adana başkent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi erca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar başkentten memnun musunuz tüp bebek konusunda sizce orda mj yaptırmalıyım adana da başka düzgün ve iyi olan bir yer var mı ben Adana'yı tam bilmiyorum da
öncelikle hayırlı olur tedaviniz ben adana başkentte başlamıştım vazgeçip ankara gürgan klinikte başladım ama bülen bey iyi diye duydum başken hastanesinde

beni burdaki kadın doğum doktorum tavsiyesi üzerine gittm çok başarılı dedi canım bilmiyorum tabi yinede
Canım bana biraz bu süreci anlatır mısın ne oluyor ne bitiyor ben adetliyken randevu alıp gidip direk başlayım mı tedaviye yoksa önce bi genel görüşmeye mi gideyim nasıl oluyor tedavi süreci ? İstediğimiz ay yapıyorlar mı yoksa çok sıra oluyor da ileri aylara gün mü atıyorlar bir bilgin var mı

canım senin sorunun ne bende polikistik over vardı ve t şekilli uterus teşhisi konulmuştu.sorunun ne olduğunu sölersen daha kolay yardımcı olabilirm

canım senin sorunun ne bende polikistik over vardı ve t şekilli uterus teşhisi konulmuştu.sorunun ne olduğunu sölersen daha kolay yardımcı olabilirm
Bende bir sorun olup olmadığını bilmiyorum canım henüz eşimde bir problem var ve normal yolla hamile kalmamız imkansız olan bir rahatsızlığı var tek çare tüp bebek biz de daha iyi bir doktor aşamasındasyız bulursak tedaviye başlıycam da nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum

hayırlısı canım sagol bir daha ki sefer allah izin verirse.3. gün embriosurdu 8 hücreli ama işte rabbim kısmet etmedi.senden hayırlı haber inşş bekliyoruz

canım öncelikle sen ve eşin morelinizi çok yüksek tutmanız lazım çünkü stres senin hormonlarını eşinin de spermini çok etkiliyor.tüp bebek düşünüyorsanız en güzeli araştırma hastanelerinde işe başlamak.zaten onlar en başından bütün tahlillleri ve tenkitleri en başından araştırıyor.ve ona göre bir çözüm sunuyor.hem eşine hem de sana yapılyor bu tahlilller.biraz zorlu bir süreç ama en azından herşey başından araştırılıyor canım.

Kızlar ben suan tedavideyim ama pek umudum yok yjmurtalar iyi gelismiyor. Bu baskentte rapor gecerli galiba. Hastaneyi arayip bilgi alcam ama sizin goruslerinizide merak ettim. Memnunmusunuz laborstuari güven veriyormu. Bazilar dondurmuyorda

Ben dün transfer oldum gayet memnun kalfim hastane den

Merhaba arkadaşlar benim araştırmadıgım gitmediğim doktor kalmadı adanada enson esra bulgana gittim ilk görüşmem inanılmaz kasımdım ama gidip geldikçe esra hanımı tanıdıkça

Arkadaşlar merhaba benim daha önce 2 defa özel bir hastanede denemem oldu sonuç negatif. Bir ton para verdik ve stresi cabası , bunun üstüne 4 aşılama sonucu negatif çıktı. Ben ev hanımıyım çalışmadığım için eşim maddi açıdan bayağı bir zorlandı, daha sonra Profesör Dr Esra BULGAN KILIÇDAĞ 'ı duyduk görüşmeye gittik ilk biraz kasıldım ama gidip geldikçe işinde inanılmaz başarılı, çok bilinçli, kendinden emin dedim. Sonuç ne olursa olsun , ben doktorumu buldum dedim ve çok çok memnun kaldım. 1. Denememizde tutmadı 2. Denememiz sonucunda Rabbime şükürler olsun, sonuç pozitif çıktı.
Çocuk özlemi duyan tüm arkadaşlara yardımcı olmak adına bu mesajı yazdım.
Bence, dr Esra hanım çocuğu olmayanlara rabbimden bir armağan...
Biz Kıbrıs'a bile giteyi düşündük aradık bize ,
30 binlerden bahsettiler , ne Kıbrıs nede özel hastane , yazık geçen zamana , giden paraya.
Fiyat anlamindada gayet uygun olan,
Kışla Başkent Hastanesi Profesör Dr Esra BULGAN KILIÇDAĞ ve ekibi mükemmel şiddetle tavsiye ediyorum ...

Hesabınız yeni açılmış sanırım onca sıkıntı çektiğiniz yıllarda açmayıp şimdi sırf Esra bulganı tavsiye için açmış olmanız da ..güzel ...

bana biraz reklam gibi geldi bende esra hanimin hastasiyim bende cok memnunumda once okuyunca icim ferahladi ama sonlara doğru hmmmmm dedim

bana biraz reklam gibi geldi bende esra hanimin hastasiyim bende cok memnunumda once okuyunca icim ferahladi ama sonlara doğru hmmmmm dedim
Aynen öyle ! Reklam yeri değil burası tüp bebek uzmanları ! Siz işinizi iyi yapın biz tavsiye ederiz zaten .

Kim ne düşünmek istiyorsa düşünebilir, ben reklam falan yapmadım sadece mutlu oldum sizinle paylaştım.
Çocuk özlemi çekenlere ışık olmak istedim.
Allah herkesin niyetine göre versin .

Kim ne düşünmek istiyorsa düşünebilir, ben reklam falan yapmadım sadece mutlu oldum sizinle paylaştım.
Çocuk özlemi çekenlere ışık olmak istedim.
Allah herkesin niyetine göre versin .
Senin dogru olman bizi sadece mutlu eder çünkü bende esra hanimin hastasiyim. sadece üslubun reklam gibi geldi peki sorun neydi niye yaptirdiniz embriyo kacinci gündü dondurulmusmu tazemi transfer oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…