sağlıklı götür de bitane olsun önemli olan bizim anne plmamız öyle değil mi?

Mlsay cnm ben perşembe adanaya gittim bülen beyi gördüm iyi ve bilgili doktora benziyor bana yumurta kaaliteaini artırmak için bazı ilaçlar verdi eşimden de deneya anelizi istedi histeroskopi istedim rahim içi polip için yapmayacağını söyledi ultrasonda birşey göremeyince bakalım hayırlısı

arkadaşlar 9 ay önce sezeryan olmuştum perşembe doktora gittim iç dikiş kaynamamış dedi gebeliğe engel olabileceğini söyledi aranızda bu konuda bilgisi olan var mı çok endişeliyim

Bulent bey hakkında hicbilgim yok canim.istedikleri testleri yapturin mutlaka hakkimizda hayirlisi canim.benim transferim dun oldu bugün ikinci günum dualarla bekliyoruxz bakalim

Bulent bey hakkında hicbilgim yok canim.istedikleri testleri yapturin mutlaka hakkimizda hayirlisi canim.benim transferim dun oldu bugün ikinci günum dualarla bekliyoruxz bakalim
Canım hayırlısı olsun İnşaAllah emeğinin karşılığını alırsın kaçıncı gün emriyosuydu? bir de kaç tane transver edildi?

@melsay olumlu haberini bekliyorum İnşaAllah güzel haber yazarsın* bende bülent beye gittim pek memnun kalmadım açıkçası ama araştırmacı bi doktora benziyorbiraz dik kafalı gibi örneğin histeroskopi istedim hem çizik hemde polip varsa alsın diye ama cevap "bin inanmadığım şeyi yapmam" oldu. bende gürgan klinikle görüştüm sanırım orada olacağım timur gürgana çok güveniyorum işinin ehli olduğu kesin hakkımızda hayırlısı

Aynen canim hakkimizda hayirsili doktorlar gerek gormuyorsa yapmiyor bended gecen sene polip cikmisti yapmisti doktorum tup bebekten once ama sonic negatif yani onu yapinca olacak diye bise yok o kisma cok takilma derim rahmin bosu bosuna islem gormesin.doktorunu sec be guven.sonrasida rabbimde zaten.benim 3. Gun 8 hucreli embriyo oldu canim.bu gun 4. Gunum.

canım rahimde yapışıklık varsa polip sadece operasyonla görülüyor doktor seçimi çok önemli kesin kararım timur gürgan güvendiğim yerde yaptırmak istiyorum gerisi dediğin gibi Allah'a kalmış şunu da belirteyim hislerime güveniyorum hislerim ankara'ya gitmemi söyüyor* seninde gebeliğini buradan duyarız aynı zaman da hepimizin İnşaAllah Rabb'imiz Şafi ismi hürmetine şifalar versin hepimize

Aminn canimm hepimiz güzel haberlerle gelecegiz inş...tabiki hislerin çok önemli.sen elinden geleni yap.sonucumu yazarim ayin 4 u test günüm.sende haberdar et.Rabbim yolumuzu acik etsin ...

Aminn canimm hepimiz güzel haberlerle gelecegiz inş...tabiki hislerin çok önemli.sen elinden geleni yap.sonucumu yazarim ayin 4 u test günüm.sende haberdar et.Rabbim yolumuzu acik etsin ...
Amin cnm İnşAllah hamişsindir bende yazarım buraya kısmetse hamileliğimi

Merhabalar adana başkent tüp bebek merkezinde eşi tedavi olan var mı ? Az çok bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.adana da yeniyim nasıl bir hastane güvenilir mi ? Eşimde meni azlığı var bir damla kadar geliyor ve bunun nedeni araştırılacak pazartesiye gün aldık sizce ilgilenilir mi ticaret mi yoksa tedavi mi yapan bir kurum bilemiyorum.eşinde tıkanıklık veya meni azlığı olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi bana hepinize sağlıklı günler dilerim

Malesef cok uzgunum;((( ins senden guzel haberler aliriz canim.sanirim benden bu kadar artik gucum de kalmadi rabbim hayirlisini bilir neyleydiyse guzel eglemistir.haberdar et bizi
cnm senin adına üzüldüm zamanı değildir belki İnşaAllah dualarımız kabul olur cnm senin kaçıncı gün embriyosuydu? çok geçmiş olsun pes etme kendini topla tekrar dene İnşaAllah olur hepimizinde duaları

Kızlar başkentten memnun musunuz tüp bebek konusunda sizce orda mj yaptırmalıyım adana da başka düzgün ve iyi olan bir yer var mı ben Adana'yı tam bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…