Tüp Bebek Merkezleri Adana Başkent Tüp Bebek Maliyeti Ne Kadar?

ben o ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
29
0
86
42
İçel Mersin
Öncelikle herkese merbabalar arkadaşlar sonunda kararımı verdim ve adana başkent has. tüp bebek yaptırmaya karar vardim en kısa zamanda gidip seminere katılacağım fakat sizlere sorum başkentte tüp bebek maliyeti ne kadar ??? en kısa zamanda bana dönerseniz sevinirim ... şimdiden teşekkürler ...

arkadaşlar lütfen yardımcı olun yaa ortalama maliyet ne olur yaptıran varsa başkentte bilgi verirlerse çok memnun olurum ...

1,5 yıl önce 3.500 dü galiba.
Ama ilaç dahilmiydi hariçmiydi hatırlayamıyorum..
aklımda böyle kalmış,sürç-ü lisan varsa affola..

canım eğer raporun varsa 1.900 alıyorlar senden ilaçlar hariç tabii raporun var mı canım bende haziranda başkentte tayfun beyle başlayacağız seminerde fiyatlarıda açıklıyor zaten

tedavi aşamalarını hastene hakkında izlenimlerini mutlaka paylaş ben adanada tüm merkezleri gezdim içime sinen yer başkent olmuştu inşallah önce sen hamile kalacaksın sonra da ben

canım ya rapor alacağım doktorum 3 aşılama yaptı sonuç olumsuz rapor vereceğini söledi rapaorum olacak yani allah kısmet ederse bende mayıs gibi yaptıracağım kararımızı verdik ... işallah canım hayırlısıyla bebişlerimiz olacak allahın şzni ile ...

arkadaşlar sizlerden bilgi almak istemiştim başkent ünv. tüp bebek yaptırıcaz inşllh raporumda var ortalama nekadar fiyat söylerler bilgilendiirrseniz sewinirimm....

slm kızlar........bu topıkten haberım yoktu hemen aydınlatırdım sızı yoksa.........2008 eylulde baskentte tedavıye basladım,elımde asılama raporum vardı......ılk denememdı.....bız emeklı sandıgına baglıyız.....baskente ortalama 750-800 tl para verdık...bu parayı ıkı kerede alıyorlar.........
ılaclar ve igneler ıcın eczaneye 670 tl verdık........ılk denemeler genelde lucrın ıgnelı olunca fıyat bu..benımkı lucrın lı....ıkıncılerde yada ozel durumlarda gonal f yada baska ılaclar kullanılıyor fıyat degısıyor......genelde 1400 1500 lıraya maloluyor yanı....ama tedavı seklıne gore degısıyor...
yınede baskentı arayıp tayfun beyın sekreterı sevım hanımdan ogrenmekte fayda var bence.....ama bastan onlarda pek bırsey soylemez sanırım tedavıye gore fıyat degısebılır ama asagı yukarı fıyat bu kızlar......
ALLAH hepımıze hayırlı,saglıklı,aklı dımagı yerınde evlatlar nasıp etsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz )

topiğinde mail günü lütfen topiğe uğrayıp hazırlanan dilekçeyi gerekli yerlere mail olarak atarmısınız

lütfen herkese haber verelim

arkadaşlar peki aşılama fiyatları nekadar bilgisi olan varmı.

şu anda fiyat ne kadar benim raporum yok aşılama bi kez yapıldı rapor çıkmaz heralde. bu aralar yaptıranlar kaç para ödediler bi yazsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…